1,661

Re: Blevyzgos...

nu as didele, bet man patinka kaip tik viskas kas maza big_smile tai as nieko pries, kad bus ir skotu terjeriukas ir meino meskenas wink gi tavo kacius skaiciau su visais sutaria smile o suniukas tikrai nenuskriaus, jis irgi lb gero charakterio tongue
p.s. viskas per gerai cia man big_smile

1,662

kaip cia tau per gerai... niu juk geriems zmonems ir turi buti gerai ar nea? wink

1,663

Labas vakaras visiems wink
pertrauksiu truputį jūsų bendravimą smile ten tas vedėjas apsirūkęs gal buvo big_smile na o šiaip va pasigirt norėjau, nuo pat ryto ištvėriau net neprisiregistruot prie ieškoko big_smile, kol neatsliksiu darbo vieno, tai va, db atlikau ir patenkinta :::608 db galiu su jumis paplepėt, pasiilgau :::051 niu o ką jūs naudingo nuveikėt per dien? smile

1,664

nieko gero... smile dar is tikro kazka veikiam... oij kiek nedaug jau tos dienos beliko big_smile

1,665

na, tikiu, kad uz gera geru atlygina, bet zinai, kai pradeda viskas sektis..tada susimastai, kad butu gaila netekti to, ka dabar turi ir baisu pasidaro ;)kazkaip reik ismokt dziaugtis tokiomis akimirkomis...
darasysiu, kad netingtu big_smile
labas Aurelija wink
tai jau saunuoliu saunuole tu pas mus smile bet tu nepergyvenk, as uz mus abi atsedejau big_smile
nieko gero nenuveikiau..merdejau..sedejau..dar truputi ten rezgiau tongue
o vedejas ..tai is dalies as ji suprantu...gi buna tokie juoko priepuoliai kai zinai, kad negalima juoktis, bet vis vien negali susivaldyt smile

1,666

o kam cia dabar visko netekti... geriau turekime tai ka turime wink
tikiuosi ryt irgi bus grazi dienele... wink noreciau islekti pabegioti smile

1,667

pabegioti ar pasilakstyti? big_smile

1,668

smile o va aš tai truputį gailiuosi dėl šiandienos, nes Vilniuj buvo muzikos šventė, visi kas moka ir nori grot turėjo išeit į gatves su savo muzikos instrumentais,nesvarbu kokiais, kas taip dainuoja, o kas nori gali prisijungt prie bet kurios grupelės.. o aš va namuose tokią dieną sedėjau, negalėjau išeit.. sad

1,669

pabegioti pabegioti... nepergyvenk ingridute as taves nepaliksiu.. as visalaika kart nuo karto islekiu pabegioti... kad zinai smegenis pravedinti... wink kad pelesiai ten neaugtu wink

1,670

Aurelija, juk kitais metais bus wink o tu siek savo tikslo...paskui galesi didziuotis savim smile
Evaldai, kodel nesakei, kad sportininkas esi ? smile o pelesiai visokie db madoj big_smile pvz suris juk pelesinis tai brangesnis uz paprasta tongue

1,671

ai is tikro dabar is manes toks sportininkas kad... wink bet siaip tai patinka pasportuoti... taip atsigauni taip gera pasidaro... wink
niu va matai kokiu dalyku apie savo busimaji nezinojai... wink
blemba kad nepaaisketu jog as koks manjakas... wink man net paciam baisu darosi big_smile

1,672

na Ingrida, iki kitų metų dar toli, be to kas žino kaip ten bus kitais metais, na va o ryt jau kiti darbai laukia sad, dar kokias dvi savaites plušėsiu... daug darbų turiu nuveikt. Na o Evaldai, šaunuolis, aš irgi išeinų į parką pasivaikščiot karts nuo karto, kad visai neišprotėčiau big_smile pas mane visai šalia namų parkelis gražus yra smile

1,673

vaje...:::044:::044:::044na, man atrodo, kad iki rugsejo blevyzgu puslapiuose isaiskes viskas wink
o as vat namie budama tai nlbkur iseinu...bet kai nuvaziuoju i siaulius tai vaje big_smile su kambarioke nzn kiek km per diena padarom...apvaikstom pardes reikia nereikia, nors nieko ir nepirksim..paskui pvz bunam vienam centro gale, susigalvojam, kad reik i kita...o paskui netycia prisimenam, kad ten kur buvom dar buvo kur nueit big_smile tai va paskutini kart kai bludijom tai jai ir sakau..zinai, turbut dagiau neatsirastu tokiu durniu big_smile gaila bus issiskirt...
Aurelija, greit tie metai praeis, pamatysi wink o tai cia ta muzikantu diena gal buvo??:)

1,674

niu joa privalo isaisketi... wink juk mes nenoretumeme kad ingridute uz kazkokio tai manjako isteketu.. smile

1,675

ponaiti Evaldai, pradejote daugiskaita sneket big_smile gal jusu asmenybe labai jau susidvejinus? be to, nuojauta kuzda, kad neistekesiu neutral

1,676

big_smile tai sakot rugsėji keliat?

1,677

nebezinau as nieko..mane veikia esanti menulio faze big_smile uztemimas visas..nes jau vaidenas, kad nieko nebus cia hmm

1,678

mes tai su Ignu va nutarėm palaukti.. aišku jūs mus užpeiksit negyvai, bet taip yra big_smile

1,679

niu kas tau pasidare ta ingrituk... wink bus bus dar ir kaip bus... wink tik kriokli reikia surasti... wink as noriu prie krioklio... kad vandens lasiukai primintu jog esame gamtoj... ir tas tyksntacio vandens garsas... gamta grynas oras.. pamatysi bus liux big_smile

1,680

kaip romantiška... :::051