5221

Re: Blevyzgos...

labas, labas smile tai ka bepasnekam?:)

5222

Kas laukia senio salcio prasom pakelti ranka.... big_smile

5223 (redagavo loreta, 50 2010-12-03 19:14)

as labai noreciau ,kad pas mane pateitu kaledu senis,maiso dovanu nereikia,tegu tik ateina,jis bus puiki dovanele vakarui gal ir rytui ,yra norinciu,kuti,kuti miau,miau...blevyzgo!!!!:::400

5224

blemba.... visi normaliai cia raso ateina kazkokie ir viska pagadina.... big_smile

5225

na juk kiekvienam buna liudnoku dienu, kai norisi, kad kaskas butu salia smile reik toleruoti kiekviena juk cia blevyzgos smile

5226

Na taip bet kas per daug tai nesveika..... big_smile
tai va,.... kas kokiu nuostoliu patyrete per sia ziema... big_smile

5227

ka jaunimas derinat?:D

5228

www smurfas lt/r/3292 - Tik Saugusiems!

5229

sveiki visi,
reikai truputi padidinti svetaines lankomuma, buciau dekingas jei atidarytumete zemiau esancia nuoroda:
www.mobitela.lt

5230

kokie cia reklameriai visi pasidare.... big_smile
manau butu geriau cia sumazetu reklameriu ir padaugetu blevyzgotoju.... big_smile

5231

http://www.youtube.com/watch?v=QSWkjcWqcuA      :::833

5232

as uz tai,kad daugiau blevyzgoti,juk KALEDOS,negi tokios rimtos sventes bus ir nebus nesamoniu?netikiu!

5233

visus su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis !!!!! smile***~

5234

kaip praejo jums sventeS?

5235

Kiek is jusu siais metais pries kaledas pasipuosete eglutes :?

5236

Evaldas, 24 parašė:

Aš čiur ne .Medžių nekirtau ir plastikinio kinietiško šlamšto irgi nepirkau. Padariau kai ką kita bet negalių pasakyti ,paslaptis .

5237

Tomas, 20 parašė:
Evaldas, 24 parašė:

Aš čiur ne .Medžių nekirtau ir plastikinio kinietiško šlamšto irgi nepirkau. Padariau kai ką kita bet negalių pasakyti ,paslaptis .

Negražu užsiminti, o po to sakyti paslaptis :::b26

5238

Drauguzi as papasakosiu tau istorija, gyveno toks bevardis su laimes teorija
turejo jis turtingus tetukus ir ironija, sekes jam, o man artejo suolis i kolonija...
Gal tu ir turtingas, bet ar laimingas? as pries tave buvau kaip vikingas...
Ir kelyja atcimpt diploma mokykolje, prisimeni laikus kaip prikolinom is taves
valgykloje... Kai as mylejau gatve, rodziau tai visur ''frystaiilo takte''
ar kitur, gerei brendi ir mastei kaip per sloves padanges skrendi, auginai sunis tik ''kurtu''
nesigedijai niekad savo turtu, primetei save bahuruu krutu ''West side'' kad ir kas bebutu!
galvojai jai Tomas zutu, butum repo karalium liutu! Svajditum zodzius nenaudojant kopijavimo burtu...
Bet ka tu zinai? As stumdziau duma, nevaidinau trenktu, visada isipisinejau is mentu, keliavau
gyvenimo keliu lenktu! Niekad nemegau but as mokykloi, bet uz tai atciskaitysiu skaistykloi,
mokykloi taip jokio sudo ir neisikirtau, nuo visu paneliu ikaitau, prie ju demesio rodimo as
pripratau. Pildziau savo pinigine, nuversdamas tavo komanda rinktine, buvau jum kaip giltine,
ar mirtis, bet nebijok drauguzi zaizdos sugis. Vaidini manes nepazysti neminek manes savo repe
nes tardamas mano varda klysti ir kaip visad nuo mustyniu tu praslysti. Dabar as uz taika,
nuleidziu maika...

ALIVE.

5239

ALIVE kazkos itartinas big_smile

5240

Apie ką čia kalbat? :::037