5261

Re: Blevyzgos...

Beržine košė kasdieninė. smile
Tai kad braškių šiais metais deficitas smile tai nenuostabu kad jų net nematei..Mano brolis ir vyrėjas smile

5262

tai kas ten tave musa ka big_smile negalima gi mergaiciu, merginu ir visu kitu kas is m raides prasideda musti.. big_smile
chem.... big_smile o mano brolis informatikas ir ka... big_smile
tai tau fainai is tikro visi tau tik valgyti daro ir daro.... big_smile

5263

Je daro nieko pastoviai nėra namuose smile beto  brolis sukūręs šeimą ir gyvena kitur... smile

5264

niu va... wink o ko tu dar seimos nesukuriai... big_smile ar reikia vyro kuris cepus moketu daryti ;D ir kurie butu skanesni uz mamos ;D

5265

Tai kad nesiperša.. o tu sukūręs?m?
Nesvarbu ar mokės gaminti ar ne...

5266

nea as irgi nea... wink o tai kodel nesipersa tau... big_smile
tai gi svarbu... big_smile tai gi kelias i kiekvieno zmogaus sirdi veda per skrandi... big_smile na bent jau vienas is keliu...  ;D

5267

Tai net nežinau, kodėl nesiperša... O tu kodėl nekuri šeimos?m?

5268

nori gal su manim kurti seima big_smile

5269

Na kaip aš dabar išduosiu savo draugą? m?

5270

big_smile niu joa tada ne kas... big_smile draugas nenori seimos kurti ... ;D ir... big_smile dielma kazkokia... big_smile gerai kad arbatos dar liko ;D

5271

Siūlau tau arbatos smile katik pasidariau.. dar ant stalo yra šašlykų

5272

big_smile eik tu sau.. big_smile kaip saslyku senai valgiau... big_smile dar kartais kai kaimynai pakvipina tai.. big_smile chem.. nieksai kazkokie.. big_smile tai tu man i voka kokius du gabaliukus ir atsiusk ok big_smile

5273

Kadangi aš šašlikų nevalgau, tai nulis problemų galėčiau ir daugiau smile o tu eiki pas kaimynų gal duos tuos du gabaliukus smile m? nes pvz., pas mūsų tai tikrai duotų

5274

big_smile joam jokiu problemu ania.. big_smile bet eik pas kaimynus.. big_smile jau kokia tu sauni drauge tai.. big_smile ka tu ka tu big_smile

5275 (redagavo Vaiva, 22 2011-07-07 20:57)

tai žinoma, kad jokių problemų smile tai kol gausi ta laišką vargšeli tu su tais jogurtais dar galą gausi smile

5276

big_smile niu joa tikriausiai kad gala gausiu... big_smile baisu... big_smile ka dabar daryti big_smile

5277

tau reikia pasikliauti savo uosle ir drąsiai eiti pas kaimynus big_smile su lėkšte tomato smile

5278

big_smile joa butinai... big_smile po zarijas pasikrapstysiu gal bus likuciu ania... big_smile ko dar nemiegi.. big_smile

5279

o dieve kaip man siandien sunku:::006 :::021

5280

big_smile nusimesk ta nasta nuo peciu ir... big_smile kas ten zino gal ir palengves... big_smile