Re: Reikia vyro
Aukse, 31 пишет:Draugystės ir intymių santykių ištroškusi moteris ieško vyro .
as tiksiu?
Tai kad tu dar mažas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro
as tiksiu?
Tai kad tu dar mažas
pirstu durti nereikia nes dar ka pradurs Mantas pirstu siulo durti kad rastum ta tikraji jus mergaites jieskote idejos kaip galetu buti ojei pabandzius tiesiog imti ir neziureti i tas smulkmenas
sitiek sexsy vyruku kur jusu akytes nieko nesuprantu
PASIPERSU BE ISIPAREIGOJIMU susidomejai?PM man
oooo kazkas atgaivino gera tema!!! tik gaila autores nera cia...
Na ir kaip cia su tom paieskom?
as tiksiu?
XDDDDDDDDD
ziuriu cia moterims truksta demesio mielosios tu vyru yra tik kartais netinkamai ieskote
patariu tau rasa apsispresti ko istikro nori tik tada gali kaska normalaus surasti;)nes pvz man asmeniskai tai nepatinka tokios moteris kurios siulo draugyste,bet patcios vis nezino ko nori.
Haa haaa "Aš tiksiu?";D
Bet istikruju kaip liudna, kad temos autores nera pokalbiuose... :V
mano nuomone, tokius skelbimus gali rasyti tik visiskai nusivylusi savimi moteris. Nejau nerandi sau tinkamo, apsizvalgyti galbut reikia ir pamatysi ta, kuris ispildys visu tavo norus. Arba tu nori to, kas nepasiekiama arba isvis neimanoma, cia ir vel kita problema
O sakyk tu nenusivylusi moterie, o tu zvalgaisi ir matai tuos vyrus ar kaip cia dabar
nereikia nei zvalgytis, ju ir taip yra patys ateina, tik reikia issirinkti ir manau cia kiekvienai taip gali buti
nuo kada vyras turi pildyti moteru norus ?
demokratija turi buti tiek poroje, tiek seimoje, jei po to i tai issirutilioja, o kitaip, tai velniop, nereikia,
pilna moteru normaliu, kaip ir vyru.
ziuriu cia visi pilni optimizmo irfantazijos,na tai puiku !
ziuriu cia as pats is tu vos ne jauniasia mesa busiu rasanciuju...
man patinka tokios merginos kurios iesko su kuo padukt ir to neslepia,bet,kad dauguma nemoka to pasakyti,eina tiesiai per aplinkui,kaip,kad cia dauguma
norit,iskart rasot tiesiogiai zmogui jei domina ir turit ka susitart...
As laisvas,kam reikia?
hm..
mhmm
ko sypsosi Vaida nepratarus ne zodzio ?
tas mhmm turetu reiksti ka ?
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro