Re: Kodel vyrai bijo santuokos?
Svetimų vestuvių aš nebijočiau , galima pasilinksminti pabaliavoti bet pačią tik surišta prie altoriaus nutemptų , kasd paskui reikėtų gyventi su egoistu ir būti už tarnaitę .
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?
Svetimų vestuvių aš nebijočiau , galima pasilinksminti pabaliavoti bet pačią tik surišta prie altoriaus nutemptų , kasd paskui reikėtų gyventi su egoistu ir būti už tarnaitę .
Linksmai suveilei... ;D
Susidaro vaizdas, kad vyru esi... ;D
manau visos netekėjusios mano metų moteros pradeda mąstyti kaip vyrai .
na gal tada netinkamas zmogus salia, jei jau pati matai kad jis egoistas, tai kam teket..
o apie tarnaite tai is vis patyliu..
isvada, reikia tinkamo zmogaus
Tik kur rasti tą tinkamą žmogų
manau visos netekėjusios mano metų moteros pradeda mąstyti kaip vyrai .
Ne visos... negalvok, kad kitos moterys, tokio amziaus kaip Tu, taip masto... ;D
Gal ir taip . Bet jau pripratau būti viena ir santuokos nebesinori .
Gal ir taip . Bet jau pripratau būti viena ir santuokos nebesinori .
tai kam tada vyro ieskai, kazkaip tu vis pati sau priestarauji
Ieskau vyro ne santuokai , nerašiau , kad noriu ištekėti .
o paskui vel verksi kad jis nori sekso per pirma pasimatyma, kai pati akivaizdziai ieskai nerimtu santykiu... idomiai cia kazkaip
Tas žmogus man labai patiko , su juo norėjau rimtų santykių .
Tas žmogus man labai patiko , su juo norėjau rimtų santykių .
Kaip Tu manai, ar tas zmogus galejo suprasti ko, Tu nori, is Tavo tokiu kalbu?
na, manau, kaip ir kiekvienas žmogus, bijau suklysti. gal dėl to mes ir bijome taip santuokos
Negalėjo .
Negalėjo .
Tai ko tikejaisi? Negeda prisipazint tokiuose dalykuose?
Negėda , žmogus skirtingai nuo tavęs buvo protingas ir niekada nesuprato , ką jam sakiau . O tu matyt esi tokio pat mąstymo kaip ir aš
moterys pries istekant galvoja, kad pakeis vyra po vedybu, o vyrai - kad moterys nesikeis bet buna atvirksciai
joa ir kam ta santuoka reikalinga
Evaldai
Laura, 20 wrote:Siaip idomu kodel dauguma vyru isgirde zodi santuoka, net nusipurto?
O kodel manai kad bijo....
mes nieko nebijom
pametaei kazka mieloji ingridute.... tikrai pametei..
na, kaip nori ...
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kodel vyrai bijo santuokos?