1,681

Re: Blevyzgos...

jooo... big_smile Ignas nutiles..ir as nutylesiu ka zinau big_smile:D:D stato jis ta nama darbininkas didysis tongue bet tikiuos, kad vis vien dar jusu to baliaus sulauksim wink
Evaldai, tai pas kokia bobute i kaima reik mums isiprasyt...jau net matau viska kaip bus...isivaizduok...silta...va butent, kad silta, o ne per karsta...visi esam senovinej kokioj troboj...prie trobos didele geliu pieva...garsiai kala muzonas big_smile visi soka..patenkinti...laimingi... o kad nebutu karsta kazkas lieja vandeni is ugniagesiu zarnos big_smile:D:D

1,682

Ingrida, 22 пишет:

jooo... big_smile Ignas nutiles..ir as nutylesiu ka zinau big_smile:D:D stato jis ta nama darbininkas didysis tongue bet tikiuos, kad vis vien dar jusu to baliaus sulauksim wink
Evaldai, tai pas kokia bobute i kaima reik mums isiprasyt...jau net matau viska kaip bus...isivaizduok...silta...va butent, kad silta, o ne per karsta...visi esam senovinej kokioj troboj...prie trobos didele geliu pieva...garsiai kala muzonas big_smile visi soka..patenkinti...laimingi... o kad nebutu karsta kazkas lieja vandeni is ugniagesiu zarnos big_smile:D:D

nagi nagi, sakyk jau ką ten tokio žinai smile jei jau užsiminei tai greit sakyk hmm
big_smile

1,683

o tai negaletume kur nors prie tikro krioklio nuvaziuoti wink

1,684

Evaldai, neuzdirbom dar big_smile cia pagrindine priezastis kodel as stengiuos taupyti :)kadanors vis vien nuvaziuosim juk wink
Aurelijuk, nu nzn as jam pazadejau big_smile nebent tau i ausyte tik tongue

1,685

niu sakyk sakyk smile matau su mano vyreliu susirašinėji hmm
(joke)

1,686

tai bet tai vestuves gi... jas visa gyvenime prisiminsime... ankukam papasakosime... wink padarysime jiems ekskursija ir sakysime... va cia as su jusu seneliu zenijausi... va cia per sita tilta jis mane nese, man dar batelis nukrito... ir pravaziuojanti masina suknele aptaske... taciau tai nesutrukde  ir toliau gerai vestuves praleisti...
niu ar kazkas panasaus wink

1,687

Evaldai, bet tu kaip prikuri, aš tai taip nesugebėčiau, lbai graži fantazija tavo wink vat įdomu būtų su visais jumis in real susitikt, įdomu ar skirsis bendravimas su jumis, o gal dar geresnis bus wink

1,688

Evaldai, ale tikrai saunuolis :Dir bateli jaunoji pamete..ir dar ja aptaske :::044:::044:::044jei man taip realybej butu, tai speju jau tusas (cia Aurelijai iterpsiu, kad sunkiau pastebet butu big_smile turesi vyrui indus plaut big_smile:D:D  o vyreli pazystu is seniau, jei ka neutral big_smile) nuvarvetu visas big_smile na, nebent tu moketum lb paguost :::051
na ta gerai tada, paskutines stipendijos nebeleisiu tongue jau desiu po pagalve, taupysiu big_smile

1,689

tai joa joa... wink
ai ka zinau turbut nuo mokslu apsiputes tai tokios mintys ir lenda... wink

1,690

Aurelija, del tos realybes...pas mane taisykle Nr.1 big_smile

1,691

oj sumani tu Ingridut big_smile na ką, paguost visada moku, o ir pykti aš nemoku, aišku galiu supykti, bet jau po akimirkos viską užmiršiu smile

1,692

kas ten per taisykle?

1,693

Nr.1 nesusitikti su internete sutiktais zmonemis yikes yikes yikes ..bet kazkaip pradedu abejoti :::734 nu, bet gal kaip nors atsilaikysiu big_smile
as taip pat ilgai pykt nemoku smile jei dar su tuo zmogum toj pacioj aplinkoj tai isvis, po 5 min mano pykcio kaip nebuta big_smile aisku, jei uzpykstu lb lb tai jau su visam smile viena kart taip bebuvo...bet jauciu ir db su tuo zmogum bendrauciau jei jis pasikeistu...ir ne siaip, kad man neitinka, o todel, kad save iskelia auksciau, o kiti visi tai..supratot big_smile

1,694

joa supratau su ingrida geriau nesipykti wink

1,695

Evaldas, 22 пишет:

joa supratau su ingrida geriau nesipykti wink

arba pyktis taip, kad po 5 min butu viskas po senovei big_smile

1,696

nea geriau nesipykti... wink eina sau jau beveik viskas dar vienas lapukas lika ir viskas.... blemba jau kakla pradejo skaudeti... wink

1,697

nesakyk, kad baiges eisi miegot big_smile nes tada eisi dar kanors daryt tongue

1,698

ai nu juo normalei... 8 puslapiai kol manes nebuvo... jau beveik skaitykit perskaiciau... big_smile)

1,699

nea kai baigsiu tai jau leksiu miegoti... nes brolis tai sake kad jau liulio nori... o ir man jau akys lapsi.. wink

1,700

kokie dar miegot :] juk rytas daba.