Re: "Pavargau nuo gyvenimo"
tai gyvenu, gyvenu bet noris gyvent su uzsidegimu, aktyvumu, kaip anksciau kad buvo
o ne vos "ai, kaip yra, taip" arba "shian tingiu"
idomu, Activia padetu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → "Pavargau nuo gyvenimo"
tai gyvenu, gyvenu bet noris gyvent su uzsidegimu, aktyvumu, kaip anksciau kad buvo
idomu, Activia padetu?
tai gyvenu, gyvenu
bet noris gyvent su uzsidegimu, aktyvumu, kaip anksciau kad buvo
idomu, Activia padetu?
Mergaite, jau Tau jokios "aktyvijos" nepades, nebent sugebesi gyvenimui nusiteikt tinkamai.... o kas yra tinkama, Kaip jau minejau, pasnekesim veliau.... ;D
Indre, 20 пишет:tai gyvenu, gyvenu
idomu, Activia padetu?
Mergaite, jau Tau jokios "aktyvijos" nepades, nebent sugebesi gyvenimui nusiteikt tinkamai.... o kas yra tinkama, Kaip jau minejau, pasnekesim veliau.... ;D
o tas "veliau" cia kada?
Sigitas, 25 пишет:Indre, 20 пишет:tai gyvenu, gyvenu
idomu, Activia padetu?
o tas "veliau" cia kada?
Kokia cia Tavo sukurta tema???? "pavargau nuo gyvenimo"???? Hmmm.... tebunie... tik kodel mes sioje temoje turim leistis i krastutinumus????
teisingai, nera ko i juos leistis, bet jei tipo Tu gali ishdestyt, kaip nusiteikt tinkamai gyvenimui, tai prashom, pasireikshk juk tai irgi i tema ieina, tai tiesiog problemos sprendimas
na jei nera "nerimo" sindromo, is ko issivysto depresija, reiskias tera siaip valios stoka. Visiems buna, prisiverti,pasiryzti ir olia . O jei yra nerimas, padidejas siridies pulsas ir kiti daiktai, kreipkis pas daktara.
Bet aktyvi veikla yra vaistas nuo visu ligu
na jei nera "nerimo" sindromo, is ko issivysto depresija, reiskias tera siaip valios stoka. Visiems buna, prisiverti,pasiryzti ir olia . O jei yra nerimas, padidejas siridies pulsas ir kiti daiktai, kreipkis pas daktara.
Bet aktyvi veikla yra vaistas nuo visu ligu
Giedriau, beveik pritariu Tavo nuomonei, Veikla turi geros ytakos zmogui..... bet kas liecia depresija, tai ji neisgydoma..... o kas liecia nervinius sutrikimus, tai taip, reikia kreiptis pas gydytojus (taippat ir del depresijos).... Visa kita gydit galima ir paciam.... ;D
am, veikla tikrai nesiskundziu: ryte paskaitas, po paskaitu darbas... ne darbo metu mokslai ar draugai. Na nea, Giedriau, nerimo jokio lyg nejauciu ir su shirdies darbu bei pulsu viskas tvarkoj
am, veikla tikrai nesiskundziu: ryte paskaitas, po paskaitu darbas... ne darbo metu mokslai ar draugai. Na nea, Giedriau, nerimo jokio lyg nejauciu
ir su shirdies darbu bei pulsu viskas tvarkoj
Ei, mergaite, Tu puikiai supranti kas vyksta Tavam gyvenime, kodel bandai forume patikrint kitu reakcija????
Indre, 20 пишет:am, veikla tikrai nesiskundziu: ryte paskaitas, po paskaitu darbas... ne darbo metu mokslai ar draugai. Na nea, Giedriau, nerimo jokio lyg nejauciu
ir su shirdies darbu bei pulsu viskas tvarkoj
Ei, mergaite, Tu puikiai supranti kas vyksta Tavam gyvenime, kodel bandai forume patikrint kitu reakcija????
taip, ash viska puikiai suprantu, juk sakiau, kad nera jokiu roziniu akinuku. Bet vistiek tas nuovargis viskam man lb nepatinka, tad tikiuos, kad savo patirtim kiti pasidalins ir pasiulys gal kaip to atsikratyt...Jokiu reakciju ash netikrinu... Ne tokia tema reakcijas tikrint...
gerbiamas sigitai, as patsai issigydziau depresija , kas tikrai nebuvo lengva. Nes nuejus pas psihoterapiautus, tu gali gauti vaistu, kurie salina pasekme (bloga savijauta), ir tu pasijautes gerai neieskai priezasciu, del ko tau uzejo ta nesamone
gerbiamas sigitai, as patsai issigydziau depresija
, kas tikrai nebuvo lengva. Nes nuejus pas psihoterapiautus, tu gali gauti vaistu, kurie salina pasekme (bloga savijauta), ir tu pasijautes gerai neieskai priezasciu, del ko tau uzejo ta nesamone
Giedriau, as pasikartoju, tikroji depresija neisgydoma, ja tik pristabdai vaistais..... Nervinius reikalus gali ir sustabdyti.... gerai, nesvarbu, as nekompetetingas sneketi tokiomis temomis ir nepulsiu gincytis.... tebunie Tavo tiesa.... ;D
reiskias as neisgydytas
Na mano atsakymas butu tas, kad medicina tikrai nera visazine , nes ten dirba tokie patys zmones kaip mes
reiskias as neisgydytas
![]()
![]()
Na mano atsakymas butu tas, kad medicina tikrai nera visazine
, nes ten dirba tokie patys zmones kaip mes
Giedriau, jau "saunam" labai "giliai"..... Cia tema ne apie tai.... ;D
na jo, bet tai diskusija
o merginai, tai dar galiu pamineti tik tiek:
jeigu jautiesi blogai, reiskias kazka darai ne taip arba kazko nedarai
daryk isvadas
na jo, bet tai diskusija
![]()
o merginai, tai dar galiu pamineti tik tiek:
jeigu jautiesi blogai, reiskias kazka darai ne taip arba kazko nedarai![]()
daryk isvadas
mielai jas padaryciau, tik vat tame ir beda,kad nezinau,kas ne taip, nes iki shiol mano gyvenimas man labai patiko...:)
taip, ash viska puikiai suprantu, juk sakiau, kad nera jokiu roziniu akinuku. Bet vistiek tas nuovargis viskam man lb nepatinka, tad tikiuos, kad savo patirtim kiti pasidalins ir pasiulys gal kaip to atsikratyt...Jokiu reakciju ash netikrinu... Ne tokia tema reakcijas tikrint...
Poshlint irgi sugebi.... Tai ne viskas taip blogai, kaip pasakoji.... O uz Tave niekas neatliks jokiu veiksmu..... susitaikyk su tuom, ka turi, ir pastebesi, kad gyvenimas nera toks blogas, koky Tu jy ysivaizduoji.... ;D
Indre, 20 пишет:taip, ash viska puikiai suprantu, juk sakiau, kad nera jokiu roziniu akinuku. Bet vistiek tas nuovargis viskam man lb nepatinka, tad tikiuos, kad savo patirtim kiti pasidalins ir pasiulys gal kaip to atsikratyt...Jokiu reakciju ash netikrinu... Ne tokia tema reakcijas tikrint...
Poshlint irgi sugebi.... Tai ne viskas taip blogai, kaip pasakoji.... O uz Tave niekas neatliks jokiu veiksmu..... susitaikyk su tuom, ka turi, ir pastebesi, kad gyvenimas nera toks blogas, koky Tu jy ysivaizduoji.... ;D
jej, ash niekada nesakiau, kad gyvenimas blogas. Kodel viska taip sureikshmini? Kur pastebejai, kad buciau sakius, jog man laaaabai viskas blogai ir vos ne nebenoriu gyvent? Ar ash jau reikshtis nebemoku...:) tiesiog nuovargis ir nusivylimas yra du skirtingi dalykai, o Tu bandai vos ne viska man priskirt
Ir beje, kur Tu mano poshlinimus pastebejai? :?
jej, ash niekada nesakiau, kad gyvenimas blogas. Kodel viska taip sureikshmini? Kur pastebejai, kad buciau sakius, jog man laaaabai viskas blogai ir vos ne nebenoriu gyvent? Ar ash jau reikshtis nebemoku...:) tiesiog nuovargis ir nusivylimas yra du skirtingi dalykai, o Tu bandai vos ne viska man priskirt
![]()
Ir beje, kur Tu mano poshlinimus pastebejai? :?
Negana to, kad nesupranti ka as bandau pasakyti, tai dar ir pyksti...... tipo nuo to Tau geriau pasidaro????
Negana to, kad nesupranti ka as bandau pasakyti, tai dar ir pyksti...... tipo nuo to Tau geriau pasidaro????[/quote]
nes tiesiog man taip atrodo, kad bandai vos ne suvartyt mane, kad tipo ash vos ne vaizduoju vargshele ir pan.,demesio trukumas...Ir tuo paciu dar "prirashai" man tai, apie ka net uzsiminus nebuvau...
Ir nepykstu ash bet jei ir toliau taip kabinesies, tai visko gali but
nesigincyjam, tai rimtai tuoj bus karo paskelbimas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → "Pavargau nuo gyvenimo"