Re: Kodel vyrai bijo santuokos?
na pakabint tu naivesne ir kvailesne su kiekviena sms:D:D:D o ka tau reikia sukurt?na tavo norai zaist seima daryt valgyt?:D:D:D kabint per cia?
tu sergi ar kas ,,,fantazija liejasi per krastus:D:D:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?
na pakabint tu naivesne ir kvailesne su kiekviena sms:D:D:D o ka tau reikia sukurt?na tavo norai zaist seima daryt valgyt?:D:D:D kabint per cia?
tu sergi ar kas ,,,fantazija liejasi per krastus:D:D:D
jai tu tikrai zinotum ka galvoju tai nemanau kad atrasinetum...:D:D:D:D
as jau supratau kad tau demesio trukumas )))) nori jo sulaukti, rasyk i privata ))) gal tada net gi uzsuksiu i tavo anketa ;]
man uzteko perskaityti, kaip 30 metis atrasineja kaip 16metis ))))
per bukai atrodai kad ka suprastum ,,na nors kazkiek tai paslepia sluoksnis kosmetikos demesio apie koki demesi kalbam jai man jau vardas negrazus,man lietuviski rusiski va grazu a sitas kaip bebutu neitin malonus kazkiek vyriskas nors kiek suprantu pas jus populiarus
ne nu cj cia rimtai kokio 16 mecio fake anketa, negali gi 30 metis taip rasyti )))))
ismok rasyt:D 22m o klaidu kaip pas 9m vaika
ir kur klaidos? m???? ar... tiesiog neturi ka atrasyti? )))))))))))
kas per zodis cj fake -brangute pernelyg uzsisedejai internete ka tu gali parodyt parasyt protingo? tau rupi kad pastebetu tave nes i kiekviena sms kur parasau kaip suniukas atsikirst bandai ,,lengva tokias paerzint bet pazaidziau ir uztenka:)
gal jus abuudu kavos isgerkit susitike tuo paciu ir klaidas issitaisysit
i kl. kur klaidos tu atrasei
"kas per zodis cj fake -brangute pernelyg uzsisedejai internete ka tu gali parodyt parasyt protingo? tau rupi kad pastebetu tave smile nes i kiekviena sms kur parasau kaip suniukas atsikirst bandai ,,lengva tokias paerzint bet pazaidziau ir uztenka:)"
tikras 30 metis ))))
isikabinai i ta zodi:D:D:D kaip papugele:D:D:D
Kodel vyrai bijo santuokos? -nebijo,bet nebera tikslo seniau buvo vertimas is tevu puses visuomenes dabar demokratija ,,savo noru ,,jai nori darai ne tai ne
kodel moterys taip jos nori ????
pagaliau.
Paskaicius paskutini puslapi,net juokinga.Atrodot lyg is vaiku darzelio. Mano nuomone nei moterys,nei vyrai neskuba susipancioti santuokos panciais.Nes tiek vieni,tiek kiti jauciasi gerai ir be jos.O apie tevu vertima tai tikrai galeciau pasigincyti.nes as savo vaikams visad sakau,kad nera kur skubeti,visad suspesit prisrebti to gero...
labas visiems , as jau istekejus kai 2savaites su vyru balandzio 28 diena susituokem , kai pradzioj uzsiminiau kad noriu vestuviu jis kaip ir nk nesake bet kita diena manes paklause ar tikrai brangioji to nori as jam atsakiau taip noriu o zinai kodel noriu sako kodel sakau ne mano meile tau labai didele noriu buti su tavim visa gyvenima jis net neabejojo mane meile ir po savaites man pasipirso , ir gyvenam db laimingai ,, bet nepasakyciau kad jis kaskok bijojo ne jis kaip tik pats labai norejo *
labas visiems , as jau istekejus kai 2savaites su vyru balandzio 28 diena susituokem , kai pradzioj uzsiminiau kad noriu vestuviu jis kaip ir nk nesake bet kita diena manes paklause ar tikrai brangioji to nori as jam atsakiau taip noriu o zinai kodel noriu sako kodel sakau ne mano meile tau labai didele noriu buti su tavim visa gyvenima jis net neabejojo mane meile ir po savaites man pasipirso , ir gyvenam db laimingai ,, bet nepasakyciau kad jis kaskok bijojo ne jis kaip tik pats labai norejo *
na, bet visvien buvo paskatintas tavo iniciatyvos labai jau jaunute, bet kuo nuosirdziausiai sveikinu
kazkokia nesamone ,,,visa gyvenima nieko sau net bankai tiek negarantuoja,,nemanau kad tokios santuokos ilgai isbuna,,,
na jai abu nori -istikro kas ka nori lai ir dao tuokiasi skiriasi,,,
ir ka ta santuoka pakeite nieko,,,uzgaida ir tiek ...
o as ieskau moters santuokai bet kazkaip nerandu galwoju kad moteris bijo satuokos o ne vyrai:-)
vyrai bijo santuokos del to kad panos yra toks dalykas kuris yra nepastovus ir siandien susituokus rytoj galima is niekur nieko issiskirti,del to retas ir ryztasi santuokai ir bendro turto uzrasymu,nes panos pacios kvailos esat uztai ir yra taip.
vyrai bijo santuokos del to kad panos yra toks dalykas kuris yra nepastovus ir siandien susituokus rytoj galima is niekur nieko issiskirti,del to retas ir ryztasi santuokai ir bendro turto uzrasymu,nes panos pacios kvailos esat uztai ir yra taip.
vetoj zodzio bijo sakyciau nemato prasmes,,
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?