1,481

Re: Blevyzgos...

big_smile agam, reikia padirbėt sad

1,482

o mums, visiems blevyzgu lankytojams, kaip pastebejau, darbas prie sirdies big_smile tad lekiam i musi !!!:::312tik ziurekim, nesuklupkim kely :::311o jei ir suklupsim! draugai mums visada pades :::b03
ir visai mes neprotejam anksciau laiko :::a48

1,483

pala pala... dar nuprotesime... wink jau man dvejinasi viskas... kaip fainai dabar turesiu dvi ingridas big_smile

1,484

haaahahhh tongue neper gerai tau bus dvi? ar cia su ta potekste, kad vienos manes neuztenka? :::b54

1,485

nea cia su kita potekste jog dvi turesiu big_smile

1,486

nu gal ir gerai :::041 pvz atliekant namu ukio darbus big_smile viena indus plaus, kita po parduotuves vaikscios big_smile

1,487

nea .... viena i viena zanda bucki... kita i kita zanda... big_smile ir taip vienu metu i abudu zandukus big_smile
Tei va... wink saulute kazkaip pas mane pradejo sviesti... wink

1,488

Aukse, 31 пишет:

aš ir nesakau , kad nėra negražių . tiksliau yra viena . kitos daugiau ar mažiau gražios .

tai gal tu toji grazuole?
o kaip saunu Ingriduk kad nepersigalvojot man pradejo patikti jusu vestuviu planai ir suknele jau turiu smile

1,489

pas mane saulute retkarciais pro debesis islenda smile gal visai neblogai su tais buckiais...tik vis vien noriu but viena tokia neutral
Vaiva, nu as tai abejoju ar kada persigalvosiu big_smile kaip tik tokios romantiskos muzikos klausaus..ak, kaip uz sirdies griebia...:::726

1,490

niu tai tu ir esi viena... tiesiog kai man dvejinasi as taves matau dvi... big_smile niu gi zinai.. big_smile

1,491

as ir tokia nuostabia klausausi.. net uz sirdies griebia... " kai triuksmas virsta tyla..geriu rasa is tavo delnu..kai sniegas skandina tamsa... nedrasiai pakylu ir iseinu..." nu man tai grazu smile

o kaip smagu tada. Beje kur ta tavo antrininke? :?

1,492

ir kaip as ten taip galiu sugebet buciuot tave vienu metu i abu zandus :::b54
p.s. hahahh big_smile

1,493

niu jau cia tau reikia ne manes o saves paklausti big_smile

1,494

ei balandeliai nesipykit negalima juk taip..as i vestuves noriu ;D

1,495

nu Vaiva, zinok tik del taves..visvien jau sakei suknele turi big_smile kokia suknele?grazi??
http://www.youtube.com/watch?v=bEXt_GQZdgg&feature=related
tiesiog noris vis klausyti.........

1,496

jo kaip man ji patinka kokia diena reiks su ja nusifotkinti smile ir parodysiu kaip atrodau...:) bet juk kad as turiu sukneles jus nesivarginkit nekelkit vestuviu smile

1,497

kelsim kelsim ir ne kitaip wink o ntr tai db jau turesi parodyt big_smile prisizadejai wink

1,498

o gal pas jusu zmones perkunija yra?nes kaskaip nefainiai apsiniauke ir lyga :? dar graziau bus kai nuo civilizacijos reiks atsijungti nes snd be muzikos buciau negyva...

jei arti manes tai butinai mane pamatysit smile

1,499

oi ne, pas mane ramu dabar smile diena lijo...ar ryte, nebepamenu big_smile o tai pas tave ka?daznai laidus kokius kas nutraukia? big_smile
o cia kaip arti taves but reiks??ir kaip tu ruosies eit i vestuves pas mus, kad mes taves nepamatysim big_smile

1,500

em..a... nu juk galit kur nors arciau manes :?
ne nedaznai nutraukia laidus,bet kaskam buvo pradeje but idomiai bent kaskiek laiko isjungti elektra visam kaimui... siaip tiesa pasakius nebezinau kas cia vyksta pas musu nes savaitgaliais namuose tebunu smile
o pas mane lyje...o diena ne lasiuko nenukrito smile