Re: Blevyzgos...
....tokios..mmmm
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
....tokios..mmmm
butent tokios...gal kas zinot ar pasimoka isijungti tv?ar gero ka rodo?
tv nebepamenu kada maciau o jei ir isijungiu tai ziurau apie gyvuniukus, kaip ten juos gelbeja, arba kt koki ne lt kanala
ai, dar svaros misija
o as tai ir panasiai bet per visus kanalus kaska... atsiminiau kad tevas miega negaliu eit tv ziuret..
nu laukiam sveteliu kas db pirmas pasirodys, tas pasako grazios dainos pavadinima
"ramuma" man si daina grazi...
hmmm ... gaila, kad radau tik bloga irasa
alina orlova - ramuma
geriau pasidare?
tai taip taip sita ziurejau juk
labas rytas mergaites labas ir tau brangusis
kaip gyvuojate? ka gero/blogo veikiate nuo pacio ryto as va rytine kavute gurksnoju..
labas rytas
Ingrida>> manaiu kad neradai dainos
labas rytas ;)tai sakai visai nieko issimiegojai ..vis delto, Sigitas trukes buvo
as mezgu ieskoke nardau, youtube....o ar ne per velai ta kavute "rytine"
as zinok miegale, galiu puse dienos pramiegot, o vakare vel nueit gult lyg niekur nieko tad rytine kavute kaip tik laiku
ka mezgi?
INgrida>>gal jau ruosies savo vaikuciam
oi, as tai negaliu tiek miegot man atrodo tada, kad visa diena pramiegojau ir nieko nebenuveiksiu
na, bet juk atostogos tam ir yra...
as diplominiam darbui cia mezgu o su Evaldu dar pakolkas neplanuojam vaiku turet
juk bus vestuves bus ir vaiku ar ne taip
as taip pat ilgai negaliu miegoti mama jau ateina tikrinti jei miegu iki 11 valandos nes man tai nepriimtina
na, tai jau cia kaip mes susitarsim...net nzn jis sake dar apie juos per anksti galvoti
mano mama tai manes jau neina tikrint, nes zino, kad velai miegot nueinu
o mano mama nors ir zino bet vis tiek... arba kai tevo nera pasidaro nuobodu:) reik jai muzikos savo Erlicko ir pan.
:D:D tai saunu! prikelia su muzika, ner geriau
o taip....
ka zadate vakare veikti? juk pektadienis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...