1,081

Re: Blevyzgos...

taip taip, pažįstamas jausmas, manoji buvo iš ketvirto aukšto iškritus, ir taipogi po balkonu palindus buvo ir lbai išsigandus.
P.S. O tau neatrodo, kad mes čia vienos? big_smile keista net smile

1,082

na jau koki pusvalandi tai tikrai big_smile niekas jau neberaso :V gal ir mums i lovas reiktu :V

1,083

as nerasau, nes neturiu ka parasyt, bet paskaitau big_smile taip kad ne vienos tongue

1,084

ne,adr neikit,as cia!!!:::216

1,085

ogo, kiek gyvu atsirado wink a ko tyli Ignai?
mes galim ir apie vestuviu planus pakalbet, jei tau nuobodu apie kates big_smile

1,086

:::044 va kiek jau daug visų atsirado smile na o tiu Gabija, kur prapuolus buvai?

1,087

labanakt visiemes jums zmogenams.. susirasysim... kadanors big_smile

1,088

ka cia apie vestuves prikalbesi.. sukneles, kostiumai, bankuchenai, degtine.. viskas tuom ir pasakyta :::044

1,089

Aurelija, 19 пишет:

:::044 va kiek jau daug visų atsirado smile na o tiu Gabija, kur prapuolus buvai?

buvau isvaziavus i viena susitikima...vis tas darbas man trukdo su jumis pabut :H ...na,bet sianien yra Italijos nepriklausomybe,aceit ne darbo  diena,bet man ji buvo ciut ne darbingesne uz visas kitas big_smile ...ka jjus cia aptarinejat,leiskit paklaust...
>>>Evaldai,labanakt,palieki moteriska kompanija,aptart visu reikalu big_smile ,pabudes,paskaityk...:::d16

1,090

sakau ir as labos wink buvo smagu si vakar su jumis wink

1,091

tai kad šnekamės šnekamės, čia apie kačiukus kalbos buvo, db vat matau vestuvių temą bando liest smile

Labanakt Evaldai, labanakt Violeta wink

1,092

labanakt visiems einantiems miegot smile as tai dar pabusiu big_smile

1,093

koks galantiskumas big_smile big_smile Ignai gerai tave auklejo tevai smile
>> na tai snd nuveikei ?:)

1,094

mes čia visi galantiški wink

1,095

o cia pagal ka sprendi ar gerai, ar negerai? :::041

1,096

Ignas, 22 пишет:

o cia pagal ka sprendi ar gerai, ar negerai? :::041

na siaip tokia mintis i galva atejo smile (no offence)
> na man visiskai nesimiegojo tai paziurejau 2 filmus ir va rytas jau visiskas smile isgersiu zalios artbatos ir eisiu namus tvarkytis, o paskui tranzuosiu i vln smile (litu taupymo akcija) :-)

1,097

Labas rytas visiems tongue uzmigdet jus mane vakar su tokiais tragikomediskais pasakojimais wink oi kaip saulyte sviecia..mmm smile
Linai, darbstus gi tu big_smile:D:D kazkoks ikvepimas namus tvarkytis tave paryciais aplanko smile
Ignai, tai aisku blogai!!! (i klausima ar gerai, ar blogai kaip tave tevai auklejo)...siais laikais su mandagumu vien neprasisuksi big_smile wink

1,098

labas rytas... kad ta saulute visai nesildo kokia neteisybe

1,099

sildo sildo Vaiva smile atsiunciu tau saulyte, kad ir tu pajustum wink :::908:::908:::908 (kad per mazai nepasirodytu big_smile )

1,100

sveiki visi??kas siandien blevyzgu meniu?
ziuriu saulyte...:::858 ,tai tada ta proga pasigirsiu,kad pas mus siandien buvo 20 laipsniu,ir saulyte net LABAI silde... va..:::807