Re: padekit, reik koja pagydyt skubiai!!!
hmm. trinti.. nes cia jokio patarimo nera o kad binta uzsivynioti ar tepaliuku pasitepti zinom ir taip visi..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → padekit, reik koja pagydyt skubiai!!!
hmm. trinti.. nes cia jokio patarimo nera o kad binta uzsivynioti ar tepaliuku pasitepti zinom ir taip visi..
deep relief gelis super;)
Šiaip aš ne gydytojas ir jau šeštadienis praėjo ,per ta laiką koja tikriausiai gangrenavo ir nukrito :=D
Jei jau kas kitas ką tik susimušėt koja nestipriai ir ištino ,pirma dėkit ja į tazika ir užliekit šalto vandens, įberkit morkų petražolių+ razmarinų ...oiiii !!! Čia ne tas (sriubos receptas) drįžkim atgal kur šalta vandenį pylėm;D koja laikant šaltyje ne taip skauda o kai skausmas praėis ja reikia šildyti kad patinimas kuo greičiau nuslūgtu .Kaip sakiau jei nestipriai ,jei stipriau tai REIKIA pas LIGONINE NUEIT :}
tas gelis saldo ir nuima patinima;) isbandyta;p
Šiaip aš ne gydytojas ir jau šeštadienis praėjo ,per ta laiką koja tikriausiai gangrenavo ir nukrito :=D
Jei jau kas kitas ką tik susimušėt koja nestipriai ir ištino ,pirma dėkit ja į tazika ir užliekit šalto vandens, įberkit morkų petražolių+ razmarinų ...oiiii !!! Čia ne tas(sriubos receptas) drįžkim atgal kur šalta vandenį pylėm;D koja laikant šaltyje ne taip skauda o kai skausmas praėis ja reikia šildyti kad patinimas kuo greičiau nuslūgtu .Kaip sakiau jei nestipriai ,jei stipriau tai REIKIA pas LIGONINE NUEIT :}
Kaip prajuokinai ;D
Jei rimtai mąstant. SVarbiausia, kad nebūtų kaulo lūžio ar skilimo, nes tada šalti kompresiukai ir tepaliukai nepadės, reikia įtvirtinti gipsu ar įtvaru. Manau traumatologui reikia pasirodyti jei labai skauda(judinant pirštus) yra patinimas. Jei blogai sugys atsilieps vėliau...
;luzio ar skilimo skausmas netolygus smarkiam sumusimui, tj visiskai kitas jausmas;(tiesiog mano atveju padejo tepalas, bet kitiemsgal ne taip pasiseke...:O
;luzio ar skilimo skausmas netolygus smarkiam sumusimui, tj visiskai kitas jausmas;(tiesiog mano atveju padejo tepalas, bet kitiemsgal ne taip pasiseke...:O
Va va kad ne visada. Syki vaiksciojau savaite su luzusiu nyksciu ir nieko. Jokiu skausmu neirastu tik akd visas pirstas vaivorykstes spalvom nusidaze. Kai nuejau pas daktarus mane isvadino durnius ir liepe kitakart ankssciau ateit.
Esme tame kad skausmo nebuvo nors mano sanarys gerai skiles buvo...
kosmaras, niu as du kart ranka sulauzius buvau, tj skausmas milijona kartu didesnis nej kaj lb stipriai sumusus. kaip buso si karta...
Mano pusbroliui irgi buvo, kad susilauze ir nebuvo to skausmo na gal ten buvo kazkoks, bet nedidelis
karta draugelis susilauze zandikauli simetriskai, skilo;D jam gydytojei nezinojo kaip gipsa det ;D sake pora medvarsciu isuko
kosmaras;( ir kai pjis dabar?
kosmaras;( ir kai pjis dabar?
po luzio sugije kaulai praplete zandykauli
matyt ne kaip atrodo vyrukas......
matyt ne kaip atrodo vyrukas......
normaliai atrodo, pamacius net nepasakytum kad kazkas netaip :V ar zinai kad zmogaus veidas nevisiskai simetriskas ,jei butu visiskai simetriskai negraziai atrodytu ,tai mazos deformacijos ir prideda veidui zamumo ir patrauklumo
na as nenoreciau kad man luze kaulai pridetu patrauklumo
pamenu vaikystej sugalvojau lenktynes laiptinej..ten kazkaip idomiai laiptais nubegt reikejo:D irr...nykstelejau koja..sakau draugei skauda..sako pabuk lauke..sakau, na, gerai...bet jei vis skaudes eisiu namo..istveriau kokiu 10 min ir po kokios 1 h grizau su gipsu
Mazena, nueik pas daktarus, visvien manau, kad koks patempimas raisciu yra :)juk nenori, kad koja tabaluotus paskui
jau praejo man;/)
pritariu tamstai forume kojių nieks nesigydo
tik patarimo praso ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → padekit, reik koja pagydyt skubiai!!!