4821

Re: Blevyzgos...

o as einu tolaiu vejus skaityti..ek kas mane paguos big_smile

4822

jetau, Auri, uzeidavau i foruma paskaitinet..maciau ta tavo pasisakyma apie mus smile vos vos neilekiau cia, bet va, siandien visvien ilekiau ir nezadu iseiti smile jetau, kaip gera ...namie neutral

Vaivuk, guodziu tave, vargsele big_smile ir einu toliau gert ;D

4823

Ingrida Ingrida> tiesiog paguodei isgerk uz mane koki buteli veina kita oki ane? big_smile o as einu vel skaityti... ;(

4824

ledu nepamirsk big_smile

4825

ir uz mane isgerk, o as einu toliau gulet lovoj ir ziuret i viena taska ;D

4826

kaip bloga...kiek prisivalgiau...sakes...Auri, tai guli ir dar taska zinai is kur gaut samagono ;D

4827

Ingrida > tai ledai man o tau gerimai tongue seiles net drimba pagalvojus apie juos

4828

beeee, seile big_smile seiliuze ;D seiletekis...laiziakas! ;D

4829

matomai trukumas mergaite..tau... ziurek kad sienos nesumaisytum su kokiu berniuku ;D ;D ;D ;D

4830

zinau, man trukumas smile tik niekam nesakyk wink cia radijas nuo siol TIK tiems, kam truksta meiles tongue

4831

Ingrida> velnias..tai ka man jau atsistatydinti is pareigu? :? nejaukiai jauciuosi.. ( gal geriau kas lipa i siena big_smile  ?)

4832

kodel atsistatydint yikes nebijok, juk turi but pusiausvyra big_smile man truksta, tau ne, kaip tik tas ir domins visus ;D labanakt smile

4833

kazin ar cia ka nors kas nors aplamai domina..nes visi tokie pikti baisu net ka bepasakyti...

4834

Vaiva, as matau tik viena, kad cia per rimtai ziurima i vieno ar kito zmogaus pasisakyma, kuris daznai buna juoko formoj, o priimamas uz rimta hmm prasyciau liautis tongue

4835

Vaiva, 19 parašė:

velnias..

Kas cia paminejo mano varda su reikalu? ;]

4836

ai, uzkniso tie sesetai big_smile vaziavau namo, gavom 5-6 vietas, i vln -6 vagona, jau pradesiu nebekreipt demesio big_smile
velnias .. big_smile

4837

Taip klausau, kokie bus jusu norai? :]

4838

noriu mylet ir buti mylima :)ka turiu padaryti? smile

4839

parduoti siela man !! big_smile~

4840