41

Re: Blevyzgos...

Sigitas, 24 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

Sigitai,o ka laikai naujoku? gal as pavyzdziui daznai skaitau forumus, bet nesireiskiu? tai cia kaip skaitos tada, a? :)beje, labai tada idomu kodel pats cia rasai jei tokios temos nepatinka? atsakysiu, turbut vat taip va tau butent ir patinka "pafilosofuoti" :)as pripazistu, man patinka, todel dekoju Tomui uz "blevyzgas"..beje, Tomai, reklama tikrai veikia wink

Liaukis, as juk nesakiau, kad man tokios temos nepatinka... as tiesiog paminejau, kad tokiu ir panasiu temu yra... o cia reiskiuosi del to, kad tokie skaitytojai, nesireiskiantys, nieko naujo neraso... nes jie "nesireiskia" o tik skaito... big_smile
Naujokai, man tie, kurie tik pradeda reikstis... ;D ;D ;D

apie kokia cia reklama nelabai suprantu? kas cia ka reklamuoja?

42

Dovydai, na, cia tikrai neaiskiai gavos, bet jei ne Tomas as dar iki siol nebuciau pasireiskus sitam forume smile tiesiog nebuvau radus kur galeciau isiterpt tongue bet, manau pradzia jau yra big_smile

43

gera pradzia puse darbo... big_smile

44

tikekimes, kad gera, bet kad dar nlb susigaudau ir pamirstu kaip ten tos temos vadinos kur pasireiskiu :::a14

45

tai jau taip,pats cia tik antra diena bandau pasiskaitinet big_smile

46

as kiek apsiziurinejau teritorija tai teko matyt besireiskianti :)todel galvojau, kad tik viena tokia zalia :::734

47

Ingrida nesijaudinki greit busi kaip sava... tik nebijok reiksti savo nuomone kur tau aktualu ir tiek... ir nepamirski kad negalima keiktis ir viskas bus gerai:::833

48

na, stengsiuos tongue tikiuos, kad neissprus man tie nelabieji zodeliai, nes retkarciais stresinej situacijoj pasitaiko :::607bet gi cia ne tiesioginis eteris, kaip sakant, todel stabdysim arklius :::822

49

o jei keiksmazodziai lietuviski,kaip rupuze ir pan? big_smile

50

tau pasiseke jei tu tokius vartoji big_smile mano dauguma kitokiu.. tongue na, nebent "kurmis", vienas toks lietuviskiausiu mano keiksmazodziu :::639

51

snd rodis zaliasmogi per telika, ziuresit big_smile

52

nebutina juoktis is zalgirio ...

53

as turejau omeny hulka per tv3 penktadienio filma... wink visai nesijuokiu wink cia rimtas klausymas, nes as tai ziuresiu wink

54

as jei ziureciau siandien kanors tai rinkciaus ne "Milzina halka", o per lnk "zebriuka dryziu"...:::858 maciau kinoteatre ir labai patiko :::742 , ypac Sapranausko igarsintas kazkoks tai paukstis berods big_smile

55

rimtai zebriuka snd rodo o geras ?reiks tada gal paziureti ir prisiminti vasara...bet man siaip geresnis yra "medziokles sezonas"

56

o kas per medziokles sezonas? :::008

57

animacinis kaskas panasaus i zebriuka...juokingas toks bent jau man tai patiko

58

o gal ten tas kur zveriukai i miesta atejo ir apsigyveno ar kazkaip panasiai big_smile beje, labai norejau pamatyt pingvinuku pirma dali, bet taip ir nepaziurejau iki siol, o is reklamos buvo visai nieko tongue

59

tiesa pasakius apie pingvinus nezinau...ne cia kitas  yra kai meska ir  briedis jei neklystu kaip meskinas visada gyvenes visada  namuose patenka i laisve...jam reikia toleto, ir kitu dalyku...:D

60

tai kaip ten su tuo zebriuku a? ziuri? smile

http://andrius.esu.lt/10/go2.htm   o cia siaip wink