Re: moterys stiprioji lytis
Matyt perdaug tingi, jei moteris gali ta nudirbt, o vyrai ne
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → moterys stiprioji lytis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Matyt perdaug tingi, jei moteris gali ta nudirbt, o vyrai ne
Man keistai nuskambėjo pirmasis komentaras, turint omeny, kad autorei tik 19 na, bet bent jau aš nejaučiu jokių pretenzijų būti laikoma stipresnės lyties atstove - koks skirtumas? Ką tas vaizdingas epitetas keičia? Ar čia tik vėl eilinis beprasmiškas ginčas iš idėjos?
ar jum neatsibodo sedet prie puodu tvarkyt namus kai vyrai guli issitempe gal padarom atvirksciai nes visvien nudirbame visus darbus uz juos tegu jie dabar paplusa o mes pabukime teisejomis bet griestomis......
....kai man atsibodo... ash ...paprasciausiai nustojau tai daryti.... aplamai.... pradejau visapusishkai rupintis tik savimi.... naaa... ir vaiku....
...laukti ilgai nereikejo.... vyras parode iniciatyva .... dabar,ash neskutu bulviu, neneshu shiukshliu, nevalau shaldytuvo... nesiurbiu(naaa, siurbiu, bet labai retai)...nes tai vyrishki darbai... indu beje taip pat neplaunu, namuose yra ivesta taisykle, kiekvienas ishsiplauna savo... po baliaus tvarkomes abu. Valgyt ruoshiame taip pat abu.
...yra pasakymas.... jei tau reikia tarnaites... mokek jai atlyginima( ir ne maza,nes dirba ji kokybishkai) ...jei netinka ...prashom... pasiraitoti rankoves...:-)
... tai nera nei pritarimas moterims aukotis, nei pritarimas vyrams... degraduoti nuo nieko neveikimo...
..kiekvienas ish musu pasirenka ...kaip jis noretu gyventi.:)
Moterys siaip ar taip kartais daug tvirtesnes uz vyrus...
Ernesta, 19 parašė:ar jum neatsibodo sedet prie puodu tvarkyt namus kai vyrai guli issitempe gal padarom atvirksciai nes visvien nudirbame visus darbus uz juos tegu jie dabar paplusa o mes pabukime teisejomis bet griestomis......
....kai man atsibodo... ash ...paprasciausiai nustojau tai daryti.... aplamai.... pradejau visapusishkai rupintis tik savimi.... naaa... ir vaiku....
![]()
...laukti ilgai nereikejo.... vyras parode iniciatyva .... dabar,ash neskutu bulviu, neneshu shiukshliu, nevalau shaldytuvo... nesiurbiu(naaa, siurbiu, bet labai retai)...nes tai vyrishki darbai... indu beje taip pat neplaunu, namuose yra ivesta taisykle, kiekvienas ishsiplauna savo... po baliaus tvarkomes abu. Valgyt ruoshiame taip pat abu.
...yra pasakymas.... jei tau reikia tarnaites... mokek jai atlyginima( ir ne maza,nes dirba ji kokybishkai) ...jei netinka ...prashom... pasiraitoti rankoves...:-)
... tai nera nei pritarimas moterims aukotis, nei pritarimas vyrams... degraduoti nuo nieko neveikimo...
Sveikinu,Jolanat,kad Tavo vyras toks gabus ir nuovokus. Ne kiekviena imanoma isaukleti..Istrigo senas ivykis.Tai buvo tais laikais,kai dar kiekviename bute ar name nestovejo automatine skalbimo masina...Bendradarbe susipyko su vyru. Rimtai. Ir nutare nubausti-neskalbti kojiniu.Ir ka jus manote? Vyras prisipirko nauju kojiniu dar apie penkiasdesimt poru...:) Na ir kaip toki isaukleti?
Manau daugiausia viskas remesi i principus....
Ernesta, 19 parašė:ar jum neatsibodo sedet prie puodu tvarkyt namus kai vyrai guli issitempe gal padarom atvirksciai nes visvien nudirbame visus darbus uz juos tegu jie dabar paplusa o mes pabukime teisejomis bet griestomis......
