Re: Blevyzgos...
nu ple :/Auri, nerandu, viska isknisau nu..reiks kazkaip kompensuot :?
Vaiva, tik ziurek infarkto negauk, nes busi man nebereikalinga paskui ;Djuokauju
Evaldai, pasigedai? geras, nustebinai ;D;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 211 212 213 214 215 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu ple :/Auri, nerandu, viska isknisau nu..reiks kazkaip kompensuot :?
Vaiva, tik ziurek infarkto negauk, nes busi man nebereikalinga paskui ;Djuokauju
Evaldai, pasigedai? geras, nustebinai ;D;)
kodel cia taip nustebai a..
ir tu mane nustebinai
mazai kas pasako, kad pasiilgo :Djuokauju :Dpertekus as to pasiilgimo ;D
o kuom as tave nustebinau? :?
nustebinai tuok kad as sugebejau tave nustebinti
tik nereikia :Dkad tu mane labiau nustebintum jei manes nenustebintum
tik nereikia sakyti kad nereikia jeigu reikia
reikia reikia :pypac faina, kai nesitiki
as jau grizau...
ooooo :Dvalio!!tai kaip ten ta tavo kaimyne? :Dzinok pasiilgau taves
susinervinau ir atjau pas jusu...
nesinervink :Dikalk konors, kokio saltinio vandens sudo skonio ar dar ko ;D sveiki sveiki!jus skaitote radija blevyzgos :Dprie pultu DJ Vaivu Vaiva ir as as as ;D
;D o taip mes su jumis...
taigi, Vaiva, pakomentuokite blevyzgu padeti..ar nejauciate, kad kazkoks antpludis, procentalus ir totalus zmoniu pagausejimas..ar cia ruja, ar dar koksai daugumai forumo lankytoju nesuprantamas reiskinys?galbut net 8 pasaulio stebuklas?manau, kad jus kompetetinga atsakyti i si, nei kiek nekuklu klausima
o taip miela mano kolega,turbut jie neatsizavi musu groziu ir musu objektyvumu ir sklindancia muzika:) musu radio traukia kaip medus meskas o del to stebuklo sakau kaip nuostabu matyt tiek zmoniu "sirdis dainuoja.."
tai viso to priezastis mes? o geras ;D o as masciau, kad mes nusisnekam
:D:D
nee mes visai nenusisnekam mokam juk ir dar geriau ar ne tiesa?
taigi, Vaiva, pakomentuokite blevyzgu padeti..ar nejauciate, kad kazkoks antpludis, procentalus ir totalus zmoniu pagausejimas..ar cia ruja, ar dar koksai daugumai forumo lankytoju nesuprantamas reiskinys?galbut net 8 pasaulio stebuklas?manau, kad jus kompetetinga atsakyti i si, nei kiek nekuklu klausima
ehehem, mieloji Ingridulaite... Skubu informuoti, kad geriausiu atveju tai butu tik koks 9 pasaulio stebuklas, nes visai neseniai prie senuju 7 pasaulio stebuklu buvo irasytas 8-asis - AS ! ~ Todel prasau pasitaisyti ir sekancius stebuklus skaiciuoti nuo 9. ;D
Auri> o as visada maniau kad tu arciau vieneto o dabar cia astuntas hmm
joa, Vaivuk :Dmes mokam dar labiau nusisneketi
Auri, kadangi taip graziai visad islinksniuojate mano varda, tai galiu ir pasitaisyti :Dbet tai ziauriai cia Vaivu Vaiva tave nurase ;D link vieneto
Ingrida> juk pirmas visada geriau nei 8 :? nors ka as suprantu...:(
Puslapiai Ankstesnis 1 … 211 212 213 214 215 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...