561

Re: Blevyzgos...

Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!! big_smile) big_smile)

562

Auris, 20 parašė:

Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!! big_smile) big_smile)

jau reiškias pirši ką nors :::044

563

suvairuosim tau koki zirgeli ;]~

564

na viskas.. man atrodo jau pakliuvau... big_smile kažkaip neįprastai jaučiuos, nes dažniausiai aš visus piršiu smile ir pasigirsiu, kad jau liepos mėnesį dalyvausiu vestuvėse savo supirštos poros big_smile

565

saunumelis :-D tai vat, dabar mes tave supirsim ir galesi mane pakviest i vestuves. Oich kaip man patinka vestuves :-D pasakiskas momentas gerai inkalt ir prajudint sustabarejusi pasturgali big_smile~

566

Aurelija, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:

na,kadangi mum jau su vyreliu taip viskas ok,tai nebijok,neliksi ir tu viena :::817 ,taip brangiausias?
>>>beja,Auri,as su tavim niekada forume neflirtavau ir pan,,,nezinau is kur cia visi galejo suprast kanors..
;D

567

Gabija, 21 parašė:
Aurelija, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:

na,kadangi mum jau su vyreliu taip viskas ok,tai nebijok,neliksi ir tu viena :::817 ,taip brangiausias?
>>>beja,Auri,as su tavim niekada forume neflirtavau ir pan,,,nezinau is kur cia visi galejo suprast kanors..
;D

ooo taip brangioji, tikrai taip ;D ;D ;D

>>> tai aptarkim tai geriau PM big_smile big_smile

568

Auris, 20 parašė:

saunumelis :-D tai vat, dabar mes tave supirsim ir galesi mane pakviest i vestuves. Oich kaip man patinka vestuves :-D pasakiskas momentas gerai inkalt ir prajudint sustabarejusi pasturgali big_smile~

na tai jau reik man galvot vestuvių datą :::044:::044:::044 tik, kad bėda.. neįsivaizduoju koks jaunikis bus big_smile

569

Gabija, 21 parašė:
Aurelija, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:

;D

va va tongue forume ne, o kitur? big_smile:D

570

Aurelija, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:

na tai jau reik man galvot vestuvių datą :::044:::044:::044 tik, kad bėda.. neįsivaizduoju koks jaunikis bus big_smile

pazadu kad jis bus kategorijos A big_smile ispruses, zvalus, grazus, saunus, judrus, protingas... viskas ko reikia, kad vaikai augtu saugiai. Zdz atrinksiu atsizvelges i visas genetines traukas ir gravitacijas, tad nesijaudink ;D bus kaip koks Schwarcas fiziskai ir protingas protiskai kai koks Billsas Geitsas ;]~

571

Auris, 20 parašė:
Aurelija, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:

pazadu kad jis bus kategorijos A big_smile ispruses, zvalus, grazus, saunus, judrus, protingas... viskas ko reikia, kad vaikai augtu saugiai. Zdz atrinksiu atsizvelges i visas genetines traukas ir gravitacijas, tad nesijaudink ;D bus kaip koks Schwarcas fiziskai ir protingas protiskai kai koks Billsas Geitsas ;]~

bet žinok tiesiai į dešimtuką pataikei, kaip tik mano svajonių vyras bus :::608 na čia lbai mane sudominai, jau ir nuotaika geresnė :::807

572

deje, deje... tai vienetinis pasiulymas... tad jei nenusigausi iki Klaipedos tas zirgelis pabegs pas kita ;D zinai, jie kaip bestselleriai ;D isgraibstomi akimirksniu ;D

573

o jis tik tą penktadienį ir tebus?... jau liūdniau patapo... man niekaip neišeis atvykt, turėsiu programą rašyt sad

574

>>>patarimas Aurelijai...niekada nepasitikek vyrais 100 % ,ne visom pasiseka taip kaip man..ir tai visada vyrauja visokios pavydo scenos ir t.t. nu Auris tai zino :::051

575

Gabija, 21 parašė:

>>>patarimas Aurelijai...niekada nepasitikek vyrais 100 % ,ne visom pasiseka taip kaip man..ir tai visada vyrauja visokios pavydo scenos ir t.t. nu Auris tai zino :::051

ooo taip ! big_smile~ as tai zinau labai gerai... leiskit mielieji papasakosiu kaip as cia vat sedejau su tais kvietimais i Pavarocio konterta ir tiesiog nagais draskiau fotelio atmusala ir pavydo tam sampano buteliui, kuris buvo taip aistringai buciuojamas tu raudonuju lupu... :? :? :?

576

oj, kam tu taip ji Gabija kankini? pavyduliauja žmogutis, negerai :::127

577

geras, dingo mano zinute... nu brac...

ok rasom per naujo big_smile

Taigi, matai, Aurelija, man irgi labai begalo gaila! Jis zmogus butu gaves normalu savininka ir viskas butu kaip kokioj pasakoj "Gyveno ilgai ir laimingai", bet dabar teks tenkintis kokia nors multimilijoniere savininke, kuri turi belenkiek bapkiu ir perka sau zirgelius meistrelius vyriokus, vien del to, kad retkarciais prakrutintu jai lasiniokus... et... ;(

578

>>>man jau cia linksma pradeda darytis...(Auris suprato)
>>>brangiausias ,tikuosi nauju foteliu nesudraskei iki pabaigos...gaila baldu ir t.t. noriu kad turetume baldu musu  naujame bute (kur tu nupirksi big_smile )

579

na va jau ir šeimininis ginčas nusimato big_smile nesipykit wink
<<< Auriui, dėl vyrelio, gal kaip nors tu prižiūrėk jį man :::858 gal ne taip jau sunku bus smile

580

Gabija, 21 parašė:

>>>man jau cia linksma pradeda darytis...(Auris suprato)
>>>brangiausias ,tikuosi nauju foteliu nesudraskei iki pabaigos...gaila baldu ir t.t. noriu kad turetume baldu musu  naujame bute (kur tu nupirksi big_smile )

Em... :? Baldu sakai... em... :? Gerai, saulele, del taves, kad ir puse kalifornijos kontinento ! big_smile~ big_smile)

<<< GIrdejau Nijolyte pasakojo, kad siais laikais isduoda paskolas net ir su maza alga... man jos prireiks ;D big_smile) big_smile)