5241

Re: Blevyzgos...

kaip anketa istrint? nerandu

5242

kas cia per nesamoniu muzejus/:D

5243

Labutis, Sveikučiai... kaip seniai aš blevyzgojau mmmm net gera prisiminti tas dienas, kai čia ateidavau ir kvatodavau, kvatodavau... tarsi tai buvo sapne big_smile
Kaip gyvenat? m? ar saulės spinduliai ne perkaitino jūsų? ( manęs kaip visada, dar net nesušildė... net šortukų šiais metais neteko iš spintos ištraukti pravėdinti big_smile )

5244

Vaiva, 22 parašė:

Labutis, Sveikučiai... kaip seniai aš blevyzgojau mmmm net gera prisiminti tas dienas, kai čia ateidavau ir kvatodavau, kvatodavau... tarsi tai buvo sapne big_smile
Kaip gyvenat? m? ar saulės spinduliai ne perkaitino jūsų? ( manęs kaip visada, dar net nesušildė... net šortukų šiais metais neteko iš spintos ištraukti pravėdinti big_smile )

Nu aš tai vis dar nesąmonių  priprašinėju tik temų mažai randu kur būtų galima pasireikšti :::036 .... gerai prisipažinsiu aš pradėjau tinginiauti :::745 ir braškiu jogurtas jau nebetoks skanus kaip pirma :::254 čia Žilvinas karts nuo karto pasireiškia dar nauji žmones pribėgo o seni seni vieni seniausi ir aktyviausi ieskoko  žmones ėmė ir ištrynė savo anketas :::525

5245

chem... big_smile kai lietus lyja tai ir cia gerai big_smile

5246

Echh kaip graudu, kad taip įvyko.. ir aš pastebėjau kad Aurelijus dingo iš draugų :S
Tai ką Tomai dar su Žilvinu kariauji? ir vėl jam reikia įrodinėti tiesas?
Kaip aš ilgiuosi visų smile*

Evaldai > lietus nelyja smile važiuok į Žemaitija jokio lietučio nematyti..... o ow busiu turbūt prisikvarksėjus, nes dangus nusidažė ne tokia jau gražia mėlyna spalva smile

5247

Vaiva, 22 parašė:

Echh kaip graudu, kad taip įvyko.. ir aš pastebėjau kad Aurelijus dingo iš draugų :S
Tai ką Tomai dar su Žilvinu kariauji? ir vėl jam reikia įrodinėti tiesas?
Kaip aš ilgiuosi visų smile*

Evaldai > lietus nelyja smile važiuok į Žemaitija jokio lietučio nematyti..... o ow busiu turbūt prisikvarksėjus, nes dangus nusidažė ne tokia jau gražia mėlyna spalva smile

Jau nebe bekariaudami bekalbėdami pradėjom vienodai kalbėti  ,beveik nereikia man nieko sakyti pats pasako ką galvojų  :::044

5248

Tomai > tu tai asas jei taip sugebėjai ;D nerealu tiesiog šaunuolis

5249

Vaivai> lyja dar ir kaip big_smile snd taip suslapau kad... big_smile visas slapias likau tik sikniukas sausas liko... big_smile joa joa tu pasiimk ta lietu i zemaityja.. big_smile o as noreciau saulutes... big_smile

5250

Evaldai> tai būna tau ir taip kad ir šikniukas būna šlapias big_smile ?
Na man gerai ir be lietaus, bet aplinkiniais ūkininkai meldžiasi lietaus dievams, bet jo kaip nėra taip nėra...

5251

na taip gavosi kad visur slapia bet sikniukas sausas liko big_smile niu visai tu nesupranti.. big_smile kazkokia nesusipratele big_smile
joa speju kazkam is mano krasto reiktu atkeliauti i tavo krasta... big_smile kad tie ukininkai apsidziaugtu big_smile

5252

Evaldai> o tu visai nepasikeitęs smile tiesiog malonu big_smile
Aš nenoriu lietaus smile  net į lauką nebegalėsiu išeiti... smile

5253

big_smile ot ir pasikeites... big_smile dabar dazniau jogurta valgau ir reciu cepelinus big_smile
chem o tai ka tau nepatinka per balutes basom big_smile

5254

Ogo kad toli pažengęs big_smile cepelinų net atsisakęs:::205 ar suvoki ką praradai? m?
O dėl balų tai gal aš vaikystėj per ilgai jose buvau, kad dabar to nebedarau , net nusipirkau botus ir su jais nenoriu lipti big_smile

5255

Juk blevyzgose viskas tinka smile tai  įkeliu vieną  mini filmuką
http://www.youtube.com/watch?v=eb6bMJI1 … re=related
Ir nepalikit vienų vaikų pas močiutės big_smile ;D

5256

Niu joa Vaivu Vaiva big_smile padaryk cepu tikrai mielai suvalgysiu... big_smile na tada taip isena kad tu nuo vaikystes labai pasikeitei.. big_smile jei jau net po balas nelakstai.. big_smile
o cia kai sakai kad napalikite vienu vaiku pas mociutes... tai... big_smile tave gal kazkas paliko ;D

5257

Vaivų Vaiva, nedarys cepelinų nes dar šviežių bulvių nėra didelių tongue laukiu aš ir pati kada bus niam..net seilė nuvarvėjo...
O dėl palikimo pas močiutės, tai taip yra buvę palikę ir ne kartą, bet šis video ne iš mano vaikystės. Ir manau kad tikrai pasikeitusi esu nuo vaikystės, nes seniau buvau košmaras o ne vaikas smile
O gal tu Evaldai mane pavaišinsi cepelinais, ar kokiu plokštainių (kugeliu)?

5258

O jeigu as tau parupinsiu svieziu bulviu kas tada.. big_smile man tai dar anksciau nuvarvejo ta seile nei tu spejai apie cepelinus pagalvoti... big_smile
Niu jau tikrai net nepamaniau kad tas video is tavo vaikystes... big_smile bet... big_smile sakai buvai kosmaras o ne vaikas.. o tai kas dabar esi :?
as tave galeciau tresnemis arba avietemis pavaisinti... big_smile

5259

Ačiū, ačiū už gerą širdutę aš tau ir galiu duoti trešnių, vyšnių, braškių smile ( juk aš gyvenu kaime, kaip tik šiandien skyniau vyšnias )
O jei parūpintum man bulvių tai prašyčiau mamos kad padarytų cepelinų( mama vyrėja)
O dabar vaikas esu geresnis smile

5260

big_smile as braskiu noriu.. big_smile buvau snd turguje.. big_smile nzn arba blogai ziurejau ar kokia nesamone.. bet nebuvo braskiu... big_smile
big_smile mano mama irgi vyreja.. .:D manau musu mamoms reiktu susirungti katra geresnius cepelinus daro... ;D
sakai geresnis vaikas esi? big_smile o tai kas tave padare geresne? :?