Re: Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?
Siauliai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?
Siauliai
Jei lygint regionus, zemaiciai atrodo nuosirdziausi ir paprasciausi zmones.
P.S apie Kauna istorija nutyli
as is zemaitijos!!! "musu kaime labai faina",kaip sako
na, man labiausiai kas patinka (cia kalbant apie zemaicius, dzukus ir nzn kas ten dar tarmiskai sneka ) tai butent ju ta kalba..aisku, ji nelabai islikus svari, bet vis vien..ir ypoatingai zavi tie zmones, kurie nesidrovi ja kalbet, o kaip tik didziuojas
mano visa seima zemaiciai, nors ir negyvena ten, isskyrus mane as netycia made in marijampole, tik nelike is manes nieko, nei kalbos, nei suvalkieciu bruozu, nes desimt metu ten nebegyvenu
uztat paklausyt kaip kiti kalba yra linksma
O mano tetis zemaiciuoja, tiesa nedaug, bet man labai grazu.
na,tai zemaiciu kalbai irgi kartais reikia zinoti vieta ir laika...negalima su visais kalbeti butent zemaitiskai,nes labai skirtingu zmoniu yra...na,reikia pabuti musu kailyje,ka tai suprast..nezinau kaip paaiskinbt,,o del nuosirdumo tai tikrai..jei kas ne taip,tai mes su sakem
Gabija, is kur esi kilus?
Gabija, is kur esi kilus?
o kodel tokie klausimai?cia mane ir sukompromituot gali
na, as pasigirsiu, as tai is Jonavos ir tuo didziuojuos kompromituokit
Kakoj "sukompromituoti" ? Paprasciausiai, idomu is kokio miesto ar miestelio
jej, as irgi is zemaitijos jeigu Klaipedos regiona priskaitom zemaitijai, nes istorikai megsta nuvogti mus ir priskirti memelgradui... :? :? :? Bet juk AISCIAI buvo zemaiciai! nesazininga!
(jauciasi labai zemaitis skersai ir isilgai)
na, as ne Kauniete, bet Kauna myliu, kaip savo miesta, tai buk zmogus << tu bent gyvenime esi buvus kaune daugiau nei valanda?? nes turbut per savo kvailus isitikinimus (nors jau turetum but isaugus is to amziaus :V ) tai ne nepastebi dalyku, kurie kaune verti demesio ir pagarbos ...
>> man lb idomu, ka tu Ruta, siuo klausimu pasisakysi... kazkokia cia dorovinga vaidini, nors pati metai replikas..
(rofl) ;D ;D tau rimtai i neerotine vieta kazkas ikando siandie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.s Kaune buvau daugiau nei pakankamai.
tai gal draugu neturejai....
tai gal draugu neturejai....
as turiu draugu Kaune. Ir jai kazkas siandiena ne taip galvoj
Speju del visko kaltas Kaunas. Taip, tiktai jis... :?
Turiu as draugu kaune. Tik nelabai suprantu, kodel keliami tokie kvaili gincai del vieno sakinio ir priimama tarsi asmeninis izeidimas.
Turiu as draugu kaune. Tik nelabai suprantu, kodel keliami tokie kvaili gincai del vieno sakinio ir priimama tarsi asmeninis izeidimas.
nesigilink... jinai siandiena labai neerotiskai apkandziota... :}
Auri, man keista, kad zmones sitaip uzsipuola, issikolioja, kvaila isvadina, tuo paciu ir dorovinga )) Bandau susikurt nuomone apie save, tik reikia dar poros panasiu atsiliepimu
tik neimk per daug i galva,kas apie tave cia sakoma...dar kokia liga neduok dieve isivarysi
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?