1461

Re: Blevyzgos...

taigi nebus tos vestuves kaip "balius" smile kuklios, mes jau apsnekejom jas wink

1462

bet juk vakar kviete ir mane tai gal jau snd persigalvojate?m? nu bet ir kukliom reikia pinigu...

1463

Ingrida, 22 parašė:

mano vyrelis kazkur dingo :::734o taip noretus, kad salia butu neutral
p.s. kazkur Aurelija dingo...

štai ir aš wink kaip miela, kai mane dar kas nors prisimena :::051 nia aš tai db labai užsiėmus sad užgriuvo atsiskaitymai, visokie darbai, tai rašau, dirbu hmm be to dar sporto klubą vėl pradėjau lankyt, tai irgi užima laiko, vat šiandien sėdžiu ir "kaifuoju" nuo lengvo treniruočių skausmo smile matau jūs čia nesnaudžiat big_smile daug prirašėt, bet viską žinau - viską perskaičiau :::608
P.S. Ingrida, kiek žadi daryt savo diplominį darbą? manau ten didokas projektas nusimato.

1464

Vaivut, tai aisku, kad nepersigalvojom ir tu dar kvieciama wink
Aurelija, mat kokia bite maja big_smile aisku, kad pasiilgom taves wink saunuole, mokais, sportuoji...o vyrelis tavo tai ezero zinok dar vis neiskase big_smile duok jam velniu tongue
mano diplominis tures but 1,5 mx1,5m kazkur smile

1465

na tai vyreliui reik ir pailsėt trupučiuką, bus tas ežerėlis, aš jo nespaudžiu wink jei pažadėjo - reiškias ištesės duotą pažadą, na o kiek jau nudirbai savo diplominiam?

1466

pati pati pradzia dar tik smile dar reik tiksliu eskizu, tai kaupiuos jiems..ryt sakiau bandysiu kazka nupiest wink
as visad stebiuos, kaip mes cia taip tokius vyrelius susiradom saunius big_smile

1467

dėl vyrelių tai visiškai su tavim sutinku wink

1468

Tai ir laikyk tvirtai , kad jkokia jauna gražuolė nenuviliotų . nes jaunos varvina seiles dėl gražių vaikinų .

1469

tikrai ne vien del grozio jos tas seiles varvina big_smile as pvz savo vyro nesu macius ir man visai neidomu kaip jis atrodo wink beto, bus mano, nepabegs...sokiai :::234

1470

Aukse, 31 parašė:

Tai ir laikyk tvirtai , kad jkokia jauna gražuolė nenuviliotų . nes jaunos varvina seiles dėl gražių vaikinų .

truputį redaguosiu, ne taip pasakiau. Kad MES ir pačios ne per senos wink

1471

Nesena , graži . Bet čia aš ne tau sakiau  , o vyresniai ir nelabai gražiai . Atsiprašau už grubumą .

1472

na jau, čia nemačiau nė vienos negražios hmm

1473

aš ir nesakau , kad nėra negražių . tiksliau yra viena . kitos daugiau ar mažiau gražios .

1474

Aukse, 31 parašė:

aš ir nesakau , kad nėra negražių . tiksliau yra viena . kitos daugiau ar mažiau gražios .

Aukse, gerai tu cia isvartei big_smile "NERA NEGRAZIU" big_smile tai gaunas, kad visos baisios yikes yikes yikes keista kai zmones dar taip gali kazka "pasmerkt" but graziu ar negraziu...."KITOS MAZIAU AR DAUGIAU GRAZIOS" big_smile o kuri graziausia?

1475

čia vadinasi suprantu ,kaip noriu . aš esu ta negraži išimtis .

1476

ai, geriau keičiam temą, nes man tai net nemalonu skaityt.. visos mes gražios ir baigta!

1477

Teisingai ,

1478

Aukse, 31 parašė:

čia vadinasi suprantu ,kaip noriu . aš esu ta negraži išimtis .

nu i si tavo posta dar atsakysiu, nes nenoriu likt apkaltinta..siaip pasakiau tai, ka tu parasei..o tu parasei..."AS IR NESAKAU, KAD NERA NEGRAZIU..." na, nebent norejai pasakyt kitaip, bet suklydai wink
nesigilinu...
visi zmones lygus wink

1479

Igridute, tu neliksi kalta wink
Keičiu tema: kas nori sausainių? big_smile tik ką parduotuvėj buvau, db prie arbatos mėgaujuos, bet vienaj kažkaip liūdna.. tai galvoju su jumis pasidalinsiu wink

1480

big_smile:D:D nu aciu, visai palaikysiu ta ukompanija tongue einu arbatos tik atsinesiu :::524 nuuu vaa jau as pilna burna sauvvsainiu...vos prashneku tongue aciu Aurelija, skanu big_smile paskui eisim dirbt vel :::629