981

Re: Blevyzgos...

nu va dabar apsimesciau slanga ir paklausciau kaip tu cia viska supratai... :? Bet kadangi negaliu, tai uzsiimsiu rimtesne profesija! big_smile~ Labas rytas visiems, ka tik pabudau, nes vakar uzsifilminau iki pat ryto big_smile va taip.

Beje, Gabijuk :H ar man tik atrodo ar tavo lupos siandiena kaip niekad raudonos? yikes ;]~

982

Auris, 20 parašė:

nu va dabar apsimesciau slanga ir paklausciau kaip tu cia viska supratai... :? Bet kadangi negaliu, tai uzsiimsiu rimtesne profesija! big_smile~ Labas rytas visiems, ka tik pabudau, nes vakar uzsifilminau iki pat ryto big_smile va taip.

Beje, Gabijuk :H ar man tik atrodo ar tavo lupos siandiena kaip niekad raudonos? yikes ;]~

aciu kad pastebejai,visa ryta spalvinau ir tik de taves :H ..nelabai supratau kokia ta rimtesne profesija uzsiimsi? :::819
ir koki filma ziurejai?ir SU KUO??? ;D

983

rimta profesija - blevyzguotojas. ;]

filmu tai daug ziurejau big_smile kokius 3 gal daugiau... o mano kompanjonai buvo pepsio bambalis, lays chipsu pakis ir obuoliu maisas ;D mes visi keturiese labai gerai suvalgem tuos filmus big_smile~

984

o asaru buvo? big_smile

985

Gabija, 21 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Gabija, 21 parašė:
Auris, 20 parašė:
Gabija, 21 parašė:

uoj,gerai,tada as tyliu :::026 ,nenoriu seimos iskirti..o tu ten Sigitai kaip nors,nu kad niekas nesuprastu,,nu ten kaip vyrai tik sugeba ;D

o kaip vyrai subega? big_smile pasidalink ismintim... :?

neapsimetinek šlanga,gerai ;D

Ei ei, tik jus del to nepradekit rietenu... o as jau kaip nors... ;D

nu tai kad jau pykstames,filmus ziurim kartu ir t.t. tik nesugalvokim ... keturies... ;D
>>>viskas ,as tyliu,,daugiau ne zodzio :::026

xaxaxaxa... ziuriu jus cia visai neblogai jau suplanavot viska wink
ir filmai, ir asaros, ir gincai....

uij kaip linksma big_smile

986

bus dar linksmiau... ;D

987

pazadi?

988

Laba vakara wink malonu matyt, kad blevyzgos taip sparciai rutuliojas...gal kada ir vyru kluba pralenksim :::044:::044:::044

989

sveikute, as jau pasigedus taves buvau wink pamaniau kur dingus kad nematyt big_smile

990

ai, sen..bei ten... big_smile:D:D kas gero cia ivyko??nieks nesiskiria?mano vyras dar mano vyras? big_smiletongue

991

na jokiu pokyciu porose lyg ir nera, va lyg ir susitikima organizuojam Igno ir Aurelijos name (nors jie labai muilinasi), Lauryno kazkaip irgi nematyt kelios dienos, gal jus ten kur abu dinge buvot?

992

cha smile issisukineja sakai hmm na, juos suvedziau tai reiks issiaiskint kaip ten kas big_smile o Laurynas??kas cia toks??mano vyras gi Evaldas buvo tongue
kaip logiski uzdavinukai??dar nepastebejau tos temos kazkur dingo smile

993

o jobsikmat, varda supainiojau :V nu gi suprast galima, ne mano ten vyras, tai ir nepamenu... o i svetimus as neziurau big_smile

na kaip ten jo, Evaldo irgi nematyt :V

o tema kazkur nugrimzdo po isspresto uzdavinuko big_smile

994

gerai bent, kad as nesipainioju tongue pasiilgau jau savo vyrelio..bet netrukdysiu, tegu darbuojas..pinigu tai reik big_smile
as bibliotekoj buvau ziuriu logisku uzdavinuku knyga, bet kazkaip nesusigundziau paimt...zinai, kai pati nieko neismastau tongue nors ir bandyt neteko smile

995

o gaila, galetum dabar parasyt koki, pasprestume bendrom jegom wink

996

niu va atsibeldziau ir as jau cia... nusprende mano kursiokai kad busiu destytojas... big_smile tei va...
tai gal kas cia galetu pateikti koki trumpa reziume kas ir kaip cia viskas ivyko... wink nes tiek daug laiko tikrai neatrasiu wink
ai visai nemandagu gi as... laba diena visiems big_smile

997

laba diena Evaldai :)seki man is paskos, matau tongue tai saunuolis..ziurek dar ir visai protinga vyrioka gausiu big_smile

998

neveltui as ir sakiau, ar tik ne kartu dinge buvot wink

999

niu tai ka zinau... galvoju jei ingridos cia nera... tai ka man cia tuose blevyzguose veikti wink tei va ir atdumiau dabar.. big_smile joa gausi pati protingiausia big_smile
tei va kazkaip lyg snd ir penktadienis ar nea wink

1000

aga.... metas tusui big_smile