Re: Blevyzgos...
joa as irgi turiu dirbti ir jau buvau beveik beeinas dirbt, bet vat atejo saldziosios lupytes tai as dabar jauciu pareiga buti cia
:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 23 24 25 26 27 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joa as irgi turiu dirbti ir jau buvau beveik beeinas dirbt, bet vat atejo saldziosios lupytes tai as dabar jauciu pareiga buti cia
:D
nu diplomui..bet kad jau is nevilties jau juokas su asarom ima anei kaip nuo to kompo nenueinu ...sakau reik viena akim cia kita cia
Tai atsargiai tu cia taip akeles metydama nes dar patapsi panele zvairuole ;D vot tai bus nelaimiu poto ;D
>>>tai as daznai taip irgi darau Ingridute,vina akis dokumentuose,kita ieskoke ;D ,man tai visai gerai gainasi
>>>Auri,tik po to nesakyk kad as del visko kalciausia
matai kaip, netik grazi, bet dar ir protinga esi, Gabijuk
Tai tu gabijuk gal jau naturaliai pritapus ? evoliucinavai specialiai del ieskoko
...as tai kaip tikras stereotipinsi vyras negaliu dirbt 2 darbu vienu metu tai as arba ieskokinuos arba ND darau ;D
nu jo, statistinis tu tada, pasiseke tau zinok
joa nes su statistiniais berniokais nereikia dviracio isradinet
galima pritaikyti bendraja reliatyvumo teorija ;D
kas per reliatyvumo teorija?? isduok greit sakau!nes dar nenaudojau tokios
aha,na ir ka cia per kosmosus kalbat?
kur dingus panele
dabar tai papasakosiu bajeri !!!
pries tai kalbejau su sese per skype ir ta sako "nu tu mane uz***sai,kad niekaip kameros i kompa negali nusipirkt"(nes as ja palikau lietuvoje,galvojau,o kam cia reikia,papildomas svoris lektuve ) ir mane taip uzgrauze sazine ir galvoju..nu nieko nebus,varau nusipirkt..tai nuvaziavau i parde,o ten sako"jau nera,kita savaite atves..."
,tai as taip SUSIPARINAU ,o salia kaip tik buvo alkoholio parduotuve,tai spekit...
,ogi nusipirkau sampo buteli ir sokolado ,tai sivakara sugalvojau sau pasidaryti pramoga : ieskokas,sampanas ir sokoladas...
>>>kaip tau Ingridut mano ideja?
jeeeee! juogiuos prie taves
tik gaila, kad nei sampano, nei sokolado
na, reiks ieskokintis ta proga
bet kad tokioj saly ner kameru tundra kazkokia nu
ne,cia didziausia problema,kad siandien sestadienis ir jau 7 val. vakaro pas mane...va,kame didziausia problema ...galejau i kokia kita vaziuot,bet viskas uzdaryta
tai cia kaip koks merfio desnis: jeigu gali buti blogiau, tai butinai tai ivyks
taip tau ir su kamera ;D
Bet siiap nu kam ta kamera, uztenka ir mikrafono! :] argi ne ?
nu taip,man jo visada ir uzteko,tik as kaip kokia varna,man reikia visko,ir nelabai svarbu kiek daznai tuo naudosiuos
oi, as tai pavyzdziui nepripazystu tu jokiu kameru svarbu, jog susisieki..va per mikrafa balsas, o vaizdas juk gali but ir foto
o tai sedi ten ir ziuri i viena taska
:D:D
bus tu kameru, ne karo metai
nu o jei ka nesvankaus darai prie kompo ir dar ta kamera tave filmuot pradeda nu? negerai negerai gi ;D
apie tuos nesvankaus,tai irgi bajeris yra buves ;D
kazkada sesuo kalbejo su savo draugu per kamera ir kazkaip ji nuejo ir atsisedau as,o jis turbut pamirso isjungti kamera ir ziuriu sau nosi krapsto tas ;D ,tai as taip pradejau zvengti ir parasiau jam "skanaus" ,tai jis kaip susigeeeeedo ,ir liepe nesakyti Ingridai(mano sesei) ;D ,niekada sito nepamirsiu
;D
kas cia tokio jau gedingo krapstytis nosi ?
nu
pft, as dar buciau aptares krapstymo metodus, kokius tu Gabija naudoji, ir gal buciau ka nors naujo ismokes ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 23 24 25 26 27 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...