1,141

Re: Blevyzgos...

geriau nezinot.. big_smile

1,142

Ingriduk, as visada garbanotas big_smile ne visada tiesiai sviesiai tai pasakau ;D

1,143

Ignai, nu o man lb lb idomu db pasidare tongue butu lb lb malonu suzinot ..tai butu tarsi pasaka (komiksas) pries miega big_smile
Auri, as tai stengiuos nebesigarbanot..vis tiesinu, tiesinu savo plaukus tongue

1,144

o kur kas geriau pasidare... wink tarsi akmuo butu nukrites.. big_smile tei va kaip savaitgalis zmogenams prabego wink

1,145

Evaldas, 22 пишет:

o kur kas geriau pasidare... wink tarsi akmuo butu nukrites.. big_smile tei va kaip savaitgalis zmogenams prabego wink

nu ir saunu tongue tai kada musu tos vestuves??? :::044:::044:::044

1,146

niu o tai ka tu pageidauji ju? wink

1,147

as ne..kol tu ne...reiskias niekada...

1,148

as tai noreciau vasara.. big_smile kai silta bus.. wink prie kokio krioklio wink

1,149

smile na, kai silta tinka, bet tik kad per karsta nebutu tongue

1,150

tai krioklys atvesins gi... wink o tu jei bijai kad tau per karsta bus tai ne ta pasirinkai big_smile

1,151

zinai ka as pasakysiu tau? big_smile tu kas antra sakiny perverti aukstyn kojom big_smile:D:D

1,152

nieko as cia neperverciu... tiesiog... na tiesiog cia taip gaunasi big_smile niu ok zmogeliuk brolis jau mane varo nuo kompo jam miegoti trukdau.. tai lekiu jau saldziu tau.. wink

1,153

labanakt Evaldai ;)ir visi kiti labanakt :*

1,154

Labas rytas visiems jau prisikelusiems... ;D

1,155

ir as taip pat sakau visiem labas rytas,net ir tiem kurie dear neatsikele big_smile

1,156

labas rytas, bet manau jau greičiau laba diena big_smile o ar yra tokių kurie dar neatsikėlę? :::041

1,157

Yra, as pvz miegu dar... ;D

1,158

na taip, jaučiu ant kėdutes darbe snūduriuoji big_smile

1,159

Xa.... gerai ir teisingai manai... ;D Buvau atsikeles tik kol iki darbo vaziavau.... ;D

1,160

Sigitai, is kur ta tingini isigijai?