81

Re: kaip daznai poros mylisi? n-18

Ingrida, 22 parašė:

Sigitai is kurio tu Menulio iskritai??kiek zinojau tik vienas jis tera big_smile UZ KUO STORESNE PINIGINE, zinoma :::818juk daugiau nieko nereikia..tik PINIGU PINIGU ir PINIGU...nes tada viskas imanoma smile neitikinau?

Kas sake, kad as is kazkur iskritau???? Mane gandras atnese..... ir bapkiu nepaliko..... Tai iskur man viska zinot???? Klausimai tam ir skirti, kad kazka suzinot..... Nu pasipasakok, mano mieloji, itikinetoja.... ;D

82

tai tavo gandras buvo tuomet ufonautas big_smile ka, jis nezinoj, kad zemej pinigu reik turet ir daug?? yikes
na, man reikia lb lb daug pinigu..pirkciau ..oooo..jau daug pirkciau, nes nebe viena esu, o esam dviese su Evalduku tongue taigi..pirmasis pirkinys suo, antrasis katinas..mmm..ka cia dar? big_smile na, butelis koks 2 kambariu kurnors..net nzn ka dar pirkciau..meile bus, gyvent jau turesim kur, rupintis turesim kuo..ko dar reik?ai, benzo kregzdei, kuria turesim big_smile

83

Ingrida, 22 parašė:

tai tavo gandras buvo tuomet ufonautas big_smile ka, jis nezinoj, kad zemej pinigu reik turet ir daug?? yikes
na, man reikia lb lb daug pinigu..pirkciau ..oooo..jau daug pirkciau, nes nebe viena esu, o esam dviese su Evalduku tongue taigi..pirmasis pirkinys suo, antrasis katinas..mmm..ka cia dar? big_smile na, butelis koks 2 kambariu kurnors..net nzn ka dar pirkciau..meile bus, gyvent jau turesim kur, rupintis turesim kuo..ko dar reik?ai, benzo kregzdei, kuria turesim big_smile

Kazkodel ytariu kad ir Tau niekas bapkiu nepaliko.... big_smile
Beto, kodel taip neziuredama i ateity renkiesi???? Ka tu su tais dviem kambariukais veiksi kai netycia gims trynukai???? Pagalvok, juk trinukams paugejus reiks daugiau vietos.... pagalvok, kaip smagu bus gyventi jums dviems su Evaldu susispaudus mazoj virtuvej.... ;D
Beja, ka jau sneket apie sunis ir kates..... oi, dar ir benzas ir kregzde.... nu nezinau kaip jus cia linksmai gyvensit..... ;D
Beja, ka jau sneketi apie dazna sex???

84

tu te maziau itarinek tongue big_smile:D:D man nepaliko todel, kad zinojo, jog pati sugebesiu ju uzsidirbti smile (tikiuos, kad taip ir bus)
kaip tai neziuredama??pas bureja buvau, sake, kad viena vaika turesiu big_smile:D:D (o taip visad norejau dvieju neutral)na,tikiuos, kad visvien bus du :Dcia jau pasistengsim mes big_smile
o suniukas bus maziukas ir kate nediduke..tai vietos tikrai uzteks..mes daznai vaziuosim su kregzdute i gamta, pasiimsim vaikus ir suniu su kacium..tai va, namuose tik pernakvosim, pasiilsesim nuo kelioniu ir bus visi laimingi tongue
daznas sex?jei neapsisvietei tai galima juk ir miskely ir duse ;D;D

85

Ingrida, 22 parašė:

<...>daznas sex?jei neapsisvietei tai galima juk ir miskely ir duse ;D;D

ir masinoj ;D

86

Nijolyt, turbut isbandei, kad taip pridurt norejai? big_smile visgi drasuole, vazineji jau po visur wink

87

hmm :::818 as tik pratesiau tavo minti pagal vyraujancias temas. nieko asmenisko cia as neizvelgciau :-)

88

aisku neutral nieko nebeizvelgiu smile tau masina reikalinga nusigauti is tasko A i taska B big_smile skaiciau kazkur tongue

89

Ingrita, tebunie kaip sakai..... beja, butu miela Tavo nuomone isgirsti po keliu metu, kai jau tikrai turesi bent du vaikus, suny, kate ir kregzde kuriai kuro teks daug pilt nes daug vazinesit.... ;D
Namai tam, kad tik pernakvot ir pasiilset nuo vazinejimo.... cha cha cha..... irgi geras.... ;D

90

Sigitai, tikrai pasipasakosiu, jei tik kam nors bus idomu wink jei pergyveni, kad neuzteks 2 kambariu tokiai seimai tai, manau, kad klysti :|del kregzdes...kaip graziai jos dabar po dangu lakioja tongue

91

Uzteks tu dvieju kambariu, tebunie kaip sakai, jau minejau....
Tik ydomu, kiek daznai mylesites???? ;D

92

Sigitai, nebandem mes dar neutral mes uz santykius po vestuviu :Dtai nzn kaip daznai...gal mum bus daznai, o tau atrodys, kad lb mazai tongue

93

Aurelija, 22 parašė:

3-5 kartus per para.net viduri nakties atsibudus galima uzpulti partneri...

Maniake ;D

Jolita, 20 parašė:

kada uzsinori tada ir myliesi:::d17

Savanaudė ;(

94

Tomas, 26 parašė:
Aurelija, 22 parašė:

3-5 kartus per para.net viduri nakties atsibudus galima uzpulti partneri...

Maniake ;D

Jolita, 20 parašė:

kada uzsinori tada ir myliesi:::d17

Savanaudė ;(

tai galime daryti isvada, kad Tomui 3-5 kartai per para per daug arba jis taipogi maniakas big_smile
Tooomuukk neutral tai kaip ten del to chato? smile

95

Po du kart per diena  wink

96

Giorgio, 17 parašė:

oho smile)) turbūt gyvenime nieko neveiki tik dulkiniesi :DDD pritarsiu nuomonei, kad kuo užimtesnis žmogus esi, tuo rečiau pavyksta užsiimti tuo gyvenimo malonumu wink o jei abu poroje užimti, arba dar gyvena su tėvais kiekvienas, tai tų kartų vėl mažėja smile

97

Airidas, 24 parašė:

Giorgio, 17 parašė:

oho smile)) turbūt gyvenime nieko neveiki tik dulkiniesi :DDD pritarsiu nuomonei, kad kuo užimtesnis žmogus esi, tuo rečiau pavyksta užsiimti tuo gyvenimo malonumu wink o jei abu poroje užimti, arba dar gyvena su tėvais kiekvienas, tai tų kartų vėl mažėja smile

Nu gyvenu su tevais, panele gyvena taip pat su jais, bet laiko randam  wink

98

Giorgio, 17 parašė:
Airidas, 24 parašė:

Giorgio, 17 parašė:

Nes daugiau neturi ka veikt, kaip tik to laiko ir vietos ieskot.... niekis, veliau kitaip snekesi.... ;D

99

Sigitas, 25 parašė:
Giorgio, 17 parašė:
Airidas, 24 parašė:

Giorgio, 17 parašė:

Nes daugiau neturi ka veikt, kaip tik to laiko ir vietos ieskot.... niekis, veliau kitaip snekesi.... ;D

Mokslo metais mokausi, tai namo griztu 4. wasara dirbu iki 6. tai to laiko nlb ir buna,  bet randu  wink

100

Arūnas, 19 parašė:

kaip daznai poros mylisi?

myliuosi su savo lapike kasdien nes man ziauriai su ja patinka:)