1501

Re: Blevyzgos...

Vaiva, palieku si klausima (vietoves) sprest Evaldui big_smile man svarbu tik vestuves..o kur nlb... tongue
tai juk ziodis "kaimas" turi pateisint save wink tai ir vyksta visokios zbytkos big_smile as ir namie, net graudu...

1502

tada aisku...
ne tas zodis kaimas neturi pateisinti smile
labai idomu pasakykit zmones ka reikia daryt kai traukia raumenis?(koju)

1503

berods vitamino B truksta smile tai va tongue

1504

cia nuo fizinio kruvio yra bet ka reikia daryt kad netrauktu... neramu man...

1505

nzn net..pamasazuot..atpalaiduojancioj vonioj gal pagulet...ka jau ten taip darei?

1506

Vaiva, 19 parašė:

tada aisku...

magnio truksta tau wink man tas pats anksciau budavo , tai magni gerdavau :-) praejo

1507

zmones cia man tera... sake kad nuo masazo dar labaiu sutraukia  kojas...(cai ano vaikinui sutrauke kojas kad nepaeina )

1508

Nijolė, 21 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

tada aisku...

magnio truksta tau wink man tas pats anksciau budavo , tai magni gerdavau :-) praejo

ai jo sorry magnio ne vitamino B big_smile ot patareja as big_smile:D:D

1509

Ingrida, 22 parašė:
Nijolė, 21 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

tada aisku...

ai jo sorry magnio ne vitamino B big_smile ot patareja as big_smile:D:D

zoles kasiaka uztraukiat ir nebetraukia niekas ;D nebent gravitacija big_smile~

1510

Auri aciu uz patarima...bet nemanau kad si karta taip praverstu ...aciu uz patarimus...

1511

niu jo matau cia linksma ir patarimai idomus ;D :::608

1512

zinoma kad cia linksma visi mes kaip narkomanai cia esame ;D ir visada patarimai geneliausi  net ir genijai tokiu dalyku nepatartu  ar mes ne saunus?:)

1513

tai zinoma kad saunus juk visi cia kaskiek trenkti ir savotiski o tuo labiau genealus ;D smile

1514

Vaiva, 19 parašė:

Azndzelina apie mus gerai arba nieko smile jokie mes cia trenkti nesam... smile ;D gaila kaskur jie yra visi paspruke tai as viena ir vaiduokliauju po foruma jau geda net ir reikstis ...

1515

tej kad as tik ir gerai atsiliepiu nieko blogo neturejau omeni:::818:::822 iu jo ir as cia kaskiek pabunu matau tikrai visi kaskurati dinge...

1516

penktadienis ka reiskia... ir palieka mus likimo valiai tuos kurie negali niekur iseiti smile nebent parekaut po miskus smile dar koks Paulikas nutrenks....

1517

as cia as cia as cia as cia big_smile

1518

o geras Ingridute kur dingusi buvai?as jau kaip vaiduoklis po foruma klaidzioju smile

1519

kad tu visas temas jau baigi uzkariaut big_smile as laksciau laksciau paskui tave...nuvargau ir ilsejaus tongue o jei rimtai tai chate as :::305

1520

as ten nesilankau... kasko manes ten netraukia...mazai zmoniu tesusirenka ten... nu taip sakau kad geda man ir besireiksti kitose temose smile