Re: Reikia vyro
Tai tik čia ir galima taip juokauti . Negi čia reikia būti rimtiems . Neužtenka , kad realiame gyvenime būnam rimti ? Viską ką aš kalbėsiu apie seksa , prašau nepriimti už rimtas kalbas .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai tik čia ir galima taip juokauti . Negi čia reikia būti rimtiems . Neužtenka , kad realiame gyvenime būnam rimti ? Viską ką aš kalbėsiu apie seksa , prašau nepriimti už rimtas kalbas .
Na jau aisku kokios " nekaltos"
kol teismas nenusprendė - kitaip - nekaltos
Kodėl čia vyrai neužeina
Todel kad...savo nuomone apie sita tema as parasiau auksciau..O ir siaip nelabai kokia mano nuomone apie senmerges vyresnes nei 25 mazdaug..Cia aisku mano asmeniski pasisakymai, kitiems gal idomu..:D
Kodėl čia vyrai neužeina
Tai gal del to, kad slapstosi nuo Taves... ;D
Nuo man3s nepasisl4psi
Todel kad...savo nuomone apie sita tema as parasiau auksciau..O ir siaip nelabai kokia mano nuomone apie senmerges vyresnes nei 25 mazdaug..Cia aisku mano asmeniski pasisakymai, kitiems gal idomu..:D
čia irgi mano labai asmeniškas pastebėjimas kad senmergės šiais laikais nuo 45 metų. tik mažvaikiai jaučiasi baisiai važni
Nuo man3s nepasisl4psi
Temos pavadinimas "reikia vyro"... vadinasi Tu jo neturi, nerandi ir pats neatsiranda... o tai reiskia, kad jie jau senei pasislepe o Tu nieko net neytari... ;D ;D ;D
Sigitai, ji dar neparašė kokio reikia? gal vienkartinio naudojimo? gal pavaduotojo?
Na taip, Violeta... gal ji tiesiog niekur neuzsimine kokio reikia... o gal temos pavadinimas turetu but "reikia guminio vyro"... ;D
tai vadinama vienu žodžiu . o vyras yra vyras... o gal ne? gal mano pažiūrois pasenuisos?
Zinau ko jai reikia!!!!! Vyro be B), kad nenoretu sexo per pirma pasimatyma... ;D ;D ;D
o kitokių manai nėra?
Sigiiiitai, sūneli, taip prastai apie visus vyrus....
Geriau patikrintum kaip pasiruošimas vestuvėms vyksta .
o kitokių manai nėra?
![]()
Sigiiiitai, sūneli, taip prastai apie visus vyrus....
Kodel apie visus ir kodel apie vyrus??? :V
As juk su vyrais i pasimatymus nevaikstau... ;D
o taigi tave atidavė kažkam ;D
nepavyduliaukit, o vyro ieskokit... ;D
tai geriau lai palaukia kol japonai istobulins savo robotukus ir uzsisako vyro skeleta, judanti, kalbanti ir nenorinti sekso ~
labai juokinga
nepavyduliaukit, o vyro ieskokit... ;D
tai aišku pavyduliauju. tave atidavė kažkokiam vyriokui, o mums normalioms kas lieka? ;(
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Reikia vyro