Re: Blevyzgos...
kaip anketa istrint? nerandu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 261 262 263 264 265 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip anketa istrint? nerandu
kas cia per nesamoniu muzejus/:D
Labutis, Sveikučiai... kaip seniai aš blevyzgojau mmmm net gera prisiminti tas dienas, kai čia ateidavau ir kvatodavau, kvatodavau... tarsi tai buvo sapne
Kaip gyvenat? m? ar saulės spinduliai ne perkaitino jūsų? ( manęs kaip visada, dar net nesušildė... net šortukų šiais metais neteko iš spintos ištraukti pravėdinti )
Labutis, Sveikučiai... kaip seniai aš blevyzgojau mmmm net gera prisiminti tas dienas, kai čia ateidavau ir kvatodavau, kvatodavau... tarsi tai buvo sapne
Kaip gyvenat? m? ar saulės spinduliai ne perkaitino jūsų? ( manęs kaip visada, dar net nesušildė... net šortukų šiais metais neteko iš spintos ištraukti pravėdinti)
Nu aš tai vis dar nesąmonių priprašinėju tik temų mažai randu kur būtų galima pasireikšti .... gerai prisipažinsiu aš pradėjau tinginiauti
ir braškiu jogurtas jau nebetoks skanus kaip pirma
čia Žilvinas karts nuo karto pasireiškia dar nauji žmones pribėgo o seni seni vieni seniausi ir aktyviausi ieskoko žmones ėmė ir ištrynė savo anketas
chem... kai lietus lyja tai ir cia gerai
Echh kaip graudu, kad taip įvyko.. ir aš pastebėjau kad Aurelijus dingo iš draugų :S
Tai ką Tomai dar su Žilvinu kariauji? ir vėl jam reikia įrodinėti tiesas?
Kaip aš ilgiuosi visų *
Evaldai > lietus nelyja važiuok į Žemaitija jokio lietučio nematyti..... o ow busiu turbūt prisikvarksėjus, nes dangus nusidažė ne tokia jau gražia mėlyna spalva
Echh kaip graudu, kad taip įvyko.. ir aš pastebėjau kad Aurelijus dingo iš draugų :S
Tai ką Tomai dar su Žilvinu kariauji? ir vėl jam reikia įrodinėti tiesas?
Kaip aš ilgiuosi visų*
Evaldai > lietus nelyja
važiuok į Žemaitija jokio lietučio nematyti..... o ow busiu turbūt prisikvarksėjus, nes dangus nusidažė ne tokia jau gražia mėlyna spalva
Jau nebe bekariaudami bekalbėdami pradėjom vienodai kalbėti ,beveik nereikia man nieko sakyti pats pasako ką galvojų
Tomai > tu tai asas jei taip sugebėjai ;D nerealu tiesiog šaunuolis
Vaivai> lyja dar ir kaip snd taip suslapau kad...
visas slapias likau tik sikniukas sausas liko...
joa joa tu pasiimk ta lietu i zemaityja..
o as noreciau saulutes...
Evaldai> tai būna tau ir taip kad ir šikniukas būna šlapias ?
Na man gerai ir be lietaus, bet aplinkiniais ūkininkai meldžiasi lietaus dievams, bet jo kaip nėra taip nėra...
na taip gavosi kad visur slapia bet sikniukas sausas liko niu visai tu nesupranti..
kazkokia nesusipratele
joa speju kazkam is mano krasto reiktu atkeliauti i tavo krasta... kad tie ukininkai apsidziaugtu
Evaldai> o tu visai nepasikeitęs tiesiog malonu
Aš nenoriu lietaus net į lauką nebegalėsiu išeiti...
ot ir pasikeites...
dabar dazniau jogurta valgau ir reciu cepelinus
chem o tai ka tau nepatinka per balutes basom
Ogo kad toli pažengęs cepelinų net atsisakęs
ar suvoki ką praradai? m?
O dėl balų tai gal aš vaikystėj per ilgai jose buvau, kad dabar to nebedarau , net nusipirkau botus ir su jais nenoriu lipti
Juk blevyzgose viskas tinka tai įkeliu vieną mini filmuką
http://www.youtube.com/watch?v=eb6bMJI1 … re=related
Ir nepalikit vienų vaikų pas močiutės ;D
Niu joa Vaivu Vaiva padaryk cepu tikrai mielai suvalgysiu...
na tada taip isena kad tu nuo vaikystes labai pasikeitei..
jei jau net po balas nelakstai..
o cia kai sakai kad napalikite vienu vaiku pas mociutes... tai... tave gal kazkas paliko ;D
Vaivų Vaiva, nedarys cepelinų nes dar šviežių bulvių nėra didelių laukiu aš ir pati kada bus niam..net seilė nuvarvėjo...
O dėl palikimo pas močiutės, tai taip yra buvę palikę ir ne kartą, bet šis video ne iš mano vaikystės. Ir manau kad tikrai pasikeitusi esu nuo vaikystės, nes seniau buvau košmaras o ne vaikas
O gal tu Evaldai mane pavaišinsi cepelinais, ar kokiu plokštainių (kugeliu)?
O jeigu as tau parupinsiu svieziu bulviu kas tada.. man tai dar anksciau nuvarvejo ta seile nei tu spejai apie cepelinus pagalvoti...
Niu jau tikrai net nepamaniau kad tas video is tavo vaikystes... bet...
sakai buvai kosmaras o ne vaikas.. o tai kas dabar esi :?
as tave galeciau tresnemis arba avietemis pavaisinti...
Ačiū, ačiū už gerą širdutę aš tau ir galiu duoti trešnių, vyšnių, braškių ( juk aš gyvenu kaime, kaip tik šiandien skyniau vyšnias )
O jei parūpintum man bulvių tai prašyčiau mamos kad padarytų cepelinų( mama vyrėja)
O dabar vaikas esu geresnis
as braskiu noriu..
buvau snd turguje..
nzn arba blogai ziurejau ar kokia nesamone.. bet nebuvo braskiu...
mano mama irgi vyreja.. .:D manau musu mamoms reiktu susirungti katra geresnius cepelinus daro... ;D
sakai geresnis vaikas esi? o tai kas tave padare geresne? :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 261 262 263 264 265 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...