1,641

Re: Blevyzgos...

cha! o mano avataras pacios padarytas :::920:::960

1,642

sveikuciai nusprendziau praskaidrinti sau nuotaika ir prisijunkti prie jus big_smile

1,643

oooo big_smile labas wink reik kviest visas pajegas, tik nzn kaip tongue na, gal dviese cia pablevyzgosim smagiai smile

1,644

noriu nuotaika pries nakti pasikelt,nes jau labai bniuri diena. tai apie ka blevyzgojam? big_smile

1,645

zinai, ir man neprosal ja pasikelt wink nes subjuro big_smile db galvoju kaip cia ka padarius big_smile
va, pasiknisau ir radau big_smile cia toks juodo humoro, bet uzkreciantis tongue
http://www.youtube.com/watch?v=pm394mCgEtE

1,646

eik tu sau ten zmones kalba apie kazkokius gyvenino sunkumus o vedejas luzta dedamas i kelnes big_smile kas juokingiausia kad sale visa apmirus :::110

1,647

as tai net nzn, kai pirma karta pamaciau ta vaizdeli (man atsiunte) tai galvojau nenormalus, toki vedeja tik i teisma paduot...antra kart ..juokas uzkreciamas :)paskui komentarus paskaiciau..gal rimtai ten surezisuota..nors abejoju...bet sale laikes stebetinai sauniai ;)pagyrtina...

1,648

ai mates anksciau kazkada ta vaizdeli.... pas mane ir sulioj tos vienas su tokiu balsu bicelis buvo... tai.. big_smile
niu kaip vakarines nuotaikos...

1,649

tai gal jau paskui kai iprato tai nebesijuoke? smile siaip tai nekas nekas...Evaldai o ana ziurejai nuoroda kur diena negalejai?

1,650

zinok arba kazkas negerai... arba man jos nepaleido...

1,651

as ja vel ziuriu tai nzn kd jos tau nerodo...
http://www.youtube.com/watch?v=nORqueMbE94

1,652

o dabar tai rodo... wink niu bet tai tau kazkaip su vaikais viskas... wink
o kokie gyvuneliai nepatinka... wink as dar iki tiek nepribrendau... man dar kaciukai suniukai big_smile

1,653

prasom big_smile va sitas sou, mano svajoniu suo neutral
http://www.youtube.com/watch?v=s_3Sqo2H_5U&feature=related

1,654

as tai noreciau meino meskena tureti... big_smile

1,655

kas cia per meskenas?? big_smile

1,656

cia ne meskenas cia kate... cia tik veisles pavadinimas... nueik i you tube ir parasyk main coon smile arba per google parasyk meino meskenas

1,657

oi grazus koks smile:):) as tai jei man katina lieptu rinktis visad sakiau imciau toki raina kaip is reklamos toks budavo pilkas tongue

1,658

as tai noriu meino meskeno.... tu pasiskaityk apie ji biski... apaksi kokio dydzio uzauga big_smile

1,659

ale ir apgaulinga ta ju isvaizda..gigantes...kurios visa gyvenima buna kaip mazi kaciukai :)nu bet kur toki katina det??mano sou ir tai mazesnis big_smile

1,660

nea, bet tai supranti... as tai irgi didelis uz tai man ir patinka dideli dalykai big_smile
niu bet tai kai mes kartu gyvensime... tai galesime ir ta suniuka dar tureti... baisiai cia vienu daugiau ar maziau big_smile