81

Re: Reikia vyro

Tai tik čia ir galima taip juokauti . Negi čia reikia būti rimtiems . Neužtenka , kad realiame gyvenime būnam rimti ? Viską ką aš kalbėsiu apie seksa , prašau nepriimti už rimtas kalbas .

82

Elena, 31 parašė:

Na jau aisku kokios " nekaltos" smile

kol teismas nenusprendė - kitaip - nekaltos :::250

83

Kodėl čia vyrai neužeina  :::734

84

Todel kad...savo nuomone apie sita tema as parasiau auksciau..O ir siaip nelabai kokia mano nuomone apie senmerges vyresnes nei 25 mazdaug..Cia aisku mano asmeniski pasisakymai, kitiems gal idomu..:D

85

Aukse, 31 parašė:

Kodėl čia vyrai neužeina  :::734

Tai gal del to, kad slapstosi nuo Taves... ;D

86

Nuo man3s nepasisl4psi :::030

87

Tomas, 28 parašė:

Todel kad...savo nuomone apie sita tema as parasiau auksciau..O ir siaip nelabai kokia mano nuomone apie senmerges vyresnes nei 25 mazdaug..Cia aisku mano asmeniski pasisakymai, kitiems gal idomu..:D

čia irgi mano labai asmeniškas pastebėjimas :::757 kad senmergės šiais laikais nuo 45 metų. tik mažvaikiai jaučiasi baisiai važni :::608

88

Aukse, 31 parašė:

Nuo man3s nepasisl4psi :::030

Temos pavadinimas "reikia vyro"... vadinasi Tu jo neturi, nerandi ir pats neatsiranda... o tai reiskia, kad jie jau senei pasislepe o Tu nieko net neytari... ;D ;D ;D

89

Sigitai, ji dar neparašė kokio reikia? gal vienkartinio naudojimo? big_smile gal pavaduotojo?

90

Na taip, Violeta... gal ji tiesiog niekur neuzsimine kokio reikia... o gal temos pavadinimas turetu but "reikia guminio vyro"... ;D

91

tai vadinama vienu žodžiu :::355 . o vyras yra vyras... o gal ne? gal mano pažiūrois pasenuisos?

92

Zinau ko jai reikia!!!!! Vyro be B), kad nenoretu sexo per pirma pasimatyma... ;D ;D ;D

93

o kitokių manai nėra? :::209
Sigiiiitai, sūneli, taip prastai apie visus vyrus.... :::a55

94

Geriau patikrintum kaip pasiruošimas vestuvėms vyksta .

95

Violeta, 39 parašė:

o kitokių manai nėra? :::209
Sigiiiitai, sūneli, taip prastai apie visus vyrus.... :::a55

Kodel apie visus ir kodel apie vyrus??? :V
As juk su vyrais i pasimatymus nevaikstau... ;D

96

o taigi tave atidavė kažkam ;D

97

nepavyduliaukit, o vyro ieskokit... ;D

98

tai geriau lai palaukia kol japonai istobulins savo robotukus ir uzsisako vyro skeleta, judanti, kalbanti ir nenorinti sekso big_smile~

99

labai juokinga :::028

100

Sigitas, 25 parašė:

nepavyduliaukit, o vyro ieskokit... ;D

tai aišku pavyduliauju. tave atidavė kažkokiam vyriokui, o mums normalioms kas lieka? ;(