1,341

Re: Blevyzgos...

Evaldas, 22 пишет:

tai kas is to kad morcius... wink tai sakai as tokius katinus isigiju kurie po metu morciaus netalaiko. big_smile ar kaip cia?

jetus kaip skelei :::044:::044:::044:::044:::044:::225
as su savo metaforom pries tavo interpretacija esu niekas :::044 nu turbut jie per ta morciu isimyli(ir vel as su ta meile big_smile  ) ir paskui ilgai ilgai sielvartauja..o po to ir numirsta is to sielvarto tongue kaip gulbes, istikus partneriui numirsta jos ten ar specialiai susizaloja nepamenu db smile

1,342

cia gulbes nusizudo ar ir katinai... wink

1,343

tik gulbes...kadaise..., bet kas cia zino..viskas taip keicias, kad pamaniau, jog ir katinams tas pats galioja tongue nes pvz logiskai mastant (pabandysiu ir as nors kart taip pamastyt big_smile  ) katinai juk turi 7 gyvenimus hmm tai kaip cia taip db yra, kad jie mirsta is pirmo kart ...

1,344

7 gyvenimus ne 9... kas ten 2 nugrobe... wink tai gal as tuos isigiju kurie gyvena savo paskutini gyvenima uz tai taip ir gaunasi... wink

1,345

Vaiva, 19 пишет:

Sigitai>>>nei as kandziojuos nei as ka.

Jo jo, Tu tik svelniai "glostai".... ;D
Kaip Tu manai????? As cia seip sau taip sureagavau???? :V

1,346

kazkaip visi cia pikti... turbut kad jau semestro galas arteja.. wink

1,347

smile na manes semestro galas tikrai neveikia smile mano mokslai seniai baigti smile
o del pykciu... nemalonu ir man, net labai... bet ka galiu padaryt, mergina akivaizdziai vaziuoja..

1,348

nu nepyk tongue as katinu neturiu tai uztai tiksliai ir neatsiminiau kiek jei ten gyvena wink svarbu, kad daug big_smile tai zinok nebloga visai tavo isvada del to 9 - ojo gyvenimo tavo katinu, man patiko big_smile itikinama ir ...logiska  :::044
Evaldai, as juk nepikta tongue ir sesija man jau baiges wink tik diplomas beliko..tik hmm
Sigitai, nebesigilink...siandien jusu biolaukai nesutampa wink ryt viskas bus ok...
p.s. taip ir toliau Sigitai, gink savo zmona big_smile

1,349

Ingrida tai cia tik tu vienintele ir nepikta... wink o kiti is kazkur pasigavo ta bacila... smile

1,350

na ka as galiu pasakyt, as jos visai nepazistu (ji manes taipogi), ir kai taip uzsipuola visai nepazinodama... be komentaru manau, nes nieko gero pasakyt negaleciau..
o mano panteros vardas Smaile wink

o Siguciui :* uz gynyba :::757

1,351

o geras... dabar tik pastebejau... cia jauciu dabar yra tokia funkcija ideta, kad jei vartotojas automatiskai issiuncia dvi zinutes viena issitrina

1,352

taip, ir jau kokias pora savaiciu taip yra...
nepatinka ir man

1,353

aha ir man buvo taip, kad issitryne big_smile tai db redaguoju as tongue gudra, kaip sakant big_smile
Violeta, ka jau bepadarysi...tiesiog saunu, kad tu nesivadovauji -------> geriausia gynyba-puolimas wink
ka veikiam? big_smile

1,354

puolam...:D

vyrus ;D

1,355

mano vyras miegot eina jau neutral kas db bus??? o tavasis tai speju jau nuluzo ane :::044:::044:::044

1,356

vadinasi likom vienos  moteriskes wink su luzusiais vyrais ;D

1,357

Kodėl čia noeko nebėra ?

1,358

Aukse, gali buti rami... jis jau mano rankose... ir gan gerai isdresiruotas wink as juo nesiskundziu wink

1,359

big_smile as savo berniuko nedristu dresiruot tongue

1,360

na jei tau patinka toks koks yra, tai kam dresiruot wink