Re: Blevyzgos...
Linkiu laimės ir sveikatos, sausainėlių prie arbatos, varlės koją patampyti, o patampius ją praryti.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 251 252 253 254 255 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Linkiu laimės ir sveikatos, sausainėlių prie arbatos, varlės koją patampyti, o patampius ją praryti.
Tomai>neisivaizduoju, bet sakoma kvailiams sekasi ir as tuo tikiu ir matau kad taip yra...p.s. kvailai kvaila mergina, kuri niekada gyvenime nieko neatsiskaito laiku, visada reikia eiti perlaikyti viska, taip ima ir kad pavaro kad lieki isiziojes, kai is kokio egzamino vienintele islaiko.. buna juk ir taip...
P.S. NEREIŠKIA, KAD ČIA BLEVYZGOS GALIMA ELGTIS KAIP NORI...
Tomai>neisivaizduoju, bet sakoma kvailiams sekasi
ir as tuo tikiu ir matau kad taip yra...p.s. kvailai kvaila mergina, kuri niekada gyvenime nieko neatsiskaito laiku, visada reikia eiti perlaikyti viska, taip ima ir kad pavaro kad lieki isiziojes, kai is kokio egzamino vienintele islaiko.. buna juk ir taip...
P.S. NEREIŠKIA, KAD ČIA BLEVYZGOS GALIMA ELGTIS KAIP NORI...
Man įdomu kaip Tu gali nuspręsti apie žmogų vien perskaičius viena žodį ? Gal tas žmogus nėra gabus minčių dėstinėjimų , o gal jis gabus kitame . Gal čia nėra paprasčiausiai ką dėstyti ,todėl vienas žodis yra labiau tinkamas ir apgalvotas nei pastraipa beviltiškų minčių? mmm?
Na čia vieninteliai kas apsilanko be Tavęs ir manęs yra tik jie ,nejau nori išvaryti likusia minia jiems net geltonas nededa kad liktu nors kas nors
Tomai> as nieko nesprendziu tik cia buvo pvz labiau pasakyciau minciu kratinys kuriame ko norejau taip ir nepasakiau zodziais...
As nieko nenoriu varyti gerai kad kaskas ateina, ir pati jau dingstu is cia, ir vel tik savaitgaliais netrisijungsiu isvykstu i mokslus... sekmes jums visiems :*
Tomai> as nieko nesprendziu tik cia buvo pvz
labiau pasakyciau minciu kratinys kuriame ko norejau taip ir nepasakiau zodziais...
As nieko nenoriu varyti gerai kad kaskas ateina, ir pati jau dingstu is cia, ir vel tik savaitgaliais netrisijungsiu isvykstu i mokslus... sekmes jums visiems :*
Nu davai
Tomai> davai tik po vestuviu ir tai ne visada ;D
vakar kai sedais po manes neatsijungiau, ka padariai su kreditais ? b*e -1 taip sugebek man dar ir i minusa nuvaryt ,ka dariai boboms geles siuntei :?:D:D:D
laba, ar yra kas nors?
Tomas, 19 parašė:
vakar kai sedais po manes neatsijungiau, ka padariai su kreditais ?b*e -1 taip sugebek man dar ir i minusa nuvaryt ,ka dariai boboms geles siuntei :?:D:D:D
buna geriau dinsgta isvis be priezasties
Fiodoras, 27 parašė:Tomas, 19 parašė:
vakar kai sedais po manes neatsijungiau, ka padariai su kreditais ?b*e -1 taip sugebek man dar ir i minusa nuvaryt ,ka dariai boboms geles siuntei :?:D:D:D
buna geriau dinsgta isvis be priezasties
Pastebėjau pačiam tai dingsta tai atsiranda kaip neoninė lempa ,viena diena užges ir nebe pasirodys.Aš tai nemažai jų turiu ,tikrai ne už gražės akis juos gavau .
o as nieko nezinau apie jokius kreditus...
o as nieko nezinau apie jokius kreditus...
Jie va čia -----
jie gaunami už laiką ir parašytus private laiškus.Išduosiu paslaptį,tai kad laiką užfiksuotu turi būti netik prisijungusi ir dalyvauti forume bet private karta į valanda atsakyti kam nors į laišką .
Su kreditais galima atlikti įvairias operacijas:galima pakelti savo draugu anketoje savo vardą pačiame viršuje ,galima pasikeisti vardą ir metus ,galima aukcione ką nors nusipirkti (db aukcionas pasibaigė),siūlau juos neleisti be reikalo ir panaudoti praktiškiems dalykams
zinot kai paklausiau pati supratau kas jie... ot esu...
Tai kad ten nieko gero nesiulo pirkti kiek esu paciusi pas mane pala tuoj paziuresiu kiek susikaupe..9670...
O del vardo pakeitimo man nereikia nes jis tikras uzrasytas, metai ir...be aciu uz issamia informacija...
zinot kai paklausiau pati supratau kas jie... ot esu...
Tai kad ten nieko gero nesiulo pirkti kiek esu paciusi pas mane pala tuoj paziuresiu kiek susikaupe..9670...
O del vardo pakeitimo man nereikia nes jis tikras uzrasytas, metai ir...be aciu uz issamia informacija...
Oba beveik dešimt stukiu :DJo aukcionas kažkoks keistas, manau ateityje bus normalesnis arba atsiras įdomių paslaugų.
na zinai kaip buna kai ju nenaudoji... tai ir yra...
spygly nesibadyk
!
nesibadau marciuk:) tai ka darysim su tais balso yrasais????????:)
soksim tango
nerandi?:p
bet man pamelavai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 251 252 253 254 255 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...