Re: Blevyzgos...
man jus patinkat ;D ,sau krizenu viena pati...tai va taip zinok ir buna Sigitai seimoje..biski pykciu ir barniu,po to sexas geresnis buna (nu man cia taip pasakojo drauges ...)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 58 59 60 61 62 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man jus patinkat ;D ,sau krizenu viena pati...tai va taip zinok ir buna Sigitai seimoje..biski pykciu ir barniu,po to sexas geresnis buna (nu man cia taip pasakojo drauges ...)
Gabija, zinok teisybe
Siguti... va jau naktis arteja.... liksim
Gabija, zinok teisybe
![]()
Siguti... va jau naktis arteja.... liksim
NMaktis tai arteja.... o kada sexo bus?
apie ka blevyzgojat? tingiu skaityt..
apie ka blevyzgojat?
tingiu skaityt..
apie tai kad pasibarus buna geresnis sexas ,prasom pareiksti savo nuomone...
Violeta,zinau ,ten kaip dingstis tos drauges buvo
hm.. kad nesimylejau po barnio.. gal dar per jaunas esu.. seimynines "laimes" nepatyres..
nieko ,viskas dar pries akis (prakalbo mociute )
jei pries akis, tai gauciaus jau kaip stebetojas..
siaip jei ka, tai megstu pasikabinet prie zodziu
jei pries akis, tai gauciaus jau kaip stebetojas..
![]()
Taip... kol tu kabiniejies prie zodziu, mes prisikabinsim prie namo ;D Tai kada tusas ? )
Ignas, 22 parašė:jei pries akis, tai gauciaus jau kaip stebetojas..
![]()
Taip... kol tu kabiniejies prie zodziu, mes prisikabinsim prie namo ;D Tai kada tusas ?
)
cia gerai dejai ;D ,ir labai i tema ,nebutum mano isrinktasis :H
o Ignai,tikrai kaip tos statybos ten?
Jo jo!!!! Ignai, kada toosas???? As jau visai nekantrauju.... vesti noriu, bet negaliu kol nepadalyvausiu bent dvejose veseliose.... ;D
kazkaip paslaptingai Ignas dingo ,turbut nujaute kad bedos susilauke
Gabija, taip nesakyk.... juk jis gali gryzti su aukstai uzkeltu smakru ir sakyti, kad tusui pasiruoses, nes namas puikiai baigtas statyti.... ;D
kazkaip paslaptingai Ignas dingo
,turbut nujaute kad bedos susilauke
aš jo vietoj irgi dingčiau, kai namui gresia pavojus
Gabija, taip nesakyk.... juk jis gali gryzti su aukstai uzkeltu smakru ir sakyti, kad tusui pasiruoses, nes namas puikiai baigtas statyti.... ;D
o ka,mes tada su pilnais glebiais alkoholio ir svest ;D
stai ir zmonele pasirode,labas Aurelija
Sigitas, 25 parašė:Gabija, taip nesakyk.... juk jis gali gryzti su aukstai uzkeltu smakru ir sakyti, kad tusui pasiruoses, nes namas puikiai baigtas statyti.... ;D
o ka,mes tada su pilnais glebiais alkoholio ir svest ;D
stai ir zmonele pasirode,labas Aurelija
Ne tada.... kiek veliau, nes is nuostabos liksim "styrot" cia dar kury laika.... ;D
sveiki visi, pasiilgau visų kartkartėlėmis tik užeidavau pasiskaityt, neturiu laiko net db, koliai, atsiskaitymai, mokausi... ką jūs gero nuveikėt? išskyrus tai kad vis planuojat mūsų namą nuversti
>>>Sigitai,o kodel liksim styrot? ,sito biski neikirtau
>>>Aurelija,mes be jusu namo nugriovimo dar ruosiames zenytis ;D ,dar pamirsau tau sekmes moksluose palinket ,tik nepersimokink,cia mus po to kai uzvartysi aukstom frazem,tai nuzeminsi mus
>>>Sigitai,o kodel liksim styrot?
,sito biski neikirtau
Taigi juk jau minejau..... IS NUOSTABOS.... ;D
>>>Sigitai,o kodel liksim styrot?
,sito biski neikirtau
![]()
>>>Aurelija,mes be jusu namo nugriovimo dar ruosiames zenytis ;D ,dar pamirsau tau sekmes moksluose palinket,tik nepersimokink,cia mus po to kai uzvartysi aukstom frazem,tai nuzeminsi mus
ne ne, dar ne visai nukvanktelėjau, kad aukštom frazėm čia švaistyčiausiu, o dėl sėkmės, tai man šiandien jos prireiks, ačiū
Puslapiai Ankstesnis 1 … 58 59 60 61 62 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...