Re: Blevyzgos...
;D ;D ;D tai bent bent prajuokinai ;D
o as tave sapnavau galesiu pasakyti tik tai rytoj ...:) ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 68 69 70 71 72 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
;D ;D ;D tai bent bent prajuokinai ;D
o as tave sapnavau galesiu pasakyti tik tai rytoj ...:) ;D
Geriau juokti nei pykti ar mustis.... ;D
o kartais reikia ir profilaktine diena padaryt juk viska su savimis nesiotis nereikia visu nerviuku
Vaivut jo, as jau vakar maciau kai ja uzrakino reiks mums labiau pazyzst ir nebeliks nereikalingu temu
tai, kaip supratau, siandien tau profilaktine diena?
Sigitai, tai ir busim tokie nemokyti ai, man gerai..maziau galva skauda tada..,bet, jei atsiras koks mokytojas-autoritetas..tai..gal ir pasimokysiu
beje, Sigitai, kaip matau tu tikrai saves nenusivertini (sapnai)..vaje koks erzilas
o kartais reikia ir profilaktine diena padaryt juk viska su savimis nesiotis nereikia visu nerviuku
Manai??? Hmmm.... na gal... :V
As suprantu, kad kartais tiesiog reikia kazkur issilieti, bet nebutinai pyktis ar mustis.... juk issilieti galima ir kitokias budais.... Liesti pinigus apsipirkinejant ir net kartais to ko neraikia.... Piesti.... plesyti popieriu.... daug valgyti ir t.t. daug budu yra, telieka tik issirinkt veiksmingiausia, atmetant mustynes ir pyktines.... ;D
Ingrida>>profilaktine vakar buvo snd tai tokia rami as esu :)ar gi nesimato?tai gal einam dar kokioj temoj pazyzt pvz i mano senas
Sigitai>> taip as taip manau...
veiksmingas budas yra toks atsisedi i masiniuka (arba paprasai, kad tave nuveztu)..pakelui klausais muzikos, kuri "suteikia sparnus"..o miskely issireki kiek tik sirdis geidzia
:D:D
Sigitai, tavo pasiulyti variantai nlb tinka pinigu ner...piesti..hmmm...na, kai didelis nervas tai nebent taskytis dazais belieka
popieriu plesyti nuodeme, kencia medziai juk...be to, girdejau, kad cia tik mazam stresui padeda nugalet...o valgyti daug..nu ne i nauda
Ingrida>> as ziuriu kaip ir as... as tai visada einu i lauka dazniausiai pasileidziu savo suni ir tada kur einu... o klausyti dainu kurios suteikia sparnus tik ne tokiomis dienomis kai nervai ima..reikia uz sirdies griebianciu
nu ne taip as tada issireiskiau del tu dainu..turejau galvoj, kad tokios kur "issidepresuot" tinka
beje, ka tu ten per temas kuri, kad paskui jas naikint reik?
tai kad jos tokios senos ir tokios kvailos baisu net matyti tas temas... nu nieko kokia diena gal ju nebebus..:)
na, man dar uz akiu neuzkliuvo tikiuos ir neuzklius
tikiuos... kokiu geru temu radau rakinamu
Sigitai, tavo pasiulyti variantai nlb tinka
pinigu ner...piesti..hmmm...na, kai didelis nervas tai nebent taskytis dazais belieka
popieriu plesyti nuodeme, kencia medziai juk...be to, girdejau, kad cia tik mazam stresui padeda nugalet...o valgyti daug..nu ne i nauda
Kas cia darosi???? Ar as neaiskiai sneku ar kazkas kazko nesupranta???? Juk paminejau kelis budus kaip pavizdy, o paciu budu juk yra gana daug.... tai ir siulau issirenki tinkamiausia.... :V
Beja, apie kokias cia kitas temas kalbate? :V
Sigitai, va tu tai vyras! man patinka (atsizvelgiant i tai, kad tik ka rasiau kt temoj, jog nepatinka tokie, kurie buna po padu, ar nesiima iniciatyvos
) pasakei grieztai ir tyliu
viskas tinka man
:D:D
ai, Vaiva ten kazkokiu sake nesamoningu prikure
Prikure temu ir kazkaip kazkas jas uzrakino, ar kaip.... nelabai ykertu.... :V
Ingrida>>nereikejo viesinti mano senas temas kad tokias klaikias sukurusi...
Sigitai>> va tam ir beda kad ir prasiau neuzrakino ju..
Jau kaip ir aisku....
O as kazkaip, gana nemazai cia sedziu, bet ne vienos temos nesukuriau.... matomai siam forume tiek temu prikurta, kad man maza nepasirode.... ;D
o as ir jau 3metai eina kaip as cia lankausi tai teko sukurti temu,...
Vaiva, nu platinu, kad iskiltu i 10-uka ir uzrakintumem ot tu nesupranti nu
Sigitai, mes dar tiek neprotingi, kad ismastytumem kokia idomia tema, kuri pasiektu virsuniu virsunes...o siaip sau temu nenorim, tai tenka tenkintis tomis, kurios yra kas gi daugiau ten reiksis jei ne mes
as ir platinu Saule ar kaskieno sukurtas temas nes jos tokios...
Страницы Назад 1 … 68 69 70 71 72 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...