Re: Reikia vyro
kas cia per pareiskimas Virginijau? ai, bet cia ne man skirta
as gi merga, ne mergyte
:D:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas cia per pareiskimas Virginijau? ai, bet cia ne man skirta
as gi merga, ne mergyte
:D:D
Draugystės ir intymių santykių ištroškusi moteris ieško vyro .
Tu jau radai. Parasyk, man.
o as vis mislijau :? kur ta Aukse dingus, kad nebesireiskia Jonines valdo :Dpaparcio zieeedaas..ooo jee ;D
Ingrida ne tu viena taip pat galvoja kur zmones dinge,o gal ji darba rado ir dar prie sono Vaidukas ka daugiau reikia?
Aukse ar cia tu ieskai? jei rasi kelis tai man viena prigriebk
geras taip spaudzia jums:?
as galvojau, kad tik vyrmas spaudzia :? pasirodo ir mergoms ;D
Vaiva, turbut taip ir bus kaip tu sakai o gal ji net nedirba, susirado nebloga jaunikaiti
as galvojau, kad tik vyrmas spaudzia :? pasirodo ir mergoms ;D
Vaiva, turbut taip ir bus kaip tu sakaio gal ji net nedirba, susirado nebloga jaunikaiti
PLAUK SULAUKSI 30 TU IR PAMATYSI KAD SU AMZIUM APETITAS DIDEJA zinai paskui jausiesi praradusi laika ir stgengsiesi "prasvaistyta" laika atsigriebti lovoje dar paminesi mano zodi
Ingrida, 22 parašė:as galvojau, kad tik vyrmas spaudzia :? pasirodo ir mergoms ;D
Vaiva, turbut taip ir bus kaip tu sakaio gal ji net nedirba, susirado nebloga jaunikaiti
PLAUK SULAUKSI 30 TU IR PAMATYSI KAD SU AMZIUM APETITAS DIDEJA zinai paskui jausiesi praradusi laika ir stgengsiesi "prasvaistyta" laika atsigriebti lovoje
dar paminesi mano zodi
Fiodorai, baik tu cia man erezijas skleist ;Dir kas per ...gal as nesvaistau to laiko :Dduoduos su visais is eiles..ka?nesimato? ;D;D;D
p.s. tikiuos bent lovoj tavo zodziu neminesiu :D:D
Taip bus dar musu Aukse vestuves atsokus...
o jus cia kalbat graziai
Vaiva, tau cia skaityt negalima tut tolka dlia tech, katoraje ocen vladeet ... nebegaliu jau rasyt ;D
gana is Klaipedietes juoktis..
gerai, Linai ir dar 20 ;D
Ingrida> kokios dar gal buti paslaptys? m? visur as galiu skaityti o mama man jau devyniolika ;D ;D ;D
atsiduosiu i geras rankas... )
Ingrida> kokios dar gal buti paslaptys? m? visur as galiu skaityti o mama man jau devyniolika ;D ;D ;D
Vaivuk, pamirsai as tave turiu saugot..tai va, neleidziu skaityt tau, tik rasyt ;D
Ingrida> kaip reikia kad mane apsaugotum taves nerasta,o dabar kai noriu pasikuturint nebegalima :? ar taip grazu?
gana is Klaipedietes juoktis..
ciu ciu ciu... nuo kada mano MIESTO pavadinimo neberasome TAISYKLINGAI ?! ?!
>> jau pataisiau
Ingrida> kaip reikia kad mane apsaugotum taves nerasta,o dabar kai noriu pasikuturint nebegalima :? ar taip grazu?
Vaiva, aisku, kad grazu tu jaunesne, tad tavo zodis tik po 24 valandos ;D
Auri, nuo tada, kai tu apleidai foruma :Ddaryk isvadas
Ingrida> nenorek kad as tave praaugciau ;D ;D tada tau is vis nebus zodzio net po 24valandos ;D ;D ;D
Vaiva, 19 parašė:Ingrida> kaip reikia kad mane apsaugotum taves nerasta,o dabar kai noriu pasikuturint nebegalima :? ar taip grazu?
Vaiva, aisku, kad grazu
tu jaunesne, tad tavo zodis tik po 24 valandos ;D
Auri, nuo tada, kai tu apleidai foruma :Ddaryk isvadas
nereikia cia nusisneket, as niekada neapleidziu forumo - mano siela visada cia pasiruosusi apsireikst ir nubaust nusidejelius istarusius neteisingai Klaipedos pavadinima
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro