Re: Blevyzgos...
o jei vertinsim pagal 10 sistema ir ne kokioj Vokietijoj, nes ten priesingai viskas ?:Dbeto, pirmas stebuklas visad buna maziau tobulas, kaip ir su telefonais..kokie pradzioje buvo, o kokie db pvz
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 212 213 214 215 216 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o jei vertinsim pagal 10 sistema ir ne kokioj Vokietijoj, nes ten priesingai viskas ?:Dbeto, pirmas stebuklas visad buna maziau tobulas, kaip ir su telefonais..kokie pradzioje buvo, o kokie db pvz
aaa gerai tada iseinu is cia...:X
Vaiva :? kodel tu iseini??? :|jau ir tu sunervinai mane..kazkoks uzplaukimas cia visiems
Ingrida> tai kad savijauta man nekokia...galva svaiksta...lieju vaizda bet nieka...
nu va, apsikeitem ...man rgpj 12 diena buvo, tau db
Ingrida> nejau cia imsim ir rasysim datas? ;D man dar gerai nes va taip nedarau..
ir neskrajoju
beje snd maciau ta reklama :karamele" sausaini" sokoladas ;D
nu Vaivuk, cia blogumo data, o ne pradzios sirgimo ;Djetus, tikras mergaiciu radijas tuoj bus :D:D
joa, gerai, kad taip nedarai...neminesim net to zodzio
ir ka ta reklama :?
Jo patikek dar rozines spalvos cia betruksta..o gal salotines na nieko prisiminiaukad tu jos nezinai..galvoju reikia tau sms parasyt paskui aaa jo rimts telefono nr neturiu
kaip Linelis pasakytu..cia man skaityt tarp eiluciu del tel nr? :D:Dna, o del salotines ir ruzavos, tai...tegu tik nebando kas nors cia tokio isiverzt ;Dka ten toj reklamoj rodo?gyva jogurta?
neeeeeee tviksa ten rodo
as grizau va
reik sakyt grizus taip -----> ahoi, as ponele Vaiva :Djuokauju :pna, Vaivuk, matau vel mes tik dviese...ner ka veikt...turbut reiks eit miegot..vienai, netgi be vyro
Ingrida> ir taip visa nakti su broliuku buvai.. bet rimta kur jis yra? :? ahoi sako tik bebras:) kadangi as ne bebras bet turiu iltinius kuriu nekenciu ir del tos priezasties nera mano foto su sypsena iki ausu
nieko Vaiva, uzdirbsim, issitiesinsim ar dar ka ten pasidarysim ;)va, bebras grauze medzio saka ir issilygino jo tie iltiniai ;Dreiks ir man pradet grauzt
oi, zinok net nepamenu kada mes kartu miegojom :?jo reik klaust, matyt
tai ka jus vakar ne kartu miegojot? zinai o as manaiu kad cia toks manevras pirma nueina mergina,o paskui vaikinas..zinai sako ir as pavargas,anksti keliausi...:)
o del dantu,mielai ir as tada griausciau tada medzius jei tretieji dantys nyktu... o tada Vaiva tokia cyza jums pavarytu in real ;D
Ka veikiat zmones.. .
Vaiva, bet tai tu ir duodi :Dtikra, paparasta mergaite :)na, as tai kazkaip nezinau, kad ir kokia baisi sypsena, bet tai kazkaip as negaliu nesijuokt..mane pirmam kurse ir pazino paziureje kas cia juokias ;D
na, nezinau i kuria lova Evaldas ten numanevravo :Do gal ir salia prigule, tik taip tyliai, kad as nejauciau :?zinai, prikelt nenorejo gal
labas grazuoles ir zmones...
Ingirda> tik nemeluok kad mes miegojom
Kestuti :Dlabas vakaras :)kas ne taip?kur sypsena palikome?
Evaldai, nu gerai, atsiprasau..nemiegojom mes...nes Evaldas...ai...
Ooooo broliukas kaip gyvuoji?(ar man pavyko,nes taip stenguos)
Ingrida> man patiko tas sakinys "Vaiva, bet tai tu ir duodi tikra, paparasta mergaite " tik jos prasmes dar nelabai pagaunu..bet pala gal pagausiu... :? o del juoko as juokiuos bet niekada bent jau stengiuos nerodyt savo dantu bent jau pirmas valandas
o paskui man jau vienodai..
Kestai> labas grazuoli musu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 212 213 214 215 216 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...