Re: Blevyzgos...
Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!! )
)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 27 28 29 30 31 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!! )
)
Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!!
)
)
jau reiškias pirši ką nors
suvairuosim tau koki zirgeli ;]~
na viskas.. man atrodo jau pakliuvau... kažkaip neįprastai jaučiuos, nes dažniausiai aš visus piršiu
ir pasigirsiu, kad jau liepos mėnesį dalyvausiu vestuvėse savo supirštos poros
saunumelis :-D tai vat, dabar mes tave supirsim ir galesi mane pakviest i vestuves. Oich kaip man patinka vestuves :-D pasakiskas momentas gerai inkalt ir prajudint sustabarejusi pasturgali ~
Auris, 20 parašė:Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!!
)
)
na,kadangi mum jau su vyreliu taip viskas ok,tai nebijok,neliksi ir tu viena ,taip brangiausias?
>>>beja,Auri,as su tavim niekada forume neflirtavau ir pan,,,nezinau is kur cia visi galejo suprast kanors..
;D
Aurelija, 19 parašė:Auris, 20 parašė:Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!!
)
)
na,kadangi mum jau su vyreliu taip viskas ok,tai nebijok,neliksi ir tu viena
,taip brangiausias?
>>>beja,Auri,as su tavim niekada forume neflirtavau ir pan,,,nezinau is kur cia visi galejo suprast kanors..
;D
ooo taip brangioji, tikrai taip ;D ;D ;D
>>> tai aptarkim tai geriau PM
saunumelis :-D tai vat, dabar mes tave supirsim ir galesi mane pakviest i vestuves. Oich kaip man patinka vestuves :-D pasakiskas momentas gerai inkalt ir prajudint sustabarejusi pasturgali
~
na tai jau reik man galvot vestuvių datą tik, kad bėda.. neįsivaizduoju koks jaunikis bus
Aurelija, 19 parašė:Auris, 20 parašė:Aurelija, tai viskas tada susitarta. Prisijungi prie nik kompanijos ir visom kitom burkavimo problemom mes jau pasirupinsim!!
)
)
na,kadangi mum jau su vyreliu taip viskas ok,tai nebijok,neliksi ir tu viena
,taip brangiausias?
;D
va va forume ne, o kitur?
:D
Auris, 20 parašė:saunumelis :-D tai vat, dabar mes tave supirsim ir galesi mane pakviest i vestuves. Oich kaip man patinka vestuves :-D pasakiskas momentas gerai inkalt ir prajudint sustabarejusi pasturgali
~
na tai jau reik man galvot vestuvių datą
tik, kad bėda.. neįsivaizduoju koks jaunikis bus
pazadu kad jis bus kategorijos A ispruses, zvalus, grazus, saunus, judrus, protingas... viskas ko reikia, kad vaikai augtu saugiai. Zdz atrinksiu atsizvelges i visas genetines traukas ir gravitacijas, tad nesijaudink ;D bus kaip koks Schwarcas fiziskai ir protingas protiskai kai koks Billsas Geitsas ;]~
Aurelija, 19 parašė:Auris, 20 parašė:saunumelis :-D tai vat, dabar mes tave supirsim ir galesi mane pakviest i vestuves. Oich kaip man patinka vestuves :-D pasakiskas momentas gerai inkalt ir prajudint sustabarejusi pasturgali
~
na tai jau reik man galvot vestuvių datą
tik, kad bėda.. neįsivaizduoju koks jaunikis bus
pazadu kad jis bus kategorijos A
ispruses, zvalus, grazus, saunus, judrus, protingas... viskas ko reikia, kad vaikai augtu saugiai. Zdz atrinksiu atsizvelges i visas genetines traukas ir gravitacijas, tad nesijaudink ;D bus kaip koks Schwarcas fiziskai ir protingas protiskai kai koks Billsas Geitsas ;]~
bet žinok tiesiai į dešimtuką pataikei, kaip tik mano svajonių vyras bus na čia lbai mane sudominai, jau ir nuotaika geresnė
deje, deje... tai vienetinis pasiulymas... tad jei nenusigausi iki Klaipedos tas zirgelis pabegs pas kita ;D zinai, jie kaip bestselleriai ;D isgraibstomi akimirksniu ;D
o jis tik tą penktadienį ir tebus?... jau liūdniau patapo... man niekaip neišeis atvykt, turėsiu programą rašyt
>>>patarimas Aurelijai...niekada nepasitikek vyrais 100 % ,ne visom pasiseka taip kaip man..ir tai visada vyrauja visokios pavydo scenos ir t.t. nu Auris tai zino
>>>patarimas Aurelijai...niekada nepasitikek vyrais 100 % ,ne visom pasiseka taip kaip man..ir tai visada vyrauja visokios pavydo scenos ir t.t. nu Auris tai zino
ooo taip ! ~ as tai zinau labai gerai... leiskit mielieji papasakosiu kaip as cia vat sedejau su tais kvietimais i Pavarocio konterta ir tiesiog nagais draskiau fotelio atmusala ir pavydo tam sampano buteliui, kuris buvo taip aistringai buciuojamas tu raudonuju lupu... :? :? :?
oj, kam tu taip ji Gabija kankini? pavyduliauja žmogutis, negerai
geras, dingo mano zinute... nu brac...
ok rasom per naujo
Taigi, matai, Aurelija, man irgi labai begalo gaila! Jis zmogus butu gaves normalu savininka ir viskas butu kaip kokioj pasakoj "Gyveno ilgai ir laimingai", bet dabar teks tenkintis kokia nors multimilijoniere savininke, kuri turi belenkiek bapkiu ir perka sau zirgelius meistrelius vyriokus, vien del to, kad retkarciais prakrutintu jai lasiniokus... et... ;(
>>>man jau cia linksma pradeda darytis...(Auris suprato)
>>>brangiausias ,tikuosi nauju foteliu nesudraskei iki pabaigos...gaila baldu ir t.t. noriu kad turetume baldu musu naujame bute (kur tu nupirksi )
na va jau ir šeimininis ginčas nusimato nesipykit
<<< Auriui, dėl vyrelio, gal kaip nors tu prižiūrėk jį man gal ne taip jau sunku bus
>>>man jau cia linksma pradeda darytis...(Auris suprato)
>>>brangiausias ,tikuosi nauju foteliu nesudraskei iki pabaigos...gaila baldu ir t.t. noriu kad turetume baldu musu naujame bute (kur tu nupirksi)
Em... :? Baldu sakai... em... :? Gerai, saulele, del taves, kad ir puse kalifornijos kontinento ! ~
)
<<< GIrdejau Nijolyte pasakojo, kad siais laikais isduoda paskolas net ir su maza alga... man jos prireiks ;D )
)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 27 28 29 30 31 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...