1861

Re: Blevyzgos...

Auri, nuvylei smile JONAVA ir nejoks Kaunas wink

1862

Auri kad kartais pc negaliu gauti tiek daznai kiek noretusi nes as kai einu i mokykla nebunu namuose smile o ten tenka atsisveikinti su pc tai va...ir db esu pas drauge smile

1863

Ingrida, tai as taip ir parasiau, kokios bedos? :?

Vaiva, tia tu i mokykla eini? As tai galvojau, kad kaip ir visi normalus save gerbiantys klaipediskiai kaip as, atostogauji ;D

1864

Auris, 21 parašė:

Vaiva, nesijaudink, kol mes gyvi, tol begaline blevyzgu galia tave saugos ir neleis tave ismest is sio nuostabeliausio forumo wink Tad gali drasiai apsilankyti D A Z N I A U ! :H

Ingrida, labas ir tau.... :? miela... Jonaviete... :? :? ar Jonaviske... kaip cia, hmm?.. :?

viskas!!! einu kitu akulioru issirasyt :::011 sorry, Auri :::044:::044:::044

1865

aha, as irgi tiap sakau... kazkaip tu cia ne taip uzmatei ;D

1866

na, iki "chebryte" big_smile nejamkit zemo starto..ta prasme...kad db yra 187 BLEVYZGU psl., tai tikiuos, kad   250 iki penktadienio nepasieksit wink
:::906

1867

o kur tu dingsti ?

1868

arciau Klaipedos vaziuoju, sakau gal lodoriavimo igudziu lengviau ten igaut big_smile
pareiga saukia wink

1869

eeee.... tai jei atvaziuoji tai gal biliardo? :?

1870

sakiau, kad vaziuoju arciau KLP, o ne i KLP big_smile biliardo eik i chata tongue  ir nebekalbink nu, kas per mada neleist zmogui iseit is blevyzgu hmm tongue

1871

smile pavydžiu jums, greičiau tau Auri, lodoriuk tu mūsų :H, na ok, aš čia karts nuo karto kokią mintį parašysiu, bet db ir vėl einu programos rašyt wink atsiminkit, aš jus stebiu :::209

1872

big_smile) ai nu krc... niekas nenori pas mane atvaziuot ir poola sulost... ;( nemyli manes nieks... hmm

1873

Auris, 21 parašė:

big_smile) ai nu krc... niekas nenori pas mane atvaziuot ir poola sulost... ;( nemyli manes nieks... hmm

visi tave myli big_smile jjjeeeeejjj wink

1874

Auris, 21 parašė:

kas sakė nemyli? kur čia tokie kurie tavęs nemyli? hmm mylim mylim :H

1875

nu alia kiek as cia silumos ir meiles apturejau :-D :H Nu tai kada atvaziuojat ? big_smile)

1876

http://www.stockwe.com/?ref=vitiuha@inbox.lt

1877

Auris, 21 parašė:

nu alia kiek as cia silumos ir meiles apturejau :-D :H Nu tai kada atvaziuojat ? big_smile)

vasara greičiausiu metu wink

1878

Kas, kur....??? Ka as cia praleidau???? ;D

1879

Va=iuokit , Klaipėda jau nesulaukia .

1880

Aukse, 31 parašė:

Va=iuokit , Klaipėda jau nesulaukia .

Kas gi cia pasirode???? Labas Aukse!!!! Lauki kazko Klaipedoje???? ;D