61

Re: Tradicinis lietuvis. Koks jis/ji ?

Siauliai big_smile

62

Jei lygint regionus, zemaiciai atrodo nuosirdziausi ir paprasciausi zmones.
P.S apie Kauna istorija nutyli

63

Ruta, 28 пишет:

:::a48 as is zemaitijos!!! "musu kaime labai faina",kaip sako big_smile

64

na, man labiausiai kas patinka (cia kalbant apie zemaicius, dzukus ir nzn kas ten dar tarmiskai sneka big_smile ) tai butent ju ta kalba..aisku, ji nelabai islikus svari, bet vis vien..ir ypoatingai zavi tie zmones, kurie nesidrovi ja kalbet, o kaip tik didziuojas smile

65

mano visa seima zemaiciai, nors ir negyvena ten, isskyrus mane smile as netycia made in marijampole, tik nelike is manes nieko, nei kalbos, nei suvalkieciu bruozu, nes desimt metu ten nebegyvenu smile uztat paklausyt kaip kiti kalba yra linksma smile O mano tetis zemaiciuoja, tiesa nedaug, bet man labai grazu.

66

na,tai zemaiciu kalbai irgi kartais reikia zinoti vieta ir laika...negalima su visais kalbeti butent zemaitiskai,nes labai  skirtingu zmoniu yra...na,reikia pabuti musu kailyje,ka tai suprast..nezinau kaip paaiskinbt,,o  del nuosirdumo tai tikrai..jei kas ne taip,tai mes su sakem :::347 big_smile

67

Gabija, is kur esi kilus?

68

Ruta, 28 пишет:

Gabija, is kur esi kilus?

o kodel tokie klausimai?cia mane ir sukompromituot gali big_smile

69

na, as pasigirsiu, as tai is Jonavos ir tuo didziuojuos big_smile kompromituokit tongue

70

Kakoj "sukompromituoti" ? smile Paprasciausiai, idomu is kokio miesto ar miestelio

71

Ruta, 28 пишет:

jej, as irgi is zemaitijos big_smile jeigu Klaipedos regiona priskaitom zemaitijai, nes istorikai megsta nuvogti mus ir priskirti memelgradui... :? :? :? Bet juk AISCIAI buvo zemaiciai! nesazininga! big_smile (jauciasi labai zemaitis skersai ir isilgai)

72

Ruta, 28 пишет:

na, as ne Kauniete, bet Kauna myliu, kaip savo miesta, tai buk zmogus << tu bent gyvenime esi buvus kaune daugiau nei valanda?? nes turbut per savo kvailus isitikinimus (nors jau turetum but isaugus is to amziaus :V ) tai ne nepastebi dalyku, kurie kaune verti demesio ir pagarbos ...

>> man lb idomu, ka tu Ruta, siuo klausimu pasisakysi... kazkokia cia dorovinga vaidini, nors pati metai replikas..

73

(rofl) ;D ;D tau rimtai i neerotine vieta kazkas ikando siandie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

74

P.s Kaune buvau daugiau nei pakankamai.

75

tai gal draugu neturejai....

76

Nijolė, 21 пишет:

tai gal draugu neturejai....

as turiu draugu Kaune. Ir jai kazkas siandiena ne taip galvoj big_smile big_smile big_smile Speju del visko kaltas Kaunas. Taip, tiktai jis... :?

77

Turiu as draugu kaune. Tik nelabai suprantu, kodel keliami tokie kvaili gincai del vieno sakinio ir priimama tarsi asmeninis izeidimas.

78

Ruta, 28 пишет:

Turiu as draugu kaune. Tik nelabai suprantu, kodel keliami tokie kvaili gincai del vieno sakinio ir priimama tarsi asmeninis izeidimas.

nesigilink... jinai siandiena labai neerotiskai apkandziota... :}

79

Auri, man keista, kad zmones sitaip uzsipuola, issikolioja, kvaila isvadina, tuo paciu ir dorovinga smile)) Bandau susikurt nuomone apie save, tik reikia dar poros panasiu atsiliepimu smile

80

tik neimk per daug i galva,kas apie tave cia sakoma...dar kokia liga neduok dieve isivarysi big_smile