61

Re: Reikia vyro

Violeta, 39 wrote:

žinai, jei turėtum tuos turtingus tėvus - prarastum daug patirčių big_smile siustum iš neturėjimo kas veikti. Pažiūrėk į Paris Hilton big_smile big_smile Ar pavadintum tokį gyvenimą prasmingu? kai nebėra ko siekti, tik vakarėliai, alkoholis ir yikes kalėjimas

Kazkaip net keista... as sutinku su sia mintim... ;D

62

Mano nuiomonė tokia pati smile Geriau gyvensiu biednai , bet neprisileidinėsių netikusių vyrų .

63

Aukse, 31 wrote:

Mano nuiomonė tokia pati smile Geriau gyvensiu biednai , bet neprisileidinėsių netikusių vyrų .

Biednai-tai cia turtine prasme?
Vyrams patinka patvirkusios merginos.Is manu pazystamu, tos patvirkusios merginos nebuna vienos, apie jas sukasi pulkai  bernu, nors jos nera ir graziausios.Va o tos dorosios taip ir laukia savo sekmes.
Taip kad gyvenime nera teisybes.

64

Aukse, 31 wrote:

Kodel manai, kad turtingas vyras, butinai turi but netikes? ;D

65

http://forumas.ieskok.lt/imgload/4387  sigitai tikrai sutikai su mano mintimiss? net keista yikes :?

66

Teisingai , Aukse, nėra . Geri turtingi vyrai renkasi jaunas manekenes .

67

Aukse, 31 wrote:

Teisingai , Aukse, nėra . Geri turtingi vyrai renkasi jaunas manekenes .

Neytiketina, kad VISUS turtingus vyrus pazysti... Nejaugi tikrai manai ir tiki tuom, kad turtingi, tik ir renkasi jaunas manekenes? :V

68

Matai Sigitai, tokio tyrimo (sociologinio) tikriausiai niekas neatliko. Imtys per mažos tikriausiai. big_smile  :::044 Bet dauguma žinomų turtingų žmonių gyvena arba dvigubą gyvenimą (su meilužėmis ir tt.) arba išsiskyrę

ir kas per amžinas įrodymas "visus", "visi" . jei kažkas gimė su šešiais pirštais, taiturbūt negalime sakyti, kad žmonės ant rankų turi po penkis pirštus, ar ne? pagal Tavo logiką tongue

69

U=tenka pažiūrėti tv ar spaudą paskaityti . tai ir susidaro tokia nuomonė , arba manekenės patinka arba pagyvenusios bufetininkės , bondinės .

70

antra vertus, dar reikia ir išminties tokia blondine būti :::044 dar kad ir per Svogūnus palinkėtum sėkmės kitoms :::044 nes kai pagalvoji - va, sėdim protingos :::035 geros :::a14 gražios :::856 o širdis prašo kažko... bliondiško tongue

71

Gal vertėtų plaukus persidažyti , kad pasisektų :::818

72

Violeta, 39 wrote:

jei kažkas gimė su šešiais pirštais, tai turbūt negalime sakyti, kad žmonės ant rankų turi po penkis pirštus, ar ne? tongue

Galime.... bet ar reikia???    juk akyvaizdzius dalykus apsneketi zodziais nebutina... big_smile

73

tai mums ir anie faktai akivaizdūs ;D ;D

74

Violeta, 39 wrote:

tai mums ir anie faktai akivaizdūs ;D ;D

;D juokinga, tik gaila cia neatsakymas... ;D

75

kodėl? :?

76