Re: Blevyzgos...
agam, reikia padirbėt
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
agam, reikia padirbėt
o mums, visiems blevyzgu lankytojams, kaip pastebejau, darbas prie sirdies tad lekiam i musi !!!
tik ziurekim, nesuklupkim kely
o jei ir suklupsim! draugai mums visada pades
ir visai mes neprotejam anksciau laiko
pala pala... dar nuprotesime... jau man dvejinasi viskas... kaip fainai dabar turesiu dvi ingridas
haaahahhh neper gerai tau bus dvi? ar cia su ta potekste, kad vienos manes neuztenka?
nea cia su kita potekste jog dvi turesiu
nu gal ir gerai pvz atliekant namu ukio darbus
viena indus plaus, kita po parduotuves vaikscios
nea .... viena i viena zanda bucki... kita i kita zanda... ir taip vienu metu i abudu zandukus
Tei va... saulute kazkaip pas mane pradejo sviesti...
aš ir nesakau , kad nėra negražių . tiksliau yra viena . kitos daugiau ar mažiau gražios .
tai gal tu toji grazuole?
o kaip saunu Ingriduk kad nepersigalvojot man pradejo patikti jusu vestuviu planai ir suknele jau turiu
pas mane saulute retkarciais pro debesis islenda gal visai neblogai su tais buckiais...tik vis vien noriu but viena tokia
Vaiva, nu as tai abejoju ar kada persigalvosiu kaip tik tokios romantiskos muzikos klausaus..ak, kaip uz sirdies griebia...
niu tai tu ir esi viena... tiesiog kai man dvejinasi as taves matau dvi... niu gi zinai..
as ir tokia nuostabia klausausi.. net uz sirdies griebia... " kai triuksmas virsta tyla..geriu rasa is tavo delnu..kai sniegas skandina tamsa... nedrasiai pakylu ir iseinu..." nu man tai grazu
o kaip smagu tada. Beje kur ta tavo antrininke? :?
ir kaip as ten taip galiu sugebet buciuot tave vienu metu i abu zandus
p.s. hahahh
niu jau cia tau reikia ne manes o saves paklausti
ei balandeliai nesipykit negalima juk taip..as i vestuves noriu ;D
nu Vaiva, zinok tik del taves..visvien jau sakei suknele turi kokia suknele?grazi??
http://www.youtube.com/watch?v=bEXt_GQZdgg&feature=related
tiesiog noris vis klausyti.........
jo kaip man ji patinka kokia diena reiks su ja nusifotkinti ir parodysiu kaip atrodau...:) bet juk kad as turiu sukneles jus nesivarginkit nekelkit vestuviu
kelsim kelsim ir ne kitaip o ntr tai db jau turesi parodyt
prisizadejai
o gal pas jusu zmones perkunija yra?nes kaskaip nefainiai apsiniauke ir lyga :? dar graziau bus kai nuo civilizacijos reiks atsijungti nes snd be muzikos buciau negyva...
jei arti manes tai butinai mane pamatysit
oi ne, pas mane ramu dabar diena lijo...ar ryte, nebepamenu
o tai pas tave ka?daznai laidus kokius kas nutraukia?
o cia kaip arti taves but reiks??ir kaip tu ruosies eit i vestuves pas mus, kad mes taves nepamatysim
em..a... nu juk galit kur nors arciau manes :?
ne nedaznai nutraukia laidus,bet kaskam buvo pradeje but idomiai bent kaskiek laiko isjungti elektra visam kaimui... siaip tiesa pasakius nebezinau kas cia vyksta pas musu nes savaitgaliais namuose tebunu
o pas mane lyje...o diena ne lasiuko nenukrito
Страницы Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...