Re: Blevyzgos...
as manau jo logika to nepanes ir jam smegenyse issoks Melynoji Mirties lentele, tokia labai panasia, kokia Windowsai megsta metyti, kai jie nepatenkinti kuo nors ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 37 38 39 40 41 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as manau jo logika to nepanes ir jam smegenyse issoks Melynoji Mirties lentele, tokia labai panasia, kokia Windowsai megsta metyti, kai jie nepatenkinti kuo nors ;D
manau,kad Evaldas dar nepagauna kampo...
tai reiškias man būt ramiai?
tau maziausiai reik pergyvent tu lauk kol jis ateis ------------>ir...
Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves varysime mes su aurelija i medaus menesi pakeliauti po pasauly is pradziu i egipta paskui i paryziu paskui i graikija paskui i australija tada i japonija... niu o paskui...
paskui dar reikia sulaukti
Saulela :H, o tai tu jau baigei musu apatinius skalbt ? )
tai nea... tai ka man dabar daryti... tai paaiskink mieloji...
kaip tavo rubai???? ale matau, kad nepagavo..karoce..lieku ant ledo
Auris, 20 parašė:Ignas tai saltakraujis - juk zali menuliai visi saltakraujai
![]()
Tai manau jis ramiai atsidarys pinigine ir prisides prie vestuviu fondo ;D
Oi, ne tik pinigine jam atidaryt reikes, bet ir buto duris... juk zmona ysileist reikes... ;D
na taip... čia taip atrodo, kad aš visai niekom neprisidėsiu.. na ne.. jei kurt šeimą tai tik abiejų pajėgomis, kad ir studentė esu, bet galiu ir pati finansiškai padėt ir kurt viską kartu
Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves
varysime mes su aurelija i medaus menesi pakeliauti po pasauly is pradziu i egipta paskui i paryziu paskui i graikija paskui i australija tada i japonija... niu o paskui...
Pagal paskutines naujienas Tavo jaunoji yra Ingrida... planuok is naujo... ;D
Evaldas, 22 parašė:Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves
varysime mes su aurelija i medaus menesi pakeliauti po pasauly is pradziu i egipta paskui i paryziu paskui i graikija paskui i australija tada i japonija... niu o paskui...
Sigitai, nesivargink..gerai, kad suzinojau anksciau..nors skirtis neteks
meilei juk neisakysi
blemba tai iseina kad as kaip koks seichas... daugpatyste propaguoju
Evaldas, 22 parašė:Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves
tai nedaug tereiks ką planuot iš naujo, tik vietoj vardo Aurelija įrašyt Ingrida
Sigitas, 25 parašė:Evaldas, 22 parašė:Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves
![]()
meilei juk neisakysi
tai vat skandalu pilnos tos blevyzgu vestuves... tikras bolivudas ;D
cia blemba reikia visas zinutes kaityti kad pagautum kampa.... paskutintos perskaityti neuztenka
blemba tai iseina kad as kaip koks seichas... daugpatyste propaguoju
aš tą pati sakiau apie save bet aš taip paprastai nedarau.. nea
Sigitas, 25 parašė:Evaldas, 22 parašė:Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves
![]()
meilei juk neisakysi
na neskubek dar su isvadom zmogus gal ne taip greit skaito...
zinai... cia tiek pokyciu, leisk susivokti
nu ka, einu nama pastatyt ir medi pasodint.. o paskiau ziuresim po vestuviu, kas toliau..
![]()
meilei juk neisakysi
Ingrid tai jau vestuviu nebus ??? nu seska duodi
o as jau suknia susiruosiau siutis
na va ir mano būsimas vyrelis pasirodė
>>>brangusis renku tavo triusikus ir kojines is visu kampu dar...gi zinai kox tu navaleika,bet vis tiek man vienintelis
>>>Evaldai,pasisikai tai nevaikiskai ,tu su Ingridute paskirtas,,Aurelija atidavem kitam..
>>>Ingridut,visi jie tokie,kol po nosim nepakisi,niekaip nedasunta..na,mum telieka tik su tuo susitaikyti..ir kaip jau sakiau,va cia ir reikalingas tas musu stiprus charakteris ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 37 38 39 40 41 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...