481

Re: Blevyzgos...

joa as irgi turiu dirbti ir jau buvau beveik beeinas dirbt, bet vat atejo saldziosios lupytes tai as dabar jauciu pareiga buti cia big_smile big_smile big_smile:D

482

nu diplomui..bet kad jau is nevilties jau juokas su asarom ima :::225 anei kaip nuo to kompo nenueinu ...sakau reik viena akim cia kita cia tongue

483

big_smile big_smile big_smile Tai atsargiai tu cia taip akeles metydama nes dar patapsi panele zvairuole ;D vot tai bus nelaimiu poto ;D

484

>>>tai as daznai taip irgi darau Ingridute,vina akis dokumentuose,kita ieskoke ;D ,man tai visai gerai gainasi big_smile
>>>Auri,tik po to nesakyk kad as del visko kalciausia :::608

485

matai kaip, netik grazi, bet dar ir protinga esi, Gabijuk big_smile

486

Tai tu gabijuk gal jau naturaliai pritapus ? big_smile evoliucinavai specialiai del ieskoko big_smile

...as tai kaip tikras stereotipinsi vyras negaliu dirbt 2 darbu vienu metu tai as arba ieskokinuos arba ND darau ;D

487

nu jo, statistinis tu tada, pasiseke tau zinok big_smile

488

joa big_smile nes su statistiniais berniokais nereikia dviracio isradinet big_smile galima pritaikyti bendraja reliatyvumo teorija ;D

489

kas per reliatyvumo teorija?? :::044:::044:::044 isduok greit sakau!nes dar nenaudojau tokios tongue

490

aha,na ir ka cia per kosmosus kalbat?:::007 big_smile

491

kur dingus panele big_smile

492

dabar tai papasakosiu bajeri !!!
pries tai kalbejau su sese per skype ir ta sako "nu tu mane uz***sai,kad niekaip kameros i kompa negali nusipirkt"(nes as ja palikau lietuvoje,galvojau,o kam cia reikia,papildomas svoris lektuve big_smile ) ir mane taip  uzgrauze sazine ir galvoju..nu nieko nebus,varau nusipirkt..tai nuvaziavau i parde,o ten sako"jau nera,kita savaite atves...":::b54 ,tai as taip SUSIPARINAU ,o salia kaip tik buvo alkoholio parduotuve,tai spekit... big_smile ,ogi nusipirkau sampo buteli ir sokolado ,tai sivakara sugalvojau sau pasidaryti pramoga : ieskokas,sampanas ir sokoladas...:::807
>>>kaip tau Ingridut mano ideja?

493

jeeeee! :::212 juogiuos prie taves tongue tik gaila, kad nei sampano, nei sokolado big_smile na, reiks ieskokintis ta proga :::044
bet kad tokioj saly ner kameru :::041 tundra kazkokia nu tongue

494

ne,cia didziausia problema,kad siandien sestadienis ir jau 7 val.  vakaro pas mane...va,kame didziausia problema ...galejau i kokia kita vaziuot,bet viskas uzdaryta:::611

495

tai cia kaip koks merfio desnis: jeigu gali buti blogiau, tai butinai tai ivyks big_smile big_smile taip tau ir su kamera ;D big_smile

Bet siiap nu kam ta kamera, uztenka ir mikrafono! :] argi ne ?

496

nu taip,man jo visada ir uzteko,tik as kaip kokia varna,man reikia visko,ir nelabai svarbu kiek daznai tuo naudosiuos big_smile

497

oi, as tai pavyzdziui nepripazystu tu jokiu kameru neutral svarbu, jog susisieki..va per mikrafa balsas, o vaizdas juk gali but ir foto wink o tai sedi ten ir ziuri i viena taska big_smile:D:D
bus tu kameru, ne karo metai tongue

498

nu o jei ka nesvankaus darai prie kompo ir dar ta kamera tave filmuot pradeda nu? big_smile negerai negerai gi ;D

499

apie tuos nesvankaus,tai irgi bajeris yra buves ;D
kazkada sesuo kalbejo su savo draugu per kamera ir kazkaip ji nuejo ir atsisedau as,o jis turbut pamirso isjungti kamera ir ziuriu sau nosi krapsto tas ;D ,tai as taip pradejau zvengti :::810 ir parasiau jam "skanaus" ,tai jis kaip susigeeeeedo ,ir liepe nesakyti Ingridai(mano sesei) ;D ,niekada sito nepamirsiu big_smile

500

;D big_smile big_smile kas cia tokio jau gedingo krapstytis nosi ? big_smile nu big_smile pft, as dar buciau aptares krapstymo metodus, kokius tu Gabija naudoji, ir gal buciau ka nors naujo ismokes ;D ;D