Re: Kodel vyrai bijo santuokos?
Auridas, 23 parašė:Feliksai, tiesos pasako, tačiau kai 39m vyras vaidina išsilavinusį ir nesugeba bendrine lietuvių kalba normaliai minčių dėstyti, AUTOMATIŠKAI jo ta tiesa su Š sumalama:)
dekui sensejau, bet ir be jusu pagalbos viska puikiai matau, man aseniskai vienodai kuom jis ten apsimeta ir ka jis ten primeta, ziuriu ka zmogus raso, o raso dazniausiai tiesa, tai kame problema?
Auridas, 23
Ziuriu esi tikras katalikas, mat taip augintas ir aukletas visada stengdamasis gyventi ”dorai” pagal taisykles.
As tave erzinu nes tau kelia baime net mintis nusideti ir ima pyktis kaip gi taip galima gyventi nepaisant jokiu taisykliu, net gramatiniu?!
Well pyktis padaro daug zalos pykstanciam, juk negali buti laimingas ir nuashirdzei sypsotis kai pyksti?
Tu negali manes pakeisti ar aplamai kitu. Vienintelis ka tu gali pakeisti tai pats save ar savo poziury i aplinkinius. Tam kad nustoti pykti nustok bijoti. As zinau kad atvirumas ir laisve kelia baime daugeliui konservatyviu zmoniu tai virsta i pykti.
Bet nebijok buti laisvas, nebijok buti savimi ir as nelinkiu tau blogo kritikuadamas. Rashau tau kad atsikratytumei pykcio/baimes nes tai nera geras jausmas.
Ta kritika tai tik kritika laikinom tavo mintim kurios keiciasi gyvenimo tekmej kaip ir mano pacio mintys. Mano nuamone kvailos mintys tai tik mano nuamone ir tai tikrai kad negriauna tavo ego ar autoriteto. Man visi zmones lygus ir tu nesi nei prastesnis nei geresnis uz mane paty. Tu esi dalele tos pacios zmonijos kaip ir as arba viso pasaulio zmones. Beto zmonija kaip vienetas turi tapacia samone internacionaline veido ishraiskos kalba ir t.t.
Kurstyk zmones geriem darbam pokstams juakams siurprizams.