1,061

Re: Blevyzgos...

Ignai, nezinau ar sitam forume yra tokiu temu (nesidomejau nes nereikejo), bet bite+ tai tikrai turejo tokiu gyvunu myletoju kluba, ten nuolat kas nors ka nors dovanoja ir praso pagloboti.. tu tik pasidomek , internete turetu but pilna..

1,062

Aciu uz patarimus. Reikes pasidomet wink

1,063

Ignas, 22 пишет:

blem, turejau du pukuotus katinus.. ir va niekaip neprisiruosiu naujo isigyt :::017 Patinka man katinai.  Va mano buve.. smile

ohohooh hoho ho oh hooo hohoh tongue betko tau neikisi kai jau tokie katinukai buvo wink o tas juodai varinis tai lb grazus, bet toks banditas atrodo big_smile

1,064

as dievinu katinus big_smile
visad dziaugiuosi kai kas pasiima augint koki beglobi :::818

1,065

Ingrida, 22 пишет:
Ignas, 22 пишет:

blem, turejau du pukuotus katinus.. ir va niekaip neprisiruosiu naujo isigyt :::017 Patinka man katinai.  Va mano buve.. smile

ohohooh hoho ho oh hooo hohoh tongue betko tau neikisi kai jau tokie katinukai buvo wink o tas juodai varinis tai lb grazus, bet toks banditas atrodo big_smile

Nu jo.. smile
Atrodo gal ir taip, bet nei vienas, nei kitas nebuvo "banditais" big_smile abu labai ramus buvo smile kartais kai sededavo net galima butu sumaisyt: ar tikras katinas, ar tik iskamsa kokia.. :::044

1,066

tai kur jau jie nesedes ramiai :::044:::044:::044vargsai!!koma jiems budavo nuo garsios muzikos big_smile:D:D

1,067

dzin jiem ta muzika big_smile jie naturaliai kominiai buvo big_smile big_smile

1,068

o kur jie dingo? kas nutiko?

1,069

Pamiro.. :::006

1,070

man tai tas šviesesnis lbai patiko smile o dėl gyvūnų, tai ir aš labai mėgstu, vaikystei tai kokį katiną ar šunį pasigaudavau tai nešdavau namo big_smile aišku tėvai dažniausiai neleisdavo augint iš lauko parneštų, bet turėjau pora kačiukų smile ir dar daug kitų gyvūnėlių big_smile tik vieno neleido tėvai laikyt - gyvatės, o gaila, jau turėjau... net neleido parodyt, sakė jei atnešiu tai kartu su gyvate iš namų išvarys big_smile tai teko atiduot.. linksmi laikai buvo, bet db kažkaip jau netraukia turėt kokį gyvūnėlį ..

1,071

o as va ta katyte, kur avatare, pradejau augint barake, tai tokia ir buvo barakine, visas aukstas ja zinojo, pas visus i svecius uzeidavo wink
paskui prasidejo nuomojami butai, ji keliavo kartu...
ir va, galu gale, nusipirkom savo, mano Smailiukui irgi cia patinka... nezinau kaip butu jei jos neliktu... (net susigraudinau..)

1,072

as is savo tevu teiskaulijau ziurkeno big_smile ir tai per asaras...bet paskui pasizadejau sau, kad trumpai gyvenancio gyvuno nebeauginsiu niekad..nes, oi kaip gaila buvo...o siaip zadu kadanors turet suni smile:):)pries kates nieko neturiu tongue o apie saltakraujus gyvunus patyliu...Aurelija, visa laime neparsinesei namo to gyvio, nes speju tevams butu buvus koma big_smile

1,073

as kazkada buvau uzsimanes tarantula pirkt, bet kazkaip praejo.. big_smile

1,074

kiekvienas savaip ,sakoma, proteja big_smile

1,075

kaip miela Violeta... smile aš tai prisiminiau mano tokį nuotykį su mano buvusią katyte.. Man gal kokie 10 metukų buvo.. Buvo vasara, ir kartą su drauge nusprendėm paragaut to suaugusių mėgstamo alaus smile turėjom susitaupyt pinigų  ir vieną dieną nusipirkt bonkutę smile jau kai pinigai buvo kišenei, teliko tik nueit ir nupirkt, bet va močiutė mane nusiuntė iš pat ryto į turgelį tokį sausainių nupirkt, bepirkdama sausainius prie manęs priėjo mažas gražus kačiukas, nesusilaikiau, pasiėmiau jį ant rankų ir keliavau močiūtei parodyt, kad leistų augint. Pakeliui užėjau į parduotuvę ir už tuos sutaupytus pinigėlius nupirkau kačiukui kitekat big_smile po to tik teko draugei teisintis kodėl neišdegs mūsų planas paragauti alučio big_smile bet man buvo svarbiau kačiukas big_smile

1,076

as tai buciau nusipirkes alaus, BET ir kaciukui ipilciau :::044

1,077

ne tas galvoj man tada buvo, tada tik smalsumo vedama norėjau aragaut alaus, bet po to karto nė karto tas smalsumas daugiau nepasireškė, vat tik praeitą vasarą porą rūšių buvau paragavus, bet šiaip nepatinka man tas alus smile o tada juk kačiukas svarbiau už alų buvo, norėjau rūpintis ir globot smile

1,078

va cia tai mano tipo zmogus wink (zvilgsnis i Aurelija) big_smile as irgi tokia pati, geriau ne sau bet kaciukui, kartais net susibaram su draugu, kad as kate kaip vaika auginu, lepinu be proto... nuuuu bet negaliu kitaip big_smile
o kas palydi ir pasitinka mane kasdien wink

beje Aurelija, ar leido mociute pasilikt kaciuka?

o galima tave Aura vadint?

1,079

Violeta, 29 пишет:

va cia tai mano tipo zmogus wink (zvilgsnis i Aurelija) big_smile as irgi tokia pati, geriau ne sau bet kaciukui, kartais net susibaram su draugu, kad as kate kaip vaika auginu, lepinu be proto... nuuuu bet negaliu kitaip big_smile
o kas palydi ir pasitinka mane kasdien wink

beje Aurelija, ar leido mociute pasilikt kaciuka?

o galima tave Aura vadint?

žinoma galima smile ir Aura ir Auryte, kaip kas nori, grupiokai kreipiasi Auryt smile na o močiūtė tai leido, ji geros širdies buvo, be to kaip ir jai netrukdė, bet kebliau buvo su tėvais, kai vasara baigėsi, turėjau grįžt į Vilnių (močiutė Kėdainiuose gyveno), o kačiuko palikt nenorėjau, bet išprašiau kažkaip smile tik va jau tas seniai buvo, jau nėra jos šalia sad o ji mane vieną kart buvo ir išgąsdinusi labai, užsilipo į patį aukščiausią medį o aš jos neradau, sode buvom su šeima, arti miškas, visą mišką išlandžiojau, porą valandų ieškojau.. jau galvojau praradau.. na bet ką čia, reik linksmesnėm temom kalbėtis big_smile kokių pas jus gal įdomių nutikimų buvo?

1,080

mmm.. beje turejau kambarioke Aura wink tai man taip iprastas tas vardas big_smile

o nutikimu... tesiant katinu tema, tai manoji buvo iskritus is 5 bendriko auksto, as vos ne paskui ja, begaudydama. nulekiu zemyn tekina, ieskau. o ji po balkonu palindus, akys kaip konkolai isvirte, vos iskrapsciau is po to balkono. nuo tada lauko mes ir nemegstam smile grynai naminuke ji pas mane wink