941

Re: Blevyzgos...

Gabija, 21 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

sakai? :::041 na gal.. big_smile o kaip jūs laikotės? smile

na,mes cia pezam va visa diena...as tai asmeniskai bevek nieko naudingo nenuveikiau,apsimeciau,kad oras kaltas ;D ir siaip aplinka...na,o kokie tavo dienos pasiekimai?
>>>o vyrai,tai triusia,namus stato,puotas ruosia, mes sau kaip i svente ateisim,pagersim pavalgysim ir ciki :::035

dienos darbai? :::041 pusė šešių ryte kėliausi tik tam, kad nuvažiavus pas stomatologę pasakytų man kad viskas gerai.. vėliau su draugu boulingą nuėjom palošt, gaila šį kart pralošiau big_smile vėliau susitikau su dviem gerom draugėm, seniai matėmės - papletkavojom big_smile visą Vilnių išvaikščiojom, aptarėm vienos vestuvių ir mergvakario planus (pamergė būsiu :::608 ) ir šiaip naujienas visas aptarėm wink na ir grįžau namo tik apie 17h.. paruošėm stalą gimtadieniui, pabaliavojau ir žiauriai nusikankinau sad

gerbiami pašnekovai, apie ką šiandien kalbėsim? :::818

942

>>>Aurelija,turbut kaip ir vakar uzvakar ir kitas dienas - apie nieka ir apie viska...

943

nu kuruoce. As vat pasipasakosiu savo beda. Rasiau visa savaitgali darba ir pripyliau 15 psl (vietoj to, kad pripilciau 8), bet mano nuciuozes savaitgalinis protelis man nesusiprotejo footnotus (porastes) deti iskarto rasant... tai man dabar reikia zvejot visa teksta ir zymet sourcus... WTF! Im gonna rape myself tonight... ;(

944

gal.. bet matau jūs blevyzgas iškeitėt į nedrąsių ir kuklių moterų klubą big_smile

945

Aurelija, 19 parašė:

gal.. bet matau jūs blevyzgas iškeitėt į nedrąsių ir kuklių moterų klubą big_smile

mes visur po kokia sekla sugebam iseti...:::027
>>>brangusis,nusiramunk,as salia(tik 2000 km. big_smile ),va matau 7 puslapio 3 sakiny kazkas netaip,paziurek  big_smile

946

smile db galvojau galvojau.. kad čia blevyzguose 7 psl kažkas ne taip big_smile tik po to supratau, kad jo darbe big_smile negerai.. visiškai nesimąsto, reikia kažką daryt big_smile

947

Rašiau rašiau sad Savo dienos nuotykius sad Daug daug prirašiau sad Ir.. Viskas dingo.. Nes norėjau dar vieną žinutę parašyt.. sad O taip norėjau pasipasakot.. sad Nepatinka man šitas reikalas dėl dviejų postų iš eilės.. sad sad sad

948

patarimas smile nerašyk dviejų postų iš karto wink laimei aš viską spėjau perskaityt wink
arba jei rašai daug, tai padaryk dėl visa ko ctrl+c wink

949

Karolina, 20 parašė:

Rašiau rašiau sad Savo dienos nuotykius sad Daug daug prirašiau sad Ir.. Viskas dingo.. Nes norėjau dar vieną žinutę parašyt.. sad O taip norėjau pasipasakot.. sad Nepatinka man šitas reikalas dėl dviejų postų iš eilės.. sad sad sad

man irgi nepatinka, reikia naikint sita dalyka... :? geriau limituoja parasytu zinuciu kieki iki kokiu 3, ne 2..

950

na va, ir as grizau big_smile ka veikiat gero? smile

ziuriu pavelavau.. nieko neber hmm

951

tai taip kad neko neber...ir as jau tada nykstu..labanakt visiems wink

952

Ignai, sveikas sugrizes! big_smile nieko gero neveikiam.

Gabija, labanakt big_smile :H

953

http://riteriai.draugas.lt/?recruit=11815

954

Labas rytas smile kaip laikotes? gal sestadieni kas nors i tusa? big_smile

955

Ignas, 22 parašė:

Labas rytas smile kaip laikotes? gal sestadieni kas nors i tusa? big_smile

Ignai,gi siandie dar tik treciadienis...gal nepradedam baliavot vos savaitei ipusejus,,,jug progos nera big_smile

956

Gabija, yra proga.... daryt apsilima pries tusa... ir apsilima pradet daryt jau nuo sendien... ;D

957

pries koki cia tusa kalbi...as kazka praleidau?:::819

958

Ignas gi siulo i tusa!

959

Labas rytas :]

aciu Ignai uz kvietima, bet as jau baliavone susitares big_smile)

960

Violeta, 29 parašė:

neblogai wink cipsai, alutis.... mm...

Nesupratau!!!!!! kokie cipsai, koks alus??? Nepersistenk iki vestuviu... ;D