4241

Re: Blevyzgos...

nu ple :/Auri, nerandu, viska isknisau nu..reiks kazkaip kompensuot :?
Vaiva, tik ziurek infarkto negauk, nes busi man nebereikalinga paskui ;Djuokauju big_smile
Evaldai, pasigedai? yikes geras, nustebinai ;D;)

4242

kodel cia taip nustebai a.. wink
ir tu mane nustebinai big_smile

4243

mazai kas pasako, kad pasiilgo :Djuokauju :Dpertekus as to pasiilgimo ;D
o kuom as tave nustebinau? :?

4244

nustebinai tuok kad as sugebejau tave nustebinti wink

4245

tik nereikia :Dkad tu mane labiau nustebintum jei manes nenustebintum big_smile

4246

tik nereikia sakyti kad nereikia jeigu reikia big_smile

4247

reikia reikia :pypac faina, kai nesitiki big_smile

4248

as jau grizau...

4249

ooooo :Dvalio!!tai kaip ten ta tavo kaimyne? :Dzinok pasiilgau taves wink

4250

susinervinau ir atjau pas jusu...

4251

nesinervink :Dikalk konors, kokio saltinio vandens sudo skonio ar dar ko ;D sveiki sveiki!jus skaitote radija blevyzgos :Dprie pultu DJ Vaivu Vaiva ir as as as ;D

4252

;D o taip smile mes su jumis... smile

4253

taigi, Vaiva, pakomentuokite blevyzgu padeti..ar nejauciate, kad kazkoks antpludis, procentalus ir totalus zmoniu pagausejimas..ar cia ruja, ar dar koksai daugumai forumo lankytoju nesuprantamas reiskinys?galbut net 8 pasaulio stebuklas?manau, kad jus kompetetinga atsakyti i si, nei kiek nekuklu klausima big_smile

4254

o taip miela mano kolega,turbut jie neatsizavi musu groziu ir musu objektyvumu ir sklindancia muzika:) musu radio traukia kaip medus meskas big_smile o del to stebuklo sakau kaip nuostabu matyt tiek zmoniu "sirdis dainuoja.."

4255

tai viso to priezastis mes? big_smile o geras ;D o as masciau, kad mes nusisnekam big_smile:D:D

4256

nee mes visai nenusisnekam smile mokam juk ir dar geriau ar ne tiesa?

4257

Ingrida, 22 parašė:

taigi, Vaiva, pakomentuokite blevyzgu padeti..ar nejauciate, kad kazkoks antpludis, procentalus ir totalus zmoniu pagausejimas..ar cia ruja, ar dar koksai daugumai forumo lankytoju nesuprantamas reiskinys?galbut net 8 pasaulio stebuklas?manau, kad jus kompetetinga atsakyti i si, nei kiek nekuklu klausima big_smile

ehehem, mieloji Ingridulaite... Skubu informuoti, kad geriausiu atveju tai butu tik koks 9 pasaulio stebuklas, nes visai neseniai prie senuju 7 pasaulio stebuklu buvo irasytas 8-asis - AS ! big_smile~ Todel prasau pasitaisyti ir sekancius stebuklus skaiciuoti nuo 9. ;D

4258

Auri> o as visada maniau kad  tu  arciau vieneto o dabar cia astuntas hmm

4259

joa, Vaivuk :Dmes mokam dar labiau nusisneketi big_smile
Auri, kadangi taip graziai visad islinksniuojate mano varda, tai galiu ir pasitaisyti :Dbet tai ziauriai cia Vaivu Vaiva tave nurase ;D link vieneto big_smile

4260

Ingrida> juk pirmas visada geriau nei 8 :? nors ka as suprantu...:(