Re: Forumo žaidimas: Taip, bet...
taip pabuciuociau aistringai mergina bet ar ji sutiks
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Forumo žaidimas: Taip, bet...
taip pabuciuociau aistringai mergina bet ar ji sutiks
dalija wrote:Gitana wrote:taip, bet vokiečiams ir Argentinai dabar tai mažiausiai rūpi, gal į kitą pasaulio čempionatą vyks žaist lietuviai?
Taip,lietuviai zais butinai ir kitame pasaulio cempionate ,bet kas mums is tos laimes ir is tos garbes,o kai lietuviai dziaugsis - pasaulis liudes?
Taip (jei imanomas toks atsakymas), bet ar i dalijos klausima galima atsakyti zodziu taip jei klausia kas ?:)
Taip,bet klausimas buvo persuktas,o dabar paklausiu primityviai. Ar tiesa,kad rusai laimes kara Ukrainoje?
Darius wrote:dalija wrote:Taip,lietuviai zais butinai ir kitame pasaulio cempionate ,bet kas mums is tos laimes ir is tos garbes,o kai lietuviai dziaugsis - pasaulis liudes?
Taip (jei imanomas toks atsakymas), bet ar i dalijos klausima galima atsakyti zodziu taip jei klausia kas ?:)
Taip,bet klausimas buvo persuktas,o dabar paklausiu primityviai. Ar tiesa,kad rusai laimes kara Ukrainoje?
taip, bet cia tik mano nuomone bent jau gaus ta autonomini statusa tos teroristines respublikos.
Ar laikas eit miegot?
dalija wrote:Darius wrote:Taip (jei imanomas toks atsakymas), bet ar i dalijos klausima galima atsakyti zodziu taip jei klausia kas ?:)
taip, bet cia tik mano nuomone bent jau gaus ta autonomini statusa tos teroristines respublikos.
Ar laikas eit miegot?
Taip,bet tiek to tas miegas...ar rytoj reikia tau i darba?
Taip tai taip, bet kas iš taip?
na siaip tai nieko is taip, bet mane tai uzknisa tokie zaidimai..
na siaip tai nieko is taip, bet mane tai uzknisa tokie zaidimai..
taip, bet gi nėra kas veikti
Taip veikti ką nors, kas šiuo metu būtų labai įdomu ar naudinga, - nėra ką....
Ar lauki Kalėdų?
Taip, bet manau, kad jos ir nelauktos ateis
Ar galvoji, kad buvai geras ir gausi dovanų?
Taip, bet neturiu pažįstamo "kalėdų senelio" kuris tas dovanas atneštų☺
Pazaidziam...
Megstu rasinetis forume, bet...
Prasom pratesti su Taip arba Ne ir, bet...
Taip, bet Ne.
Neteisingai...
Pvz. Noreciau nusiusti draugams velykiniu dovaneliu, bet ...
Kitas atsako, negaliu, nes dar cia vis kalediniai paveiksleliai.
Zinoma, galima ir kitom temom...
Ne, bet Taip.
Ar noretumet Valdai gaut i spranda ?
O tu norėtum gaut į sprandą?
Ne, bet nuo ko galeciau ?...
Paprašysiu visų prisiminti gerus laikus, kai studijavote universitete ar kolegijoje. Tikriausiai visi prisimenate, kad buvo reikalinga kitų žmonių pagalba rašant baigiamąjį darbą. Šiuo metu tai man reikalinga Jūsų „KIEKVIENO ŽMOGAUS“ pagalba. Kviečiu sudalyvauti įdomiame tyrime, kurio tikslas yra išsiaiškinti sąsajas tarp partnerystės statuso, psichologinės gerovės ir suvokiamos socialinės paramos. Jums reikės:
- parašyti man asmeninę žinutę, kad gauti apklausos nuorodą ir slaptažodį;
- užpildyti gana ilgą apklausą kurioje nėra teisingų ar klaidingų atsakymų!!!
Vienintelis kriterijus kandidatams yra amžius: 25m. ir daugiau.
Su nekantrumu laukiu Jūsų laiškų! AČIŪ!
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Forumo žaidimas: Taip, bet...