21

Re: kaip daznai poros mylisi? n-18

Na nezinau kaip jums ten, bet mano poreikis yra nemazas, ir man 3 kartu per savaite tikrai per mazai... smile Norisi beveik kiekviena diena, na gal kokia ir praleidziant... O mano buvusiai merginai reikedavo maziau, todel sioks toks nesuderinamumas buvo tarp musu sitoje srityje. Na bet kai jau ji noredavo, tai jau budavo super... big_smile O noredavau butent jos, o ne kokios kitos, nes mane ji labai trauke. Bet man truko, o ji tai mate, todel galbut del to ir ejo viskas po bishki issiskyrimo link, kai jau visa kita santykiuose irgi pradejo nervinti... Manau sexas poroje labai svarbus dalykas, o ypac poreikiu suderinamumas... Aisq, su amzium vyru poreikiai mazeja, o moteru pakilimas kaip tik apie 30 metus buna, na po to irgi po bishki mazeja...
Tai va, cia bishki mano minciu...

22

The END is coming. Everybody, lets make love! big_smile

23

cia man kaip grasinimas kox skamba... hmm

24

Turesi panele (vaikina)-suprasi. smile

25

Monikute, 20 wrote:

Turesi panele (vaikina)-suprasi. smile

Viena protingiausiu minciu sioje temoje, tik gaila, kad ji nieko neatsako i pateikta temos klausima... sad

26

daznai bet poto gailisi

27

Liuba, 36 wrote:

daznai bet poto gailisi

Patirtis sneka.... ;D

28

galėtum nesijuokti . Liuba atrodo geras žmogus . Ir šašlykus moka kepti .

29

Aukse, 31 wrote:

galėtum nesijuokti . liuba atrodo geras žmogus . Ir šašlykus moka kepti .

Nesigincysiu del to, ka ji moka o ko ne.... bet bent jau galetum varda rasyti is didziosios radaides..... big_smile

30

;D Svarbiausia - saslykus moka kepti ;D

31

Kasdien,o jei ne kasdien tai kekviena laisva akimirka

32

Hmmm.... :? :? O jei laisva akimirka 1 karta i men ? big_smile)

33

Nijole, 49 wrote:

Kasdien,o jei ne kasdien tai kekviena laisva akimirka

Nejaugi ir tokiame amziuje???? ;D

34

seniau su vaukinu myledavomes kiekviena diena po 2 kartus ir budavolabai gera kiekviena karta. kadangi db esu nescia tai pasimylim tik karta i savaite,bet buna ir dazniau. manau mylejimasis yra svarbu nes nuo ju priklauso poros santykiai. kuo dazniau myliesi tuo geriau sutari big_smile

35

tai va nereikia cia taip daznai ir myletis poto gali ir palikoniu susilaukti :::812

36

Marija, 20 wrote:

seniau su vaukinu myledavomes kiekviena diena po 2 kartus ir budavolabai gera kiekviena karta. kadangi db esu nescia tai pasimylim tik karta i savaite,bet buna ir dazniau. manau mylejimasis yra svarbu nes nuo ju priklauso poros santykiai. kuo dazniau myliesi tuo geriau sutari big_smile

va cia tai tiesa

37

Kai tik yra noras, tai ir pavarom

38

Teisingai Gabija, kam cia skaiciuot kiek daznai o kiek ne, jei yra noras ir galimybe tuo metu, tai ir pirmyn.... ;D

39

Sigitas, 25 wrote:

Teisingai Gabija, kam cia skaiciuot kiek daznai o kiek ne, jei yra noras ir galimybe tuo metu, tai ir pirmyn.... ;D

Arba pirmyn atgal, pirmyn atgal:::d17

40

na triju dienu per savaite tikrai  nepakanka