1441

Re: Blevyzgos...

Ingrida, Aukse man labai labai patinka, tai juk akivaizdu paskaicius jos temas ir ten kur as reiskiuosi.... ;D ;D ;D

Vaiva, del avataro nepergyvent, pirma karta as jy keiciu per visa laika, kiek cia bendrauju.... zinau kad smagu jog avataras nesikeicia, lengviau atsirink kas kur, bet as manau didelio nusiszengimo nepadariau jy pakeites nors viena karta.... ;D
Beto, jis toks neyprasts ir manau tokio avataro dar niekas neysidejo.... na bent kiek bendrauju, tai nieko panasaus nemaciau.... ;D

1442

taip zinau kad pirma karta keiti...nes as pastebiu tokiu is tikro greitai...kartais nezinai vardo bet zinai avariuka big_smile  tas tavo avaras man lauzia akis kaskokia goedezija ;D

1443

Vaiva, bet uztat man, dar rodo senajy.... ;D
Beto, nieko baisaus, kitas keitimas bus vel grazinant senajy.... ;D

1444

tada laukiu nebesulaukiu kada grazinsi ta senaji...jau pasiilgau smile (avaro)

beto dziaukis kad sena rodo nelauzo akiu ;D

1445

neikirtau :::819 kad man vis dar rodo ta tavo grazuji kuna big_smile kas ka keicia cia?? tongue
nepyk Vaivut, as norejau, kad mano vestuves butu isimintiniausios..bet jei Aukse tekes tai speju man nieko neisdegs :::044 beje, o kas bus jos jaunikis?Sigitas tai uzimtas berniukas big_smile

1446

oij Auksei jauniki rast bus sunkus reikalas, cia taip greit neprasisuktume ;D

Saulut, man irgi senaji tavo avatara rodo :V

1447

tai be Sigito  yra dar vaikinuku...o keicia Sigitas savo avara ar nematai koki mepa isimetes naujoviska ;D  nu numanau kad nebepakeltumet vestuviu is nuoskaudos kad  del to atsiradusio taturuoto vaikino nuo 29m ;D

1448

As ir truputy nesuprantu kas vyksta, nes man irgi rodo senajy avatara, taciau as jy pakeiciau.... o Vaiva jau mato naujajy.... :V

1449

tai gal jusu stilius kitoks padarytas yra nei mano?m?

1450

O cia nieks nezino kam blogai, nes daugelis megaujasi gera nuotaika bei graziu oru.... ;D
Beja, Vaiva, nerasyk keliu postu vienas po kito.... ;D

1451

ASigitai į tokius kaip tu aš nežiūrėčiau nė prie geriausio noro tongue

1452

paisitengsiu nerasyti..bet kad kai perskaitau ka jus pasisakete gimsta nauju minciu tai juk reikia ir man pasireiskti ne jau tylesiu smile et
Sigitai>> o turetu tau rodyti ta sena avara pagal tave ar nauja taip neikertu?gal as atsilikusi smile
o tai kaip su Aukse?

1453

Aukse, 31 parašė:

Cia tik man i nauda.... ;D

1454

kas per stiliai dar? big_smile as be stiliaus jokio jei ka big_smile
Violeta, nu as jau tikrai neisipareigoju rinkt Auksei jaunikio, tu gal nori, sakau? tongue

1455

Sigitas, 25 parašė:
Aukse, 31 parašė:

Cia tik man i nauda.... ;D

Violetai pasiseke kad konkurenciu neturi ir kad istikimas smile Aukses vylionems smile
Ingrida>> jei matai avarus tai su stiliu virsuje matai  yra parasytas pries puslapius koks stilius ir gali persideti varnele kitur nematyti avaru zmoniu ...

1456

na del tokio vyro, tai as ir i kova stociau big_smile ale gerai kad nereik... paskui dar likciau suzalota ;D

istikimas mano zuikutis:::416

1457

mano vyrelis kazkur dingo :::734o taip noretus, kad salia butu neutral
p.s. kazkur Aurelija dingo...

1458

Ingrida>> katik tavo vyrui pasakiau kad  pasiilgai tai sake kad uzsivertes darbais yra...ot koks darbininkas

1459

na, teks laukt tada neutral zmogus siekia kazko..saunu..ne taip kaip as big_smile
nesusivaldziau ir idejau wink pakaifuokit ir jus big_smile
http://www.youtube.com/watch?v=c3uJnqkIEMw

1460

Ingrida>> tai juk vestuvem pinigus reik kaskam uzdirbt...
mane prakaitas nezavi smile ;D