1361

Re: Blevyzgos...

Kad tvarkytųsi namie ir kavą į lovą rytais neštų

1362

o kas sako kad taip nera? a? juk nieko apie mus nezinai wink

1363

joa visai ta aukse nieko nezino.... wink dar ir masaziuka rytais padarom... wink

1364

Violeta, 29 parašė:

na jei tau patinka toks koks yra, tai kam dresiruot wink

tai jau taip, patinka toks, koks yra wink cia buvau suabejojus, nes galvojau, kad visos dresuoja, tai as kazkokia nenormali jei nenoriu dresuot big_smile
Labas rytas liaudie big_smile rytas kaip visad grazus, tik saules nera ir pienes uz lango neprasiskleide del sacio hmm....o taip kas ryta jau buvau ipratus i jas pasiziuret :::906

1365

Evaldas, 22 parašė:

o cia tavo katinai jau suauge.. ar dar maziukai.. wink ai jauciu suauge jei jau sokineti moka wink

suauge big_smile bet neatrodo

labas rytas smile

1366

labas rytas Vaiva wink

1367

Ir kaip miegelis?tikiuos ne toks kosmariskas rytas kaip man smile

1368

pas mane tai jau tu pieniu neliko.. liko tik tie pukeliai tokie... wink niu zinai kur lieka pieniai nuzydejus wink
kaip vis del to graziai apie mane kazkas masto... net fainai darosi big_smile

1369

o pas mane pienes tai zydi tongue va kaip saunu pas mane gausit vaziuot i zemaitija

1370

Ai pasisodinsiu tu pieniu ir bus gerai big_smile

1371

Vaiva, kas te per kosmarai tave aplanke, a? smile
Evaldai, tu turetum nematyt tu eiluciu, kur apie tave rasom..kaip cia yra, kad matai .. :::734 tongue
mano pienes neprazydejusios!!jos tik dar miega wink o zemaitija tai atsilieka big_smile jnv zydejo jau vysnios ar kas ten, o ten dar tik pumpureliai buvo ....tai as dziaugiuos, kad dviguba pavasari matyt galiu smile

1372

zemaitija tai visada atsilieka nezinojot?cia visada visi metu laikai uzsilaiko...
Ingrida>>> nea kad nekankino  kosmarai bet kad nejo isimiegoti smile ir dabar kaskokia sedziu priplaukusi

1373

niu joa tada.. wink
as ir nemaciau man tika pasakojo big_smile

1374

Labas rytas visiems!!!
Vaiva, kodel blogai issimiegojai???? Gal kates sapnavai???? :V

1375

Sigitai labas smile juoda humora megsti :::044
Vaiva, isvada, nereikejo eit taip anksti miegot wink
Evaldai!greit sakai kas papasakojo :::b54

1376

Ingrida, 22 parašė:

Sigitai labas smile juoda humora megsti :::044

Jokio skirtumo koks humoras, as jy megstu.... tik dar reikia ismokt humora suprasti ne vietoj ir nelaiku pasakyta.... mokinuosi mokinuosi, bet kolkas galo dar nesimato.... ;D

1377

Sigitai >> ne tave sapnavau todel neismiegojau big_smile
Ingrida>>as taip pat prie juodojo humoro kurio is cia esanciu nesupranta...

1378

nu, as tai dazniausiai to juodo humoro nesuprantu wink bet stengiuos suprast..tik kaip ir Sigitui, nekas gaunas big_smile jauciu nekokie mes mokiniai..taip ir neismoksim :::608

1379

Ingrida>> ar pastebejai kad musu zyzta tema uzrakino smile geras net metu nepraejo dirba adimnai  saunuoliai.

1380

Ingrida, nenusivertinkim, geri mes tie mokiniai, tik gaila kad nera kas pamokintu ar bent padetu pasimokint.... ;D
Velnias, viska turim daryt patys!!! ;D

Vaiva, jei tikrai butum mane susapnavus, garantuoju, kad akiu nesumerktum dar kokias pora savaiciu.... taip kad, neapsigauk ir pagalvok, ar tikrai galejai mane susapnuoti??? ;D ;D ;D