Re: Blevyzgos...
Nepadeda rukymas... vistiek mintyse ne kas, nes galvoju apie tai, kad nenaudingai laika leidziu, o galeciau sau kazka naudingo nuveikt, bet...
Tiek to, nenumirsiu del to... ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nepadeda rukymas... vistiek mintyse ne kas, nes galvoju apie tai, kad nenaudingai laika leidziu, o galeciau sau kazka naudingo nuveikt, bet...
čia tai gerai, man įdomu iš kur tau taip atrodo?
va va loginį uždavinį pabandyk išspręst (įdėjau į temą: Įvertink savo loginį mąstymą) gal laikas praslinks kiek
na tada i darba pasiimk kokia knyga ir paskaityk kai laiko laisvo bus
>> ir naudinga ir laika prastumsi na bet patariu skaityti naujos kartos romanus nes juose lb idomus pasakojimo budas buna
>>> Aurelija as viska zn
Sigitas, 25 parašė:Nepadeda rukymas... vistiek mintyse ne kas, nes galvoju apie tai, kad nenaudingai laika leidziu, o galeciau sau kazka naudingo nuveikt, bet...
na tada i darba pasiimk kokia knyga ir paskaityk kai laiko laisvo bus
![]()
>> ir naudinga ir laika prastumsina bet patariu skaityti naujos kartos romanus nes juose lb idomus pasakojimo budas buna
![]()
>>> Aurelija as viska zn
man įdomu į kurią žinutę man atsakei ar dėl to kad Sigitas rūko ar dėl to loginio uždavinio ?
dek rukymo
> o loginis manstymas mano silpnokas.. :V
tylu... noriu nueit biliardo palošt.. reik sugalvot ką, kas galėtų..
dek rukymo
![]()
> o loginis manstymas mano silpnokas.. :V
na ką jau taip, nenuvertink savęs, manau jei viską žinai, tai ir loginį uždavinį išspręsi
jea... jau patekau i aktyviausius dalyvius pagal atrasytus taskus
jea... jau patekau i aktyviausius dalyvius pagal atrasytus taskus
o tie taskai tau kanors duoda?
niu nea... bet tai dabar aktyviausiu dalyviu sutveipriklausau...
niu zinai reikia kazko siekti... ko daugiau cia galima siekti
Evaldas, 22 parašė:jea... jau patekau i aktyviausius dalyvius pagal atrasytus taskus
o tie taskai tau kanors duoda?
žmogui laimės suteikia o čia va ir pasidalint laime su mumis galės
ne ne ne ;D mes su Linu vakar nusprendem >> kad tie taskai tai tavo premija, kuri bus isreiksta litais
siaip kiek pastebejau tai cia ko nevisos temos su konkrecia mintim,sita lyg ir ne....
Ir kas cia blogo?
NĖRA NIEKO BLOGA ,KAS NEIŠEITŲ Į GERA
ne ne ne ;D mes su Linu vakar nusprendem >> kad tie taskai tai tavo premija, kuri bus isreiksta litais
ooo, norėčiau taip, kad tavo žodis tiesiai kokiam milijonieriui į ausį
Nijole tada gerai pasipelnytums bene esi lydere aktyviausia forume..tai cia gerai visiems zmogyciams butu kurie serga nepagydoma liga ieskok forumu
Nijole tada gerai pasipelnytums bene esi lydere aktyviausia forume..tai cia gerai visiems zmogyciams butu kurie serga nepagydoma liga ieskok forumu
tai tada noriu,kad nuo sios ligos vaisto niekas neatrastu
Yra kai parūpės konkretus vaikinuks visos ligos išnyks
Yra
kai parūpės konkretus vaikinuks visos ligos išnyks
tai tada ieskokas bus vaikinux, o tas tavo ivardintas vaikinux bus meiluzis (katik skaitinejau tema apie meiluzes
)
>>>o beja,pamirsau pati svarbiausia,vaikunuks as jau turiu ir gan ilgai..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...