1,281

Re: Blevyzgos...

Violeta, 29 пишет:

na vakaras visai nieko, alus puikus, netas neluzta ir kol kas dar negriuvinejam wink
linkejimai nuo Sigito smile

hahahaaa big_smile tai kur jau balandeliai abu esat??aluti gurksnojat sakai tongue

1,282

Ingrida, 22 пишет:
Violeta, 29 пишет:

na vakaras visai nieko, alus puikus, netas neluzta ir kol kas dar negriuvinejam wink
linkejimai nuo Sigito smile

hahahaaa big_smile tai kur jau balandeliai abu esat??aluti gurksnojat sakai tongue

alutis sudomino? ar tai kad mes dviese gurksnojam..? ;D

1,283

Evaldas, 22 пишет:
Vaiva, 19 пишет:

Evaldai>>labas

Labas vaivu vaiva... smile kaip tau sekaliojasi wink

gerai sekiojas tik taves pasiilgstu bent vienas zmogus kuris supranta mane bent jau smile o kaip tau sekasi?

1,284

Violeta, alaus nemegstu, tai daryk isvadas :::608
Vaiva, nezinojau, kad kazkokios simpatijos mano isrinktajam big_smile ateisi i musu vestuves? tongue

1,285

Ingridele, tu laikykis, as aisku netravinu big_smile, bet neatleisciau... tavo vyra kabina! ;D

o kas liecia alu, tai mes turim ir kitokiu gerimu, tu nepergyvenk big_smile

1,286

Ingrida>>tai zinoma kad ateisiu kas be ko.. Juk Evaldas saunu berniukas, ot tu taip pat.
o kada jos?

1,287

Vaiva, 19 пишет:
Evaldas, 22 пишет:
Vaiva, 19 пишет:

Evaldai>>labas

Labas vaivu vaiva... smile kaip tau sekaliojasi wink

gerai sekiojas tik taves pasiilgstu bent vienas zmogus kuris supranta mane bent jau smile o kaip tau sekasi?

ai puse velnio is tikro... nzn is kur bet jauciu savyje vilty kad viskas pasiseks... gal cia ingridos deka.. o gal siaip nzn.. smile

1,288

tai jus cia rimtai ir draugaujate? jau sudominote...tai gal todel ir nebgaunu asmeniniu nuo taves zinuciu..

1,289

Violeta, nu zinok kazkaip reik man valdytis neutral nes as pavydi siek tiek...bet jei kazkam Evaldas patinka, vadinas neprastas berniukas tongue (tik jam nesakyk, nes nosi uzries big_smile)
Vaivut, mes rugseji planuojam wink tad kvieciam smile dovanu nerei big_smile tik geros nuotaikos ir mikrofona atsinesk big_smile
Evaldai, nai nai nai :::234

1,290

niu nepyk tu vaiva... wink ok niu arba labai nedaug smile

1,291

Violeta>>jei nepastebejai as prie Ingrida nieko blogo neturiu,beto gerai matyt kad Evaldui gerai ir jam viskas gerai yra.
gerai tada butinai o tai kokioj zemes pusrutulyje tai bus?:)
beto kur jus tiek skubat ?:)

1,292

Vaiva... kokie dar klausimai del rimto draugystes, juk jie tuoktis ruosiasi wink
Ingridele, na del tavo isrinktojo, tai as niekad neabejojau wink bet ka gali zinot tuos vyrus smile buk atidi big_smile

Siguti, darom ir mes nai nai nai big_smile

1,293

Violeta>>paprasti ir zemiski mano klausimai.... o Evaldas tikrai geras vaikinas ir jokiu atidumo net nereikia sakyti Ingridai tongue

1,294

tai liux tada... wink tei va... wink blemba kaip tas laikas greitai bega... is visiskai jau nesiskaito tos zinutes... ta prasme nespeju kiek cia ju greitai ir daug padaugeja...

1,295

Violeta, 29 пишет:

Saulele, as del nai nai nai, nepergyvenu, zinau kad pasiduosi.... ir jei paskubesi, tikiu, kad kitiems ir "nosy nusluostysim" .... ;D

1,296

baikit pyktis :::734.......eikit ...taikytis :::305 <------------Violeta, Vaiva wink
nepamirsk parasyt Vaivai i privata <-----------Evaldai smile
mes neskubam....o atrodo, kad skubam? neutral
kur bus nzn, tikrai LT, nes myliu sia sali tongue
p.s. kaip ten sako, Violeta, pabegs, vadinas nemylejo..tad geriau anksciau tai suzinot nei klaidu pridaryt wink
p.s.s. Vaivut, as issiblaskius esu,tai nieko galiu ir nepastebet big_smile

1,297

Sigitas, 25 пишет:
Violeta, 29 пишет:

Saulele, as del nai nai nai, nepergyvenu, zinau kad pasiduosi.... ir jei paskubesi, tikiu, kad kitiems ir "nosy nusluostysim" .... ;D

gal taip viesai nereikia ?....

Evaldai>>laikas visada bega tongue

1,298

Vaiva, 19 пишет:

Violeta>>paprasti ir zemiski mano klausimai.... o Evaldas tikrai geras vaikinas ir jokiu atidumo net nereikia sakyti Ingridai tongue

atsipalaiduok, as visai nesiruosiu kandziotis, viso labo juokauju wink

taika?

1,299

niu joa atrodo jau cia kazkoks as negerietis.... wink apkalbineja cia mane visi kai as nematau... big_smile ot imiau ir perskaiciau big_smile parazitai jus visi.. wink niu is gerosios puses bet visvien big_smile
Tei va ka veikiam... wink gal kas nori su dektukais pazaisti wink

1,300

Ingrida>> man atrodo kad taip nors cia jusu reikalas...
o apie taikymasis tai kad as net nepykstu (kad turi tokius seimos narius big_smile)
nors as ir isiblaskiusi bet tikrai galiu garantuot kad Evaldas tikrai geras zmogus.