1,381

Re: Blevyzgos...

;D ;D ;D  tai bent bent prajuokinai ;D
o as tave sapnavau galesiu pasakyti tik tai rytoj ...:) ;D

1,382

Geriau juokti nei pykti ar mustis.... ;D

1,383

o kartais reikia ir profilaktine diena padaryt juk viska su savimis nesiotis nereikia visu nerviuku smile

1,384

Vaivut jo, as jau vakar maciau kai ja uzrakino wink reiks mums labiau pazyzst ir nebeliks nereikalingu temu big_smile tai, kaip supratau, siandien tau profilaktine diena? tongue
Sigitai, tai ir busim tokie nemokyti wink ai, man gerai..maziau galva skauda tada..,bet, jei atsiras koks mokytojas-autoritetas..tai..gal ir pasimokysiu big_smile beje, Sigitai, kaip matau tu tikrai saves nenusivertini (sapnai)..vaje koks erzilas :::024

1,385

Vaiva, 19 пишет:

o kartais reikia ir profilaktine diena padaryt juk viska su savimis nesiotis nereikia visu nerviuku smile

Manai??? Hmmm.... na gal... :V
As suprantu, kad kartais tiesiog reikia kazkur issilieti, bet nebutinai pyktis ar mustis.... juk issilieti galima ir kitokias budais.... Liesti pinigus apsipirkinejant ir net kartais to ko neraikia.... Piesti.... plesyti popieriu.... daug valgyti ir t.t. daug budu yra, telieka tik issirinkt veiksmingiausia, atmetant mustynes ir pyktines.... ;D

1,386

Ingrida>>profilaktine vakar buvo snd tai tokia rami as esu :)ar gi nesimato?tai gal einam  dar kokioj temoj pazyzt pvz i mano senas big_smile
Sigitai>> taip as taip manau...

1,387

veiksmingas budas yra toks big_smile atsisedi i masiniuka (arba paprasai, kad tave nuveztu)..pakelui klausais muzikos, kuri "suteikia sparnus"..o miskely issireki kiek tik sirdis geidzia big_smile:D:D
Sigitai, tavo pasiulyti variantai nlb tinka tongue pinigu ner...piesti..hmmm...na, kai didelis nervas tai nebent taskytis dazais belieka big_smile popieriu plesyti nuodeme, kencia medziai juk...be to, girdejau, kad cia tik mazam stresui padeda nugalet...o valgyti daug..nu ne i nauda big_smile

1,388

Ingrida>> as ziuriu kaip ir as... as tai visada einu i lauka dazniausiai pasileidziu savo suni ir tada kur einu... o klausyti dainu kurios suteikia sparnus tik ne tokiomis dienomis kai nervai ima..reikia uz sirdies griebianciu smile

1,389

nu ne taip as tada issireiskiau del tu dainu..turejau galvoj, kad tokios kur "issidepresuot" tinka big_smile
beje, ka tu ten per temas kuri, kad paskui jas naikint reik? tongue

1,390

tai kad jos tokios senos ir tokios kvailos baisu net matyti tas temas... nu nieko kokia diena gal ju nebebus..:)

1,391

na, man dar uz akiu neuzkliuvo tongue tikiuos ir neuzklius big_smile

1,392

tikiuos... kokiu geru temu radau rakinamu smile

1,393

Ingrida, 22 пишет:

Sigitai, tavo pasiulyti variantai nlb tinka tongue pinigu ner...piesti..hmmm...na, kai didelis nervas tai nebent taskytis dazais belieka big_smile popieriu plesyti nuodeme, kencia medziai juk...be to, girdejau, kad cia tik mazam stresui padeda nugalet...o valgyti daug..nu ne i nauda big_smile

Kas cia darosi???? Ar as neaiskiai sneku ar kazkas kazko nesupranta???? Juk paminejau kelis budus kaip pavizdy, o paciu budu juk yra gana daug.... tai ir siulau issirenki tinkamiausia.... :V

Beja, apie kokias cia kitas temas kalbate? :V

1,394

Sigitai, va tu tai vyras! man patinka big_smile (atsizvelgiant i tai, kad tik ka rasiau kt temoj, jog nepatinka tokie, kurie buna po padu, ar nesiima iniciatyvos tongue  ) pasakei grieztai ir tyliu big_smile viskas tinka man big_smile:D:D
ai, Vaiva ten kazkokiu sake nesamoningu prikure tongue

1,395

Prikure temu ir kazkaip kazkas jas uzrakino, ar kaip.... nelabai ykertu.... :V

1,396

Ingrida>>nereikejo viesinti mano senas temas kad tokias klaikias sukurusi...

Sigitai>> va tam ir beda kad ir prasiau neuzrakino ju..

1,397

Jau kaip ir aisku....
O as kazkaip, gana nemazai cia sedziu, bet ne vienos temos nesukuriau.... matomai siam forume tiek temu prikurta, kad man maza nepasirode.... ;D

1,398

o as ir jau 3metai eina kaip as cia lankausi tai teko sukurti temu,...

1,399

Vaiva, nu platinu, kad iskiltu i 10-uka ir uzrakintumem big_smile ot tu nesupranti nu tongue
Sigitai, mes dar tiek neprotingi, kad ismastytumem kokia idomia tema, kuri pasiektu virsuniu virsunes...o siaip sau temu nenorim, tai tenka tenkintis tomis, kurios yra big_smile kas gi daugiau ten reiksis jei ne mes wink

1,400

as ir platinu Saule ar kaskieno  sukurtas temas nes jos tokios...