![]()
> na man valgyti gamintis net patinka. i skalbimo masina drabuzius siudeti irgi problemos nera ;D o ten visi kiti menki darbai tai galima susitarti ir pvz valgyti pagamins tas kursi gales arba viena karta vienas kita karta kitas
>> na turi buti lygybe zmoniu bendravime. o jei vienas aria o kitas tik alu geria ir i tv ziuri tai lb blogai. :V
as manau stipriosios lyties isskirti negalime, nes mes visi darome klaidas ir kenciame ir dziaugiames vienodai tiek vyrai tiek moterys, isskirti galime nebent atskirus individus, beja visi turime stipriasias ir silpnasias vietas. dar manau labai saunu, kai zmones sugeba pasiskirstyti darbus be jokio pykcio.
Tomas, 25 parašė:Diva, 34 parašė:tai be abejo moterys yra stiprioji lytis: gyvena vidutiniškai 10 metų ilgiau už vyrus, nealpsta pamatę kraują ir dirba dvigubai sunkiau (karjera + namai + vaikai) už mažesnį atlyginimą...
gal laikas būtų susimąstyt ir nepersitempt taip labai?...
Zinai kada moteris buvo stiprioji litais ?![]()
Po antroji Pasaulinio karokai vyru neliko
tada moterys pastate miestus, nutiese, kelius ir prikele uki :V dabar moteriskes nebejama kirviu ir siupeliu i rankas
dabar jos vaiksto i soliariumus dazosi plaukus ir lankosi pas maniukiurinika ;D nenuostabu kad po tokiu proceduru masazu ir pyragu jis isgyvena koki desimtmeti ilgiau uz bevargstancius vyrus :V
Aš tai pasakiau savo žmonai, kad jeigu aš būsiu prijungtas prie aparatūros ir nuo jos visiškai priklausys mano gyvybinės funkcijos, tegu pritaiko man eutanaziją ir viską atjungia, kad taip nesikankinčiau... Ji nusišypsojo ir viską išjungė: ir teliką, ir kompą su internetu, ir DVD, ir mobiliaką.... vos nenumiriau.....
Vedzioji mane uz nosies
Aleksandras, 23 parašė:Diva, 34 parašė:tai be abejo moterys yra stiprioji lytis: gyvena vidutiniškai 10 metų ilgiau už vyrus, nealpsta pamatę kraują ir dirba dvigubai sunkiau (karjera + namai + vaikai) už mažesnį atlyginimą...
jooooo, o dar jos duoda pieno be zoles, kraujuoja be zaizdos, storeja nevalgydamos, sudreksta be vandens ir uzp*sa nenusirengdamos, tiesiog pasaulio stebuklas!
tai be abejo, kad stebuklas!! Dar moterų smegenys vienu metu gali galvoti daug skirtingų dalykų, o vyrų smegenys apsiriboja viena kokia nors veikla.... arba būna išvis išjungtos...
jusu dideliam nusivylimui, jus galit atlikt daug nereiksmingu darbu vienu metu, arba kelis darbus nekokybiskai, o vyrai susitelke ties kazkuo VIENU nuvercia kalnus ! jei ne vyru koncentruotas mastymas, tai iki siol skalbtum rankom ir virtum valgi ant lauzo ! dar saknu eitum rankiot ir uogu plika ir basa.
mane jau pyktis ima nuo tokios brandaus amziaus moters kvailumo.
jusu dideliam nusivylimui, jus galit atlikt daug nereiksmingu darbu vienu metu, arba kelis darbus nekokybiskai, o vyrai susitelke ties kazkuo VIENU nuvercia kalnus ! jei ne vyru koncentruotas mastymas, tai iki siol skalbtum rankom ir virtum valgi ant lauzo ! dar saknu eitum rankiot ir uogu plika ir basa.mane jau pyktis ima nuo tokios brandaus amziaus moters kvailumo.
Pats irgi ne ka geresnis. Ji linksta i viena ekstremaluma, o tu i kita. Jei ne moterys, vyru nebutu, ir atvirksciai. Abi lytis viena kita papildo ir nei viena nera geresne protingesne ar labiau issivysciusi. Kas galvoja kitaip tai too bad, nes toks poziuris yra uzsilikes is urviniu laiku. Geda.
Diva, 34 parašė:Aleksandras, 23 parašė:Diva, 34 parašė:tai be abejo moterys yra stiprioji lytis: gyvena vidutiniškai 10 metų ilgiau už vyrus, nealpsta pamatę kraują ir dirba dvigubai sunkiau (karjera + namai + vaikai) už mažesnį atlyginimą...
jooooo, o dar jos duoda pieno be zoles, kraujuoja be zaizdos, storeja nevalgydamos, sudreksta be vandens ir uzp*sa nenusirengdamos, tiesiog pasaulio stebuklas!
tai be abejo, kad stebuklas!! Dar moterų smegenys vienu metu gali galvoti daug skirtingų dalykų, o vyrų smegenys apsiriboja viena kokia nors veikla.... arba būna išvis išjungtos...
jusu dideliam nusivylimui, jus galit atlikt daug nereiksmingu darbu vienu metu, arba kelis darbus nekokybiskai, o vyrai susitelke ties kazkuo VIENU nuvercia kalnus ! jei ne vyru koncentruotas mastymas, tai iki siol skalbtum rankom ir virtum valgi ant lauzo ! dar saknu eitum rankiot ir uogu plika ir basa.
tavo dideliam nusivylimui tik moteris ištraukė vyrą iš urvo į civilizaciją ir privertė praustis ir mokytis gerų manierų.... o kadangi vyras iš prigimties yra neįtikėtinas tinginys, tai visomis išgalėmis atsidėjo įvairiems išradimams, kad tik nereiktų nieko pačiam daryti... Taip kad jei ne moteris vis dar rankiotum šaknis ir uogas nuogas basas... o šiaip tai turiu jums su Dora klausimą: jus gal kokios problemos kankina, ar jums tiesiog humoro jausmą išoperavo, kad puolėt putotis?
Apie moteris iš XVIa.pradžios raštų (kalbantysis - ponia kvailybė):
"<...> ir aš tučtuojau daviau jam vertą manęs patarimą: duoti vyrui moterį, padarą paiką ir kvailą, bet linksmą ir malonų, kad ji, kartu su vyru gyvendama, savo kvailumu švelnintų ir saldintų nuobodų vyriško proto rimtumą. Juk ne veltui ir pats Platonas abejojo, kurioms būtybėms - protingoms ar neprotingoms - dera skirti moterį - tokia neatskiriama jos lyties ypatybė yra kvailumas!
Jeigu kuri moteris ir nori pagarsėti esanti protinga, tai kiek ji besistengtų, vis tiek pasirodys tik dar didesnė - dviguba kvailė, tarytum jautis, kurį, priešingai sveikam protui, vestų į atletų rungtynes - nes kiekviena įgimta yda darosi dvigubai didesnė, bandant ją paslėpti išorinės dorybės kauke. Teisinga yra graikų patarlė: "Beždžionė visada liks beždžione, nors ji ir purpuru apsirengtų." Taip ir moteris amžinai liks moteris, kitaip sakant, kvailė, kokią kaukę ji bemėgintų užsidėti.
Bet aš nelaikau moterų tokiomis kvailomis, kad jos galėtų įsižeisti dėl mano žodžių, kad aš, pati būdama moteris ir Kvailybė, joms priskiriu kvailumą. Jeigu kaip reikiant pasvarstysime, tai juk moterys turi būti man dėkingos, kad daugeliu atžvilgių jos laimingesnės už vyrus. Pradėkime nuo išorinio grožio, kurį teisingai jos už viską labiausiai vertina ir kurio dėka pačius išdidžiuosius tironus pavergia savo tironijai. Iš kur ta tastumianti ir baisi vyrų išvaizda, jų plaukuota oda, tanki barzda, visa ta ansktyvos senatvės išvaizda? Tai ne kas kita kaip išminties yda, tuo tarpu visuomet švelnus veidas, plonas balsas ir švelni moterų oda amžinai mėgdžioja jaunystę.
Toliau, ko siekia moterys šiame gyvenime, jeigu ne kuo labiausiai patikti vyrams? Ar ne tam reikalingi visi tie apdarai, dažymasis, apsiplovimai, šukuosenos, tepalai, kvepalai, tas veido dirbtinis gražinimas, taisymas ir dažymas, antakių piešimas, dirbtiniai kūno apvalumų didinimai ir panašūs gudravimai? Kuo juos traukia vyrus, jei ne kvailumu? Ir ko joms neleidžia vyrai, kad tik patenkintų savo gašlybę!
