181

Re: Reikia vyro

kas cia per pareiskimas Virginijau? hmm ai, bet cia ne man skirta big_smile as gi merga, ne mergyte big_smile:D:D

182

Aukse, 31 parašė:

Draugystės ir intymių santykių ištroškusi moteris ieško vyro .

Tu jau radai. Parasyk, man.

183

o as vis mislijau :? kur ta Aukse dingus, kad nebesireiskia big_smile Jonines valdo :Dpaparcio zieeedaas..ooo jee ;D

184

Ingrida ne tu viena taip pat galvoja kur zmones dinge,o gal ji darba rado ir dar prie sono Vaidukas ka daugiau reikia? smile

185

Rasa, 26 parašė:

Aukse ar cia tu ieskai? jei rasi kelis tai man viena prigriebk :::044

geras big_smile  taip spaudzia jums:?

186

as galvojau, kad tik vyrmas spaudzia :? pasirodo ir mergoms ;D
Vaiva, turbut taip ir bus kaip tu sakai smile o gal ji net nedirba, susirado nebloga jaunikaiti big_smile

187

Ingrida, 22 parašė:

Vaiva, turbut taip ir bus kaip tu sakai smile o gal ji net nedirba, susirado nebloga jaunikaiti big_smile

PLAUK SULAUKSI 30 TU IR PAMATYSI KAD SU AMZIUM APETITAS DIDEJA zinai paskui jausiesi praradusi laika ir stgengsiesi "prasvaistyta" laika atsigriebti lovoje big_smile dar paminesi mano zodi

188

Fiodoras, 26 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

PLAUK SULAUKSI 30 TU IR PAMATYSI KAD SU AMZIUM APETITAS DIDEJA zinai paskui jausiesi praradusi laika ir stgengsiesi "prasvaistyta" laika atsigriebti lovoje big_smile dar paminesi mano zodi

Fiodorai, baik tu cia man erezijas skleist ;Dir kas per ...gal as nesvaistau to laiko :Dduoduos su visais is eiles..ka?nesimato? ;D;D;D
p.s. tikiuos bent lovoj tavo zodziu neminesiu big_smile:D:D

189

Taip bus dar musu Aukse vestuves atsokus...
o jus cia kalbat graziai big_smile

190

Vaiva, tau cia skaityt negalima big_smile tut tolka dlia tech, katoraje ocen vladeet  ... nebegaliu jau rasyt ;D

191

gana is Klaipedietes juoktis..

192

gerai, Linai ir dar 20 smile ;D

193

Ingrida> kokios dar gal buti paslaptys? m? visur as galiu skaityti o mama man jau devyniolika ;D ;D ;D

194

atsiduosiu i geras rankas... )

195

Vaiva, 19 parašė:

Ingrida> kokios dar gal buti paslaptys? m? visur as galiu skaityti o mama man jau devyniolika ;D ;D ;D

Vaivuk, pamirsai big_smile as tave turiu saugot..tai va, neleidziu skaityt tau, tik rasyt ;D

196

Ingrida> kaip reikia kad mane apsaugotum taves nerasta,o dabar kai noriu pasikuturint nebegalima :? ar taip grazu?

197

Linas, 20 parašė:

gana is Klaipedietes juoktis..

ciu ciu ciu... nuo kada mano MIESTO pavadinimo neberasome TAISYKLINGAI ?! ?!

>> jau pataisiau

198

Vaiva, 19 parašė:

Ingrida> kaip reikia kad mane apsaugotum taves nerasta,o dabar kai noriu pasikuturint nebegalima :? ar taip grazu?

Vaiva, aisku, kad grazu big_smile tu jaunesne, tad tavo zodis tik po 24 valandos ;D

Auri, nuo tada, kai tu apleidai foruma :Ddaryk isvadas tongue

199

Ingrida> nenorek kad as tave praaugciau ;D ;D tada tau is vis nebus zodzio net po 24valandos  ;D ;D ;D

200

Ingrida, 22 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

Vaiva, aisku, kad grazu big_smile tu jaunesne, tad tavo zodis tik po 24 valandos ;D

Auri, nuo tada, kai tu apleidai foruma :Ddaryk isvadas tongue

nereikia cia nusisneket, as niekada neapleidziu forumo - mano siela visada cia pasiruosusi apsireikst ir nubaust nusidejelius istarusius neteisingai Klaipedos pavadinima big_smile