You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Aivaras
- Forumo Liūtas
Re: "Pavargau nuo gyvenimo"
Esmeralda wrote:malaletku fraze-jaucias nu tokie patyre ,tiek zinantis bet iki siol su tevais gyvenantys:)
Kaip matau tik jūs galit visus malaletkom,seniais užgaulioti galit ir automatais varpyti , tai gal galvojat administracija į jūsų išsišokimus turi pro pirštus žiūrėti. Žmonės kalbasi diskutuoja ir jokių užgauliojimų iki tokių naglų virukų atėjimo į temą. Kaip šauksi taip ir atsilieps,o su naglais moku tik naglai kalbėti,ir nei vieno taktiškai kalbančio neužkabinau
Matosi kad taktiskai kalbancio dar nei vieno neuzkalbinai... Tikrai taip, naglai sneketi tik ir temoki... Taves visai taktiskai paklausta buvo..
Kur as tave sene ar malalietka uzgauliojau?
O su kuo as gyvenu tai nei tu zinai nei tu blevyzgok.. 

- Esmeralda
- Forumo Liūtas
tinsanis2012.05.09 09:26
Narys
Neprisijungęs
ID: 754944
Žinutės: 630
Žiūrėti visas temas
malaletku fraze-jaucias nu tokie patyre ,tiek zinantis bet iki siol su tevais gyvenantys:

- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Apie malaletkas gyvenančias su tėvais Aivarai aš nukopijau nuo Tinsanio,ir kad tai parašė jis ,net nepastebėjai ,o kai tas įrašas pasirodė pas mane ,tai jau senė nežinanti ką raššo. Tai kai dalyvauji diskusijoje gerai perskaityk ,kas ką rašo ,o tada komentuok. Aš komentuoju pagal tai ką žmogus pasako ,o ne pagal nuostatas kas sakė.
Atrodo ne kvailas ir komentuoji protingai ,žinoma ne su visom tavo nuomonėm sutinku ,kitaip ir būti negali,bet neprotinga reikalauti ,kad visi šoktų pagal tavo dudelę ,nes ir kiti turi galvas ir savo nuomonę.
164 Reply by Aivaras 2012-09-07 21:49 (edited by Aivaras 2012-09-07 21:59)

- Aivaras
- Forumo Liūtas
Jei tamstai Tinsanis uzkliuvo ar kazka su juo nepadalinate tai bukite miela, taip ir ivardinkite tu Tinsani toks ir anoks, o kai po mano ir Tinsanio komentaru daugiskaita pareiskiama kazkas tai manau tamstai nereikia aiskinti daugiskaitos ir vienaskaitos prasmes.
Tuo labiau kad Tinsanis tik pritare mano issakytai nuomonei apie spamerius ir jis kaip ir as buvo visiskai teisus. as su tinsanio nuomone pvz ir daug kur nesutinku, bet jei jis teisus tai teisus tikrai del to kad kazkur musu nuomones nesutapo vien del to jo ten kur jis teisus aploti kaipm kazkas kuriu vardu tebunie del laiko stokos neminseime nesiruosiu..
Tamsta gali ne tik kad ne pagal mano, gali ir apskritai nesokti, o ir sokti dar reikia moketi... kitaip gausis tik cirkas ka tamsta sokdama daro..

- Lina
- Forumo Pradedantysis
Atsakant i klausima-taip, zinoma, buna momentai, kai jauciuosi nuo gyvenimo pavargus. Ir kaip anksciau jau kazkas rase-uzsisuki kasdieniuose reikaluose, pamirsti, kad gyvename viena karta, kad yra dar ir malonumai.
Tada saskaita netrunka ateiti-jautiesi nuo visko pavarges. 

- Iveta
- Forumo Naujokas
Daugelis žmonių pavargsta nuo gyvenimo, vieni nuo kasdieninės rutinos, kiti nuo nieko neveikimo. Reikia paįvairinti savo gyvenimą, kartais pasielgti taip, kaip niekada nesielgi, atsiriboti nuo visko ir leisti sau pasilepinti tuo, kas tau teikia malonumą
.

- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Sakoma ,kad du panašūs charakteria,pešasi dažniau nei skirtingi.O kad dažnai galvojame panašiai aš jau buvau atkreipusi dėmesį skaitydama komentarus.Skaitau,ir mintyse galvoju parašysiu tai ir tai. Ir daskaičiusi iki Aivaro komentaro nebeturiu ką rašyti,nes jis viską išdėstė savo komentare,atrodo ir prudurti neturiu ką.Labai nustebau ,kai puolimas prasidėjo dėl kvailų komentarų.O pasirodo ,kad dėl to ,kad komentaras ne po tuo asmeniu. Tarp kitko daug komentarų man ir Tinsianio patiko.Bet ir su jo komentarais ne visada turi sutapti nuomonė,kitaip ir diskusijų nevyktų.
O ginčai dažnai ir kyla dėlto ,kad per daug sureikšminame kritiką ir kitakart nepelnytai priskiriame ją sau. Nemažą vaidmeni vaidina mūsų ambicijos,ir karštakošiska reakcija,nesiginsiu tokių trūkumu turiu ir aš.Be trūkumu nėra nei vieno žmogaus,bet svarbiausuia po konflikto nusiraminus analizuoti situaciją,kada atvėsta emocijos,tada gyvenime mažiau susidursime su problemomis.
Šis komentaras mano pamastimas ,o ne kažkam asmeninis priekaištas.

- Teo
- Forumo Fantomas
Indre, 20 wrote:Ar Jums teko kada jaustis, kad pavargote gyvent? Kokiu momentu tai jautėte ir kaip "išsigydėte" nuo to? O gal iš vis tai neįmanoma ir tai tėra bereikšmė frazė?
Nebandei pailseti nuvaryti su bernu kur nors prie vidurzemio juros isiversti smelije isgerti ko nos egzotisko , vaisiai saule jura ir sexsas . Turetu padeti 

- Aivaras
- Forumo Liūtas
Kekvienam savo zinoma... Bet as mieliau renkuosi koki ezera musu misko gludumoje... Nori pailseti nuo visko., bek kuo toliau nuo civilizacijos per pora dienu naujai atgimsi.. O kurortai.. skruzdelynas turistu.. ten paosti reikia vaziuoti o ne ilsetis nuo visko..

- Regina
- Forumo Naujokas
cia jus rasote kad pavargote,bet kiek suprantu nuo neturejimo ka veikti,bet pagalvokite kai kiti dirba ir uz jusu neturejimo ka veikti...

- Aivaras
- Forumo Liūtas
Zinoma kad mes nedirbame ir cia is neturejimo ka veikti rasome o pinigai mums maisais tiesiog is dangaus krenta. Na dar tokiems kaip tamsta dirbantiems ant sprando sedime ir ju saskaita zinok gyvename... Taip tu visiskai teisi tokie jau mes visi cia rasantys...
Sveika prisijungus prie musu gretu nedirbanciuju ir cia rasanciuju. Tamsta juk irgi cia parase...

- Vidmantas
- Forumo Vijurkas
Aivaras wrote:Zinoma kad mes nedirbame ir cia is neturejimo ka veikti rasome o pinigai mums maisais tiesiog is dangaus krenta. Na dar tokiems kaip tamsta dirbantiems ant sprando sedime ir ju saskaita zinok gyvename... Taip tu visiskai teisi tokie jau mes visi cia rasantys...
Sveika prisijungus prie musu gretu nedirbanciuju ir cia rasanciuju. Tamsta juk irgi cia parase...
Aivaras, pamokele Reginai gera numete 

- Esmeralda
- Forumo Liūtas

- Teo
- Forumo Fantomas
cia kaip tame filme Hich .bicas moko nsavo klientus kaip meile susirasti o pats tai meileje tai nelabai ... tai ir tie autoriai kuria romanus apie atsipalaidavima o patys sedi ir raso memuarus iki komos

- vytautas
- Forumo Naujokas
176 Reply by Paulius 2012-10-31 19:13 (edited by Paulius 2012-10-31 20:14)

- Paulius
- Forumo Naujokas
isimylek ir viskas susitvarkys. patikek 

- eniks
- Forumo Pradedantysis
ka ten isimylet,imk virve muila ir pirmyn,a taip a taip nera to gyvenimo))))

- hawkat
- Forumo Naujokas
Manau kad jus ieskot, bet patys nezinot ko, parasykit man pakalbesim 

- Gabija
- Forumo Naujokas
as taip jauciuosi daznai.... bet tai tesiog padeda arba kai geri bet daznaiusiai alkoholis nepadeda..... tu tik uzsimirsti apie tai bet to negali visiskai pamirst.....

- Shameless
- Forumo Fantomas
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 Next
You must login or register to post a reply