Moters kvailumas - didžiausias vyrų džiaugsmas. Kad tai tiesa, patvirtins kiekvienas, kuris prisimins, kokias nesąmones vyrai plepa su moterim ir kokias kvailystes išdarinėja, norėdami pasiaudoti jos meile. Dabar matote, iš kokio šaltinio srovena meilė, pirmasis ir didžiausias gyvenimo pamaloninimas."
Gal ne tiek jau daug viskas tepasikeitė per tuos 500 metų... ir vis dėlto tada moterys turėjo daugiau pagrindo skųstis nei dabar. Bet vis ta kvailybė...
Va čia tai gryna teisybė - kuo durnesnis žmogus - tuo lengviau gyvent... Ir visai nesvarbu, kokios jis giminės... bet į XVI a. nė už ką nenorėčiau...
Apie moteris iš XVIa.pradžios raštų (kalbantysis - ponia kvailybė):
"<...> ir aš tučtuojau daviau jam vertą manęs patarimą: duoti vyrui moterį, padarą paiką ir kvailą, bet linksmą ir malonų, kad ji, kartu su vyru gyvendama, savo kvailumu švelnintų ir saldintų nuobodų vyriško proto rimtumą. Juk ne veltui ir pats Platonas abejojo, kurioms būtybėms - protingoms ar neprotingoms - dera skirti moterį - tokia neatskiriama jos lyties ypatybė yra kvailumas!
Jeigu kuri moteris ir nori pagarsėti esanti protinga, tai kiek ji besistengtų, vis tiek pasirodys tik dar didesnė - dviguba kvailė, tarytum jautis, kurį, priešingai sveikam protui, vestų į atletų rungtynes - nes kiekviena įgimta yda darosi dvigubai didesnė, bandant ją paslėpti išorinės dorybės kauke. Teisinga yra graikų patarlė: "Beždžionė visada liks beždžione, nors ji ir purpuru apsirengtų." Taip ir moteris amžinai liks moteris, kitaip sakant, kvailė, kokią kaukę ji bemėgintų užsidėti.
Bet aš nelaikau moterų tokiomis kvailomis, kad jos galėtų įsižeisti dėl mano žodžių, kad aš, pati būdama moteris ir Kvailybė, joms priskiriu kvailumą. Jeigu kaip reikiant pasvarstysime, tai juk moterys turi būti man dėkingos, kad daugeliu atžvilgių jos laimingesnės už vyrus. Pradėkime nuo išorinio grožio, kurį teisingai jos už viską labiausiai vertina ir kurio dėka pačius išdidžiuosius tironus pavergia savo tironijai. Iš kur ta tastumianti ir baisi vyrų išvaizda, jų plaukuota oda, tanki barzda, visa ta ansktyvos senatvės išvaizda? Tai ne kas kita kaip išminties yda, tuo tarpu visuomet švelnus veidas, plonas balsas ir švelni moterų oda amžinai mėgdžioja jaunystę.
Toliau, ko siekia moterys šiame gyvenime, jeigu ne kuo labiausiai patikti vyrams? Ar ne tam reikalingi visi tie apdarai, dažymasis, apsiplovimai, šukuosenos, tepalai, kvepalai, tas veido dirbtinis gražinimas, taisymas ir dažymas, antakių piešimas, dirbtiniai kūno apvalumų didinimai ir panašūs gudravimai? Kuo juos traukia vyrus, jei ne kvailumu? Ir ko joms neleidžia vyrai, kad tik patenkintų savo gašlybę!
Moters kvailumas - didžiausias vyrų džiaugsmas. Kad tai tiesa, patvirtins kiekvienas, kuris prisimins,kokias nesąmones vyrai plepa su moterim ir kokias kvailystes išdarinėja, norėdami pasiaudoti jos meile. Dabar matote, iš kokio šaltinio srovena meilė, pirmasis ir didžiausias gyvenimo pamaloninimas."
Gal ne tiek jau daug viskas tepasikeitė per tuos 500 metų... ir vis dėlto tada moterys turėjo daugiau pagrindo skųstis nei dabar. Bet vis ta kvailybė...
Kalbi apie steriotipa.Protingas vyras dirba o kvaila moteris tvarko namus!Ar taip buna siais lakais_
Visu pirma kad moteris stiprioji lytis tikrai drysciau abejoti. o jei kuri mano kad priesimpai, prasom pasiimat kastuva, stanga ir mars i statybas grioviu pakast man rodos po 10 minuciu persigalvosit ir su malonumu prie puodu prasysites ;)todel dziaukites tuo savo "silpnumu", nes besiekdamos lygiu teisiu prisisieksit panasaus i mineta pavyzdi
Aleksandras, 23 parašė:Diva, 34 parašė:Aleksandras, 23 parašė:Diva, 34 parašė:...
...
...
tavo dideliam nusivylimui tik moteris ištraukė vyrą iš urvo į civilizaciją ir privertė praustis ir mokytis gerų manierų.... o kadangi vyras iš prigimties yra neįtikėtinas tinginys, tai visomis išgalėmis atsidėjo įvairiems išradimams, kad tik nereiktų nieko pačiam daryti... Taip kad jei ne moteris vis dar rankiotum šaknis ir uogas nuogas basas...
o šiaip tai turiu jums su Dora klausimą: jus gal kokios problemos kankina, ar jums tiesiog humoro jausmą išoperavo, kad puolėt putotis?
niekur nemaciau uzdokumentuotu tokiu faktu, taigi darau isvada, kad pati issigalvoji.
man dabar kyla klausimas, ar senatvej daugiau humoro jausmo atsiranda, ar senatvinis sukvailejimas atsiranda..
Visu pirma kad moteris stiprioji lytis tikrai drysciau abejoti. o jei kuri mano kad priesimpai, prasom pasiimat kastuva, stanga ir mars i statybas grioviu pakast
man rodos po 10 minuciu persigalvosit ir su malonumu prie puodu prasysites ;)todel dziaukites tuo savo "silpnumu", nes besiekdamos lygiu teisiu prisisieksit panasaus i mineta pavyzdi
pritariu 100%, viskas pasaulyje turi savo vieta, ir nereikia cia issigalvot ir visko keist. kiekvienas geriausiai atlieka SAVO darba, todel ir esti harmonija.
Andrius, 27 parašė:Visu pirma kad moteris stiprioji lytis tikrai drysciau abejoti. o jei kuri mano kad priesimpai, prasom pasiimat kastuva, stanga ir mars i statybas grioviu pakast
man rodos po 10 minuciu persigalvosit ir su malonumu prie puodu prasysites ;)todel dziaukites tuo savo "silpnumu", nes besiekdamos lygiu teisiu prisisieksit panasaus i mineta pavyzdi
pritariu 100%, viskas pasaulyje turi savo vieta, ir nereikia cia issigalvot ir visko keist. kiekvienas geriausiai atlieka SAVO darba, todel ir esti harmonija.
tai gal jūs pradžiai prie puodų pasisukiokit, vaikus pagimdykit - vis tiek nė vienas nei griovius kasat, nei statybose dirbat... pasižiūrėsim, kur daugiau "stiprybės" reikia....
Diva, 34 parašė:Aleksandras, 23 parašė:Diva, 34 parašė:Aleksandras, 23 parašė:Diva, 34 parašė:...
...
...
.
tavo dideliam nusivylimui tik moteris ištraukė vyrą iš urvo į civilizaciją ir privertė praustis ir mokytis gerų manierų.... o kadangi vyras iš prigimties yra neįtikėtinas tinginys, tai visomis išgalėmis atsidėjo įvairiems išradimams, kad tik nereiktų nieko pačiam daryti... Taip kad jei ne moteris vis dar rankiotum šaknis ir uogas nuogas basas...
o šiaip tai turiu jums su Dora klausimą: jus gal kokios problemos kankina, ar jums tiesiog humoro jausmą išoperavo, kad puolėt putotis?
niekur nemaciau uzdokumentuotu tokiu faktu, taigi darau isvada, kad pati issigalvoji.
man dabar kyla klausimas, ar senatvej daugiau humoro jausmo atsiranda, ar senatvinis sukvailejimas atsiranda..
gal vietoj dokumentų pasinaudok galingom vyriškom smegenim ir pamąstyk apie išradimų paskirtį.... tuomet suprasi, kokios priežastys paskatino tokį rezultatą... o kad progreso varomoji jėga yra tinginystė tai jau seniai visiems žinoma ir įrodinėt papildomai nereikia...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → moterys stiprioji lytis