Re: Sekso partnerio paieška?
Seksas gerai , bet ir be jo blogai...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sekso partnerio paieška?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
29 metu proto lavinimo vaisius - ispaustas sakinys kurio issakytos minties logine verte kaip 13 metu vaiko..:D
Kipras, 29 parašė:Seksas gerai , bet ir be jo blogai...
29 metu proto lavinimo vaisius - ispaustas sakinys kurio issakytos minties logine verte kaip 13 metu vaiko..:D
Daugiau tolerancijos, Tomai, mane irgi tas sakinukas „pakerėjo“, bet aš santūriai nutylėjau apie tai, ką pagalvojau.
matyt Gabija pati ieskai,nerandi,neitinka.Juk tai gana patogu,parase vienam kitam,juk realiu pazinciu ne tiek daug.Vyrai medziotojai is prigimties,tai ir medzioja,kiekvienas savaip,kas kuklturingai,kas vulgariai,o kazkas ir meile atranda...daugumai truksta bendravimo,atvirumoi,juk cia galima issakyt taio ko paprastai gal ir nesakytum.Juk ir moterys dabar aktyviai iesko,paziurek kiek ju daug.Kas naudos,kas malonumo...esi viena is ju,tai ir nesikabinek...
matyt Gabija pati ieskai,nerandi,neitinka.Juk tai gana patogu,parase vienam kitam,juk realiu pazinciu ne tiek daug.Vyrai medziotojai is prigimties,tai ir medzioja,kiekvienas savaip,kas kuklturingai,kas vulgariai,o kazkas ir meile atranda...daugumai truksta bendravimo,atvirumoi,juk cia galima issakyt taio ko paprastai gal ir nesakytum.Juk ir moterys dabar aktyviai iesko,paziurek kiek ju daug.Kas naudos,kas malonumo...esi viena is ju,tai ir nesikabinek...
Sveika, iš kur ištraukei, kad aš kabinėjuos, juk aš bandau tik faktą konstatuot. Ko ieškau aš? Aš viską turiu, susipažinau kavinukėj, neprireikė interneto. Šiaip, juk tai esmės nekeičia, manau, bet kokia paieška yra gera, jei ji pateisina lūkesčius.
pritariu Gabija tau 100%:)
Tai persisikaityk ka rasei
ir kas tuos vyrus suprast gali,manau jie nori to ir siekia to tol, kol neturi,negauna. o po to jau nebįdomu ir vėl nauja paieška. O ką moteriai daryt?
Tai persisikaityk ka rasei
Puikiai žinau ką parašiau, keista, kad supranti tai kaip kabinėjimąsi.
ir kas tuos vyrus suprast gali,manau jie nori to ir siekia to tol, kol neturi,negauna. o po to jau nebįdomu ir vėl nauja paieška. O ką moteriai daryt?
o moteriai belieka kaip nors szewrej nusiszudyt... jei jau tooookios dyyydeles parkes gywenime
O tau alfredai linkiu isaugti is vaikiskos rasysenos.
O tau alfredai linkiu isaugti is vaikiskos rasysenos.
Sakai, vaikiškos? Aš tai, maniau, kad čia kažkoks šifras, kurio iškoduot man niekaip nepavyksta.
Ce nzn ar isviso ka galima rasti nk neradau nei seip draugu,nei panos,nei sekso partneres, tad seip stumiu ce laika susirasinejant dbr ir suda pamalt
Ce nzn ar isviso ka galima rasti
Butent..... nezinai..... ;D
Ce nzn ar isviso ka galima rasti
nk neradau nei seip draugu,nei panos,nei sekso partneres, tad seip stumiu ce laika susirasinejant dbr ir suda pamalt
Kas tikrai nori, tas ir suranda.
Na susirast galima vaikina per interneta, deje tai dazniausiai buna trumpalaikes draugystes (as cia ne apie save, jei ka )
tik ne cia
tik ne cia
o kur
niekada negali zinoti kas.. kur ...ka ...suras
na jus cia ir pavarot kai netingit galiu dauk ka paneikti gabija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sekso partnerio paieška?