4261

Re: Blevyzgos...

o jei vertinsim pagal 10 sistema ir ne kokioj Vokietijoj, nes ten priesingai viskas ?:Dbeto, pirmas stebuklas visad buna maziau tobulas, kaip ir su telefonais..kokie pradzioje buvo, o kokie db pvz big_smile

4262

aaa gerai tada iseinu is cia...:X

4263

Vaiva :? kodel tu iseini??? :|jau ir tu sunervinai mane..kazkoks uzplaukimas cia visiems sad

4264

Ingrida> tai kad savijauta man nekokia...galva svaiksta...lieju vaizda bet nieka...

4265

nu va, apsikeitem ...man rgpj 12 diena buvo, tau db big_smile

4266

Ingrida> nejau cia imsim ir rasysim datas? ;D man dar gerai nes va :::a36 taip nedarau.. smile ir neskrajoju big_smile
beje snd maciau ta reklama :karamele" sausaini" sokoladas ;D

4267

nu Vaivuk, cia blogumo data, o ne pradzios sirgimo ;Djetus, tikras mergaiciu radijas tuoj bus big_smile:D:D
joa, gerai, kad taip nedarai...neminesim net to zodzio big_smile
ir ka ta reklama :?

4268

Jo patikek dar rozines spalvos cia betruksta..o gal salotines big_smile na nieko prisiminiaukad tu jos nezinai..galvoju reikia tau sms parasyt paskui aaa jo rimts telefono nr neturiu

4269

kaip Linelis pasakytu..cia man skaityt tarp eiluciu del tel nr? big_smile:D:Dna, o del salotines ir ruzavos, tai...tegu tik nebando kas nors cia tokio isiverzt ;Dka ten toj reklamoj rodo?gyva jogurta? big_smile

4270

neeeeeee tviksa ten rodo smile
as grizau va

4271

reik sakyt grizus taip -----> ahoi, as ponele Vaiva :Djuokauju :pna, Vaivuk, matau vel mes tik dviese...ner ka veikt...turbut reiks eit miegot..vienai, netgi be vyro big_smile

4272

Ingrida> ir taip visa nakti su broliuku buvai.. bet rimta kur jis yra?  :? ahoi sako tik bebras:) kadangi as ne bebras bet turiu iltinius kuriu nekenciu ir del tos priezasties nera mano foto su sypsena iki ausu smile

4273

nieko Vaiva, uzdirbsim, issitiesinsim ar dar ka ten pasidarysim big_smile ;)va, bebras grauze medzio saka ir issilygino jo tie iltiniai ;Dreiks ir man pradet grauzt big_smile
oi, zinok net nepamenu kada mes kartu miegojom :?jo reik klaust, matyt big_smile

4274

tai ka jus vakar ne kartu miegojot? zinai o as manaiu kad cia toks manevras pirma nueina mergina,o paskui vaikinas..zinai sako ir as pavargas,anksti keliausi...:)
o del dantu,mielai ir as tada griausciau tada medzius jei tretieji dantys nyktu... smile o tada Vaiva tokia cyza jums pavarytu in real ;D

4275

Ka veikiat zmones.. . wink

4276

Vaiva, bet tai tu ir duodi :Dtikra, paparasta mergaite :)na, as tai kazkaip nezinau, kad ir kokia baisi sypsena, bet tai kazkaip as negaliu nesijuokt..mane pirmam kurse ir pazino paziureje kas cia juokias ;D
na, nezinau i kuria lova Evaldas ten numanevravo :Do gal ir salia prigule, tik taip tyliai, kad as nejauciau :?zinai, prikelt nenorejo gal big_smile

4277

labas grazuoles ir zmones...

4278

Ingirda> tik nemeluok kad mes miegojom big_smile

4279

Kestuti :Dlabas vakaras :)kas ne taip?kur sypsena palikome? wink
Evaldai, nu gerai, atsiprasau..nemiegojom mes...nes Evaldas...ai...

4280

Ooooo broliukas kaip gyvuoji?(ar man pavyko,nes taip stenguos)
Ingrida> man patiko tas sakinys "Vaiva, bet tai tu ir duodi tikra, paparasta mergaite " tik jos prasmes dar nelabai pagaunu..bet pala gal pagausiu... :? o del juoko as juokiuos bet niekada bent jau stengiuos nerodyt savo dantu smile bent jau pirmas valandas smile o paskui man jau vienodai..
Kestai> labas grazuoli musu smile