1,401

Re: Blevyzgos...

....tokios..mmmm big_smile

1,402

butent tokios...gal kas zinot ar pasimoka isijungti tv?ar gero ka rodo?

1,403

tv nebepamenu kada maciau smile o jei ir isijungiu tai ziurau apie gyvuniukus, kaip ten juos gelbeja, arba kt koki ne lt kanala big_smile ai, dar svaros misija tongue

1,404

smile o as tai ir panasiai bet per visus kanalus kaska... atsiminiau kad tevas miega negaliu eit tv ziuret..

1,405

nu laukiam sveteliu kas db pirmas pasirodys, tas pasako grazios dainos pavadinima big_smile

1,406

"ramuma" man si daina grazi...

1,407

hmmm ... gaila, kad radau tik bloga irasa smile

1,408

alina orlova - ramuma
geriau pasidare?

1,409

tai taip taip sita ziurejau juk wink

1,410

labas rytas mergaites wink labas ir tau brangusis :::a23

kaip gyvuojate? ka gero/blogo veikiate nuo pacio ryto smile as va rytine kavute gurksnoju..

1,411

labas rytas smile
Ingrida>> manaiu kad neradai dainos

1,412

labas rytas ;)tai sakai visai nieko issimiegojai ..vis delto, Sigitas trukes buvo tongue
as mezgu big_smile ieskoke nardau, youtube....o ar ne per velai ta kavute "rytine" big_smile

1,413

as zinok miegale, galiu puse dienos pramiegot, o vakare vel nueit gult lyg niekur nieko big_smile tad rytine kavute kaip tik laiku wink
ka mezgi?

1,414

INgrida>>gal jau ruosies savo vaikuciam 

1,415

oi, as tai negaliu tiek miegot smile man atrodo tada, kad visa diena pramiegojau ir nieko nebenuveiksiu tongue na, bet juk atostogos tam ir yra...
as diplominiam darbui cia mezgu big_smile o su Evaldu dar pakolkas neplanuojam vaiku turet neutral

1,416

juk bus vestuves  bus ir vaiku ar ne taip smile

as taip pat ilgai negaliu miegoti mama jau ateina tikrinti jei miegu iki 11 valandos nes man tai nepriimtina smile

1,417

na, tai jau cia kaip mes susitarsim...net nzn big_smile jis sake dar apie juos per anksti galvoti tongue
mano mama tai manes jau neina tikrint, nes zino, kad velai miegot nueinu wink

1,418

o mano mama nors ir zino bet vis tiek... arba kai tevo nera pasidaro nuobodu:) reik jai muzikos savo Erlicko ir pan.

1,419

big_smile:D:D tai saunu! prikelia su muzika, ner geriau wink

1,420

o taip....
ka zadate vakare veikti? juk pektadienis