781

Re: Blevyzgos...

Ignai ir Aurelija...
karrrtiii degtineee karrrttiiii...

782

Egle, 28 parašė:
Ingrida, 22 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Evaldas, 22 parašė:

Kazkaip siurpuliukai pradejo lakstyti po nugara... Jea bus vestuves big_smile varysime mes su aurelija i medaus menesi pakeliauti po pasauly is pradziu i egipta paskui i paryziu paskui i graikija paskui i australija tada i japonija... niu o paskui... wink paskui dar reikia sulaukti big_smile

Pagal paskutines naujienas Tavo jaunoji yra Ingrida... planuok is naujo... ;D

Sigitai, nesivargink..gerai, kad suzinojau anksciau..nors skirtis neteks hmm :::044:::044:::044:::044:::044meilei juk neisakysi big_smile

Ingrid tai jau vestuviu nebus ??? :::041  nu seska duodi big_smile o as jau suknia susiruosiau siutis big_smile

laikyk tik ta suknia :::044:::044:::960 ras man mergos ta jauniki..tikiuos big_smile

783

Gabija, 21 parašė:

>>>brangusis renku tavo triusikus ir kojines is visu kampu dar...gi zinai kox tu navaleika,bet vis tiek man vienintelis :::051
>>>Evaldai,pasisikai tai nevaikiskai big_smile ,tu su Ingridute paskirtas,,Aurelija atidavem kitam.. wink
>>>Ingridut,visi jie tokie,kol po nosim nepakisi,niekaip nedasunta..na,mum telieka tik su tuo susitaikyti..ir kaip jau sakiau,va cia ir reikalingas tas musu stiprus charakteris ;D

taip išeina kad iš viso jokio žodžio neturiu hmm

784

ot ir vaikiskai pasisikau big_smile beje kas cia paskyre... jau kaip supratau tu.. wink
ot ka daro tas tarkiu biznis... wink trys vestuves.. wink

785

Ignas, 22 parašė:

nu ka, einu nama pastatyt ir medi pasodint.. big_smile o paskiau ziuresim po vestuviu, kas toliau.. :::044

toliau dalinsimes nama, turtus..o medi gelesi pasilikt prisiminimui :::639:::608

786

Evaldas, 22 parašė:

ot ir vaikiskai pasisikau big_smile beje kas cia paskyre... jau kaip supratau tu.. wink

Vel blogai perskaitei...
cia jau ketverios vestuves wink

787

Evaldas, 22 parašė:

keturios ;D

788

Ingrida, 22 parašė:
Ignas, 22 parašė:

nu ka, einu nama pastatyt ir medi pasodint.. big_smile o paskiau ziuresim po vestuviu, kas toliau.. :::044

toliau dalinsimes nama, turtus..o medi gelesi pasilikt prisiminimui :::639:::608

nepamirsk kad tau dar reikia reikia supamaja lova sukalti big_smile

niu tu blemba... jau ciu vel busiu kazko neperskaites ir bus dar daugiau tu vestuviu big_smile

789

Evaldai, as jau pradedu abejot ar susitaikysiu su tavo nepastabumu :::041 o gal i gera :::a48
Aurelija, tu ziurek, vyra gavai kuris iskart nuleke namo statyt wink

790

keturios, manau , kad visiškai nepasi*ktum, vis tiek vesi Ingrida wink daugiau bus balių smile
p.s. manau Violeta su Sigitu jau kažkur nusiplovė, gal jau medaus mėnesį pradėjo dar nesusituokus? :::041

791

niu tai cia kur nesusipainiosi... kai is pradziu atrodo uz vienos paskui pasirodo uz kitos teku.. wink velnias kaip cia sudeingai big_smile

792

Aurelija, 19 parašė:

keturios, manau , kad visiškai nepasi*ktum, vis tiek vesi Ingrida wink daugiau bus balių smile
p.s. manau Violeta su Sigitu jau kažkur nusiplovė, gal jau medaus mėnesį pradėjo dar nesusituokus? :::041

Na, kas medaus menesi jau baliavoja, kas dar tik zada vestuvintis...

...o kaikas jau i niuria buiti inere. (mieloji Gabija baige rinkt mano kojines ir trumpikes :H) Taip tas laikas ir bega sekundemis tiesiog - net nepastebi kai senatve atslenka, o visi vis dar drauge prie zvakes sviesos susikabine rauksletomis rankelemis tyliai snabzda: "visada tave mylejau.." :H

793

Aurelija, 19 parašė:

Violeta su Sigitu daug patirties turi, tai jie nelaukia big_smile o man mat, dar lova sukalt reiks :::044 gerai!bent mokiaus neveltui 4 metus big_smile:D:D:D:D

794

Evaldas, 22 parašė:

nu,cia buta kazkiek mano liezuvio :::027 ,tarkiai dar nemire...kuriu naujus planus.. big_smile

795

Auris, 20 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

...o kaikas jau i niuria buiti inere. (mieloji Gabija baige rinkt mano kojines ir trumpikes :H) Taip tas laikas ir bega sekundemis tiesiog - net nepastebi kai senatve atslenka, o visi vis dar drauge prie zvakes sviesos susikabine rauksletomis rankelemis tyliai snabzda: "visada tave mylejau.." :H

Auri, negraudink smile

796

oj prisijuokiau aš čia su jumis:::608 tik vat bėgti reik mokytis sad na dar pabūsiu kelias minutes, bet jei dingsiu tai nieko nedoro nemanykit hmm aš svarbiais dalykais užsiimsiu :::305

797

Auris, 20 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

nu cia gerai suskelei ;D ,as galvojau kad pas mus seimoje tik as tokia romantike..pasirodo ir mano brangusis ,tai tada mums kasdienybe dar negresia big_smile

798

Aurelija, 19 parašė:

oj prisijuokiau aš čia su jumis:::608 tik vat bėgti reik mokytis sad na dar pabūsiu kelias minutes, bet jei dingsiu tai nieko nedoro nemanykit hmm aš svarbiais dalykais užsiimsiu :::305

oki Aurelija wink as tavo vyreli dabosiu, nu ta, ne pirmaji, o jau antraji :::044speju, kad tuoj visi skirstysis, nes mane tai pvz tas vestuviu planavimas labai vargina :::924 dieve padek, kokia sunki jaunuju dalia :::236

799

Brangiausioji Gabija :H neisivaizduoju kaip mes isviso galime liudnai ir neidomiai gyvent ;D su Tavo ugni sirdyje kurstanciom skaisciai raudonom lupom ir mano sarvuotu riteriu, mes perkopsim visus 9 kalnus, upes, lygumas, Italijas, traktorius ir kitas smulkias bedas. wink :::407

p.s. sveikinu su 800 zinute blevyzgose ;D

800

Ingrida, 22 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

oki Aurelija wink as tavo vyreli dabosiu, nu ta, ne pirmaji, o jau antraji :::044speju, kad tuoj visi skirstysis, nes mane tai pvz tas vestuviu planavimas labai vargina :::924 dieve padek, kokia sunki jaunuju dalia :::236

oj net nžnau ar pasitikėt galima big_smile pirmąjį nugvelbei, o db jei ir antrą taip dabosi, tai ir vėl liksiu su kažkuom kitu (vėl kitą į parankes įbruksit ) :::044:::044:::044