401

Re: Įvertink savo loginį mastymą :)

padarai kiausiniene ir padalini smile man sis varijantas tinka wink

402

Giedrius, 27 wrote:

padarai kiausiniene ir padalini smile man sis varijantas tinka wink

Visai su situom ir as sutinku.... ;D
O sakiai kad logikos nulis pas Tave... ;D

403

siaip esu savo imoneje laimejes logikos turnyra, o ten daug protingu zmoniu big_smile

404

zodziu atsakymas wink labai vaikinai nustebsit nes jum atsakymas palei nosi buv big_smile tiksliau kabojo ;D
merginai duodam 3, o vaikinams po viena (chuckle) nes jie jau ir taip po 2 turi big_smile tai gaunas visi po tris turi big_smile
Sigito atsakymas kaip ir teisingas tik labai jis sudetingai paaiskino bet zodziu visvien gauni :::859:::630

405

O kodel netinka Giedriaus atsakymas???? :V
Beja, mano nesudetingas atsakymas, o beveik toks pats.... ;D

406

nes kiausinius reikia ssveikus padalinti o ne kazkaip paruostus big_smile

407

na matai smile siaip sigitas ir atsake smile tik paaiskino matematiskai, ne moteriskai smile sigitai tu issprendei smile

tai ir taip buvo aisku, kad vyrai plius kiausiniai, kazkaip susije, bet va lina ziauri buvo smile

sakyk lina, jei reikes vyro ir jo kiausiniu smile gal tiks vistu ... smile big_smile jaukas smile

408

Lina, 24 wrote:

nes kiausinius reikia ssveikus padalinti o ne kazkaip paruostus big_smile

Jie ir isvirti pakankamai sveikai atrodo.... ;D

409

o kaip su mano trylika monetu per tris sverimus smile ?

410

Pala pala Giedriau, apie ka Tu??? Ka, kas, kur praleido???? ;D
OK, jau radau.... Beja, cia viskas ka mes turim zinot bandant atsakyti i sia uzduoty???

411

na uzdavinys, trylika monetu. viena padirbta, neaisku, ar sunkesne ar lengvesne. trys sverimai, reikia nustatyti padielka. Svarstykles senovines, parodo, kuri puse sunkesne ar lengvesne. Jokiu fokusu, gryna logika.
Man pavyko siek tiek daugiau nei per pusvalandi isspresti smile. Jei pavyks be google greiciau, sveikinu smile  siaip kai perpranti taktika, galima isties greitai ji pagauti smile

412

na, hmm, manau cia mokykloj budavo toks :? >> 1. sverimas>>padalini po 6 (viena lieka) jei rodo lygiai, tai ta viena, jei ne, tai imi ta kruvele, kur lengviau ir 2. sverimas dalini po 3 monetas, tada pasiimi vel lengvesne kruvele ir 3. sverimas isdalini po 1. jei lygiai, tai ta nesverta moneta, o jei nelygiai,m tai lengvesne tongue va.. is tikro zinojau, tai nnz ar gerai padariau pasakydama :V

413

kažkaip, Nijole, užakcentavai, tą lengvumą - jei lengvesnis, lengvesnė moneta ir t.t. tačiau, Giedrius parašė, kad neaišku, ar ta moneta lengvesnė ar sunkesnė. Todėl drįsčiau manyti, kad esate neteisi, nes logiškai pasvarsčius, nežinia, kurią monetų krūvelę imti, ar lengvesnę ar sunkesnę smile) atsakymo pats nežinau smile

414

Nijolė, 21 wrote:

na, hmm, manau cia mokykloj budavo toks :? >> 1. sverimas>>padalini po 6 (viena lieka) jei rodo lygiai, tai ta viena, jei ne, tai imi ta kruvele, kur lengviau ir 2. sverimas dalini po 3 monetas, tada pasiimi vel lengvesne kruvele ir 3. sverimas isdalini po 1. jei lygiai, tai ta nesverta moneta, o jei nelygiai,m tai lengvesne tongue va.. is tikro zinojau, tai nnz ar gerai padariau pasakydama :V

neteisingai smile  prasom labiau pasistengti smile

415

nesamone.. netikiu.. Airidai, nebutum isikises, tai buciau teisi big_smile)

416

na, nijole, nedaug truksta smile

417

aš tai pirma taip pat kaip Nijolė pagalvojau, jau ėmiau rašyt, bet po to berašydama vėl pasiskaičiau užduotį ir supratau kad neaišku ar lengvesnė ar sunkesnė. Šį uždavinį jau esu girdėjus, dėstytojas per paskaitą buvo uždavęs, tik kad per tą paskaitą nesiklausiau gaila kaip jį išspręst big_smile na bet db teks pagalvot užtat wink

REDAGUOJAM: susigalvojau tik kaip iš 9/13 atspėt big_smile yra ti vienas atvejas jei netinka viskas tai iš keturiu monetų nžnau kaip vienu svėrimu pažiūrėt big_smile na bet gal sumąstysim smile

418

na pazanga pazanga smile  as cia bijojau kad mane su tuo puse valandos kaip vaika isdurs, bet ziuriu kad ne smile

419

smile niu žinai, nenuvertink savęs wink o man nesigalvoja sad bet nedrįsk atsakymo sakyt big_smile mėgstu pati pagalvot, aišku jei kas anksčiau nesumąstys, nors db lyg ir turėsiu lėkti, nebus kada pagalvot sad bet jei nieks nesugalvos ir manęs nebus online vis vien nesakyk atsakymo big_smile

420

nebent kazkas kitas cia isspres ir parasys